- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Beyefendi izne gelemedi ve ben de zayıflayınca ondan soğudum
Kahkaha attim gece geceBeyefendi izne gelemedi ve ben de zayıflayınca ondan soğudum
Ara olsaymis iyiymis sabahki ekmekler de beyaz ekmek degilse kotu bi menu degil kestaneler olculuDepresyonda bir adet yengeç tuzsuz isteyen varmj
Menüsünü de versin isteyen dovebilir
Zabanan 12 wc ye çıkabilmek için bekledim ama gelen giden olmadı ancak yedim
Bir yumurta pişmiş bir dilim sucuk
Iki küçük dilim ekmek toplasam bir buçuk dilim yapar
Yarım domates
Bir küçük salatalık
Az çökelek
Şekersiz çay
Ara yok
Akşam 5.bucuk
Bir dilim somon yağsız pişirilmiş
Bolca salata
7 iki küçük kestane şekersiz çay
Su 2 litre
Spor bir buçuk saat yuruyys
Ya şu arayı bi beceremedim biliyosun bernam ekmek beyaz değil ki normal maya da değil nohut mayasıKahkaha attim gece gece
Ara olsaymis iyiymis sabahki ekmekler de beyaz ekmek degilse kotu bi menu degil kestaneler olculu
Sonuç yok dahasonuç ne oldu
Baktım son izne geldiğinde göbeği çıkmış beğenemedim halbuki o beni 95 kg ile bile sevdiKahkaha attim gece gece
Ara olsaymis iyiymis sabahki ekmekler de beyaz ekmek degilse kotu bi menu degil kestaneler olculu
Kız ben de öyleyim eğer evdeysem 10da kahvaltı yapıp 5de işi bitiriyorum ama dolu dolu ondan senin menüleri görünce Oha nasıl doyuyor diyorumB bilinmeyenkullanici canim benim menuler sana hep bos geliyo :) ama ben saat itibariyle zaten günün maksimum 8 saatlik diliminde yemek yiyorum.O kisma da 2 ana 1 maksimum 2 ara sigdirabiliyorum.O yuzden gozune az geliyo muhtemelen ama ben fazlasiyla doyuyorum :)
Hayır çocuğu bırakmaya mı karar verdin yoksa devammıSonuç yok daha
Baktım son izne geldiğinde göbeği çıkmış beğenemedim halbuki o beni 95 kg ile bile sevdi
Kız ben de öyleyim eğer evdeysem 10da kahvaltı yapıp 5de işi bitiriyorum ama dolu dolu ondan senin menüleri görünce Oha nasıl doyuyor diyorum
Uzaklık sıkıntıli yaa ben herifle nikahli bi sene ayri durdum düğünden önceHayır çocuğu bırakmaya mı karar verdin yoksa devammı
Bak bu ikinci mesaj olmadısen sadece kilolu olduğu için mi sogudun yok yok bence öyle degildir
Tavuk ızgara, lahmacun 1 veya 2 tane bol yeşillikle.. bunlar da olurKöfte ve salata dışında seçeneğim yok mu yaakşama eve gelmeye karar verdim ordan da spora geçerim yemek yiyip
Yok kilolu değil ki mesleğinden dolayı fit bir görüntüsü var ama göbek gördüm ayy göbek miiii oldumHayır çocuğu bırakmaya mı karar verdin yoksa devammı
Bak bu ikinci mesaj olmadısen sadece kilolu olduğu için mi sogudun yok yok bence öyle degildir
Aynı senin gibi kahvaltı asla yapmazdım takımda kafama vura vura kahvaltı yaptırdılar banaaslinda yasam tarziyla ve aliskanliklarla alakali.ben uniyi 2.ogretim okudum sonrasinda gittigim dersaneler de hep ogleciydim goreve basladigim ilk sene siniflarim da ogleciydi ben boyle bib7 sene sabahlari hep uyudum benim ailem de günde 2 öğün yemek yer hep.
Benim buraya gelmeden kahvaltim misir gevregi ve sutten ibaretti ara ogunlerim cok meyve ve abur cubur aksam yemeklerim ise mutlaka pilav veya makarna yanina bi yemek.
Simdi kahvalti toparlandi ara ogunler daha saglikli aksam da pilav makarna cikinca kaldim tekcesit yemege :) zaten oldum olasi oyle cesit cesit yemek yiyen birisi olmadim.yedigimi cok yedim ondan bu haldeyim
Tavuk ızgara, lahmacun 1 veya 2 tane bol yeşillikle.. bunlar da olur
Bencede mesafeden soğudu bu kız bide nişan yapacak izin alamamış ondandir bence :) o iş çok sıkıntılı 1 yıl eşim yurt disinda ben burda kaldim nisanliyken son uc ay nikahliydikUzaklık sıkıntıli yaa ben herifle nikahli bi sene ayri durdum düğünden önce
Yok kilolu değil ki mesleğinden dolayı fit bir görüntüsü var ama göbek gördüm ayy göbek miiii oldumama evet bırakmaya karar vermiş olabilirim
Aynı senin gibi kahvaltı asla yapmazdım takımda kafama vura vura kahvaltı yaptırdılar banaalışkanlık demek ki ara olayı bizim evde de 2 öğün yenir ama aralarda hep ağızlara bir şeyler atılır ondan duramıyorum ben de yemeden böyle 2 öğün menüler görünce ondan şok
Uzaklık sıkıntıli yaa ben herifle nikahli bi sene ayri durdum düğünden önce
Bencede mesafeden soğudu bu kız bide nişan yapacak izin alamamış ondandir bence :) o iş çok sıkıntılı 1 yıl eşim yurt disinda ben burda kaldim nisanliyken son uc ay nikahliydik
Yok kız lahmacun cıss değil.. karatay izin veiriyo.. incecik hamuru üstü kıyma.. bol limon ve yeşillikle hem doyurucu hem sağlıklıLahmacun cısssssssssssssss
Yoookkk Canan izin verse de bilinmeyen izin vermiyorYok kız lahmacun cıss değil.. karatay izin veiriyo.. incecik hamuru üstü kıyma.. bol limon ve yeşillikle hem doyurucu hem sağlıklı
Kız ye 1 tane.. içine yeşilliği donatesi koy.. limonda sık.. oh miss...Yoookkk Canan izin verse de bilinmeyen izin vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?