Sensin ŞİŞKO

Kız ye 1 tane.. içine yeşilliği donatesi koy.. limonda sık.. oh miss...
Kız canımı çektirme valla çok fena oldum bir de anlatıyor detaylı hamurlu hele ki beyaz unlu hamurlu şeyler cısssss aylardır ağzıma sürmedim normalde haftanın 2 günü lahmacun yerdim en azından

Kız canımı çektirme valla çok fena oldum bir de anlatıyor detaylı hamurlu hele ki beyaz unlu hamurlu şeyler cısssss aylardır ağzıma sürmedim normalde haftanın 2 günü lahmacun yerdim en azından
Kız ne işkence yapıyorsun Kendine.. bende bayadır yemiyorum şimdi fark ettim :)) bende bayadır ekmek yemiyorum..ama lahmacun yenir yaa.. bi de ben ilk kiloları verince biraz rahatladım.. tamam biraz uzadı süreç ama çok sıkı devam etseydim sıkılıp bırakacaktım.. 10 aydır diyette sayılırım :))

Sabah 10.30
Aç karna 2 bardak su
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
9 zeytin
Peynir
2 dilim domates
Yarım mandalina

Ara 15.00
1 küçük muz
1 bardak süt

Akşam 18.30
1 kase çorba
1 dilim somon
Salata

Ara 21.00 sütlü latte şekersiz

Su 2lt
Spor sayılmaz biliyorum ama 10 bin adım atmışım

Ayy minik dilim pastami:) boyle seyleri okuyunca kendimi hanzo gbi hissediyorum sahsen ben ideal kiloma gelince bi kova citir tavuk yemeyi planliyorumda

Menun cok guzel canim afiyet bal olsun

Gayet guzek afiyet olsn:)

Cok güzel canım.

Ya sana bise sorcam bu siraevler tokide bi suru cesit ev goruyorum ben dubleks olanlari da varmış mustakil mi degil mi isinmasi nasil acaba biliyo musun hic :)
3 çeşit ev var canım ikiz dubleks ler var, bizim oturduğumuz 4 katlı apartmanlar var birde apartman tipi dubleks ler var ikiz dubleksler bazıları güzel bahçeleri var bazıları değil değişiyo ısınması cephesine yakışına göre değişiyormuş canım

Süper menü canım 10 bin adımı küçümsüyormusun sen daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…