- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin cnm..Yeni yatıyorum kızlar çok yoruldum yarına kahvaltıya misafirim çoluk çocuk kalabalık bakalım hazırlık yaptım ama çok yoruldum
Ben diyet olayından hiç bıkmadım biliyor musun.. süreci uzatmaya asla istemem 1 2 fazladan bir şey yiyip benim derdim hemen verip kurtulmak insanlar e diyet bitmedi mi dediğinde daha yolum uzun demek yerine evet şimdi her şey tamam demek.. zaten diyet bitince de eskiye dönmek yok. O McDonaldslar kızartmalar yağlar cipsler çıktı hayatımdanKız ne işkence yapıyorsun Kendine.. bende bayadır yemiyorum şimdi fark ettim :)) bende bayadır ekmek yemiyorum..ama lahmacun yenir yaa.. bi de ben ilk kiloları verince biraz rahatladım.. tamam biraz uzadı süreç ama çok sıkı devam etseydim sıkılıp bırakacaktım.. 10 aydır diyette sayılırım :))
164 boyum :)B bilinmeyenkullanici boy kaçtı senin cnm??
Cuma nın şerefine yanlış bir düşünce aman diyimAyy uyudular nihayet şimdi gelebildim canlar menülere bir göz attım hepsi güzel görünüyor hepinize afiyet olsun
B bilinmeyenkullanici canım evet bugün ekmek biraz fazla oldu cumanın şerefine normalde kahvaltı harici yemem ekmek
Menün harika adım da harika ama suyu arttı lütfen bebek içinSabah 10.30
Aç karna 2 bardak su
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
9 zeytin
Peynir
2 dilim domates
Yarım mandalina
Ara 15.00
1 küçük muz
1 bardak süt
Akşam 18.30
1 kase çorba
1 dilim somon
Salata
Ara 21.00 sütlü latte şekersiz
Su 2lt
Spor sayılmaz biliyorum ama 10 bin adım atmışım
Est. Hanzo lafını duyunca güldüm istemsizceAyy minik dilim pastami:) boyle seyleri okuyunca kendimi hanzo gbi hissediyorum sahsen ben ideal kiloma gelince bi kova citir tavuk yemeyi planliyorumda![]()
Ayyy Allahım hayırlı tezkereler nasip etsin ve tez zamanda kavuştursun inşallah. Rabbim hepsinin yardımcısı olsun. Nereye gittiKızlar kardeşim az önce askere gitti.. sizlerde dua edin sağ salim gider gelir inş..
Sağlıkla gitsin gelsin inşallah canımKızlar kardeşim az önce askere gitti.. sizlerde dua edin sağ salim gider gelir inş..
Kuzum sen hamis halinle.niye bu ladar yoruyosun ki kendini.1 cesit bisey yapaydin pogaca simit börek alaydin firindan.Yeni yatıyorum kızlar çok yoruldum yarına kahvaltıya misafirim çoluk çocuk kalabalık bakalım hazırlık yaptım ama çok yoruldum
Allah kavustursun canim sag salim gitsin gelsin inşallah senin kardesin de tum ana kuzulari daKızlar kardeşim az önce askere gitti.. sizlerde dua edin sağ salim gider gelir inş..
Darisi basima ozaman bende severim saglikli beslenmeyi ins aminBen diyet olayından hiç bıkmadım biliyor musun.. süreci uzatmaya asla istemem 1 2 fazladan bir şey yiyip benim derdim hemen verip kurtulmak insanlar e diyet bitmedi mi dediğinde daha yolum uzun demek yerine evet şimdi her şey tamam demek.. zaten diyet bitince de eskiye dönmek yok. O McDonaldslar kızartmalar yağlar cipsler çıktı hayatımdan
164 boyum :)
Cuma nın şerefine yanlış bir düşünce aman diyim
Menün harika adım da harika ama suyu arttı lütfen bebek için
Est. Hanzo lafını duyunca güldüm istemsizceben sağlıksız şeyler yemek istemiyorum çünkü biliyorum başa dönerim asla asla başa dönmek istemiyorum sağlıklı beslenmeyi çok sevdim zaten
Ayyy Allahım hayırlı tezkereler nasip etsin ve tez zamanda kavuştursun inşallah. Rabbim hepsinin yardımcısı olsun. Nereye gitti
Hayirli tezkereler olsun ins Allah kavustursun♡Kızlar kardeşim az önce askere gitti.. sizlerde dua edin sağ salim gider gelir inş..
Bende arti var regl geliyorum diyorrrrKızlar ben çok güzel bir eksi işe uyandım![]()
Hakli olabilirsin uzun süre beraberlikte sonuca ulastirmazsan böyle olur işteGözden Irak olan gönülden de Irak oldu konuşamıyoruz bile ondan soğudum ne yapalım![]()
Ben yengecim yengeç onu ne gelen herşeye depresyona girerim ben ağzınız açık kalır@tuzsuz_ruh ruhum sen niye depresyona girdin de hele sıkma canını her ne ise sorun
Allah kavuştursun hippocum sag sağlim insallahKızlar kardeşim az önce askere gitti.. sizlerde dua edin sağ salim gider gelir inş..
Bende yengeç burcuyum.. depresyona girmeye bahaneye gerek mi var :))Ben yengecim yengeç onu ne gelen herşeye depresyona girerim ben ağzınız açık kalır![]()
Hippo kız zaten anladım kanım ondan kaynadı sana benim arkadaşım kızı var 3 yaşında yengeç bana diyo ki geçen cuma bu sabah uyandiginda depresyonda uyandı bende öyleyim diyorum hau ben sizin depresyonunuza başlıcam yeter artık beni benden aldınız siz diyo kız anası 3 yaşında bezdi kızın melankolisindenBende yengeç burcuyum.. depresyona girmeye bahaneye gerek mi var :))