Sensin ŞİŞKO

Depresyonda bir adet yengeç tuzsuz isteyen varmj:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Menüsünü de versin isteyen dovebilir:KK61::KK61:

Zabanan 12 wc ye çıkabilmek için bekledim ama gelen giden olmadı ancak yedim

Bir yumurta pişmiş bir dilim sucuk
Iki küçük dilim ekmek toplasam bir buçuk dilim yapar
Yarım domates
Bir küçük salatalık
Az çökelek
Şekersiz çay

Ara yok

Akşam 5.bucuk
Bir dilim somon yağsız pişirilmiş
Bolca salata

7 iki küçük kestane şekersiz çay

Su 2 litre
Spor bir buçuk saat yuruyys:ukala::ukala::ukala:

Beyefendi izne gelemedi ve ben de zayıflayınca ondan soğudum :KK70: :KK70:
Kahkaha attim gece gece :D
Depresyonda bir adet yengeç tuzsuz isteyen varmj:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Menüsünü de versin isteyen dovebilir:KK61::KK61:

Zabanan 12 wc ye çıkabilmek için bekledim ama gelen giden olmadı ancak yedim

Bir yumurta pişmiş bir dilim sucuk
Iki küçük dilim ekmek toplasam bir buçuk dilim yapar
Yarım domates
Bir küçük salatalık
Az çökelek
Şekersiz çay

Ara yok

Akşam 5.bucuk
Bir dilim somon yağsız pişirilmiş
Bolca salata

7 iki küçük kestane şekersiz çay

Su 2 litre
Spor bir buçuk saat yuruyys:ukala::ukala::ukala:
Ara olsaymis iyiymis sabahki ekmekler de beyaz ekmek degilse kotu bi menu degil kestaneler olculu

B bilinmeyenkullanici canim benim menuler sana hep bos geliyo :) ama ben saat itibariyle zaten günün maksimum 8 saatlik diliminde yemek yiyorum.O kisma da 2 ana 1 maksimum 2 ara sigdirabiliyorum.O yuzden gozune az geliyo muhtemelen ama ben fazlasiyla doyuyorum :)

B bilinmeyenkullanici canim benim menuler sana hep bos geliyo :) ama ben saat itibariyle zaten günün maksimum 8 saatlik diliminde yemek yiyorum.O kisma da 2 ana 1 maksimum 2 ara sigdirabiliyorum.O yuzden gozune az geliyo muhtemelen ama ben fazlasiyla doyuyorum :)
Kız ben de öyleyim eğer evdeysem 10da kahvaltı yapıp 5de işi bitiriyorum ama dolu dolu ondan senin menüleri görünce Oha nasıl doyuyor diyorum :D

Sonuç yok daha :KK70:

Baktım son izne geldiğinde göbeği çıkmış beğenemedim halbuki o beni 95 kg ile bile sevdi :KK70:
Hayır çocuğu bırakmaya mı karar verdin yoksa devammı :KK70:
Bak bu ikinci mesaj olmadı :stop: sen sadece kilolu olduğu için mi sogudun :KK20: yok yok bence öyle degildir:sopa:

Kız ben de öyleyim eğer evdeysem 10da kahvaltı yapıp 5de işi bitiriyorum ama dolu dolu ondan senin menüleri görünce Oha nasıl doyuyor diyorum :KK70:
:D :D aslinda yasam tarziyla ve aliskanliklarla alakali.ben uniyi 2.ogretim okudum sonrasinda gittigim dersaneler de hep ogleciydim goreve basladigim ilk sene siniflarim da ogleciydi ben boyle bib7 sene sabahlari hep uyudum :D benim ailem de günde 2 öğün yemek yer hep.
Benim buraya gelmeden kahvaltim misir gevregi ve sutten ibaretti ara ogunlerim cok meyve ve abur cubur aksam yemeklerim ise mutlaka pilav veya makarna yanina bi yemek.
Simdi kahvalti toparlandi ara ogunler daha saglikli aksam da pilav makarna cikinca kaldim tekcesit yemege :) zaten oldum olasi oyle cesit cesit yemek yiyen birisi olmadim.yedigimi cok yedim ondan bu haldeyim :D

Bak bu ikinci mesaj olmadı :stop: sen sadece kilolu olduğu için mi sogudun :KK20: yok yok bence öyle degildir:sopa:
Uzaklık sıkıntıli yaa ben herifle nikahli bi sene ayri durdum düğünden önce :D

Yok kilolu değil ki mesleğinden dolayı fit bir görüntüsü var ama göbek gördüm ayy göbek miiii oldum :D ama evet bırakmaya karar vermiş olabilirim :D
:KK70: :KK70: aslinda yasam tarziyla ve aliskanliklarla alakali.ben uniyi 2.ogretim okudum sonrasinda gittigim dersaneler de hep ogleciydim goreve basladigim ilk sene siniflarim da ogleciydi ben boyle bib7 sene sabahlari hep uyudum :KK70: benim ailem de günde 2 öğün yemek yer hep.
Benim buraya gelmeden kahvaltim misir gevregi ve sutten ibaretti ara ogunlerim cok meyve ve abur cubur aksam yemeklerim ise mutlaka pilav veya makarna yanina bi yemek.
Simdi kahvalti toparlandi ara ogunler daha saglikli aksam da pilav makarna cikinca kaldim tekcesit yemege :) zaten oldum olasi oyle cesit cesit yemek yiyen birisi olmadim.yedigimi cok yedim ondan bu haldeyim :KK70:
Aynı senin gibi kahvaltı asla yapmazdım takımda kafama vura vura kahvaltı yaptırdılar bana :D alışkanlık demek ki ara olayı bizim evde de 2 öğün yenir ama aralarda hep ağızlara bir şeyler atılır ondan duramıyorum ben de yemeden böyle 2 öğün menüler görünce ondan şok :D

Uzaklık sıkıntıli yaa ben herifle nikahli bi sene ayri durdum düğünden önce :KK70:
Bencede mesafeden soğudu bu kız bide nişan yapacak izin alamamış ondandir bence :) o iş çok sıkıntılı 1 yıl eşim yurt disinda ben burda kaldim nisanliyken son uc ay nikahliydik

Yok kilolu değil ki mesleğinden dolayı fit bir görüntüsü var ama göbek gördüm ayy göbek miiii oldum :KK70: ama evet bırakmaya karar vermiş olabilirim :KK70:

Aynı senin gibi kahvaltı asla yapmazdım takımda kafama vura vura kahvaltı yaptırdılar bana :KK70: alışkanlık demek ki ara olayı bizim evde de 2 öğün yenir ama aralarda hep ağızlara bir şeyler atılır ondan duramıyorum ben de yemeden böyle 2 öğün menüler görünce ondan şok :KK70:
:KK70::KK70::KK70: ve bu çocuk hala seviyor seni :KK70::KK70:

Uzaklık sıkıntıli yaa ben herifle nikahli bi sene ayri durdum düğünden önce :KK70:

Bencede mesafeden soğudu bu kız bide nişan yapacak izin alamamış ondandir bence :) o iş çok sıkıntılı 1 yıl eşim yurt disinda ben burda kaldim nisanliyken son uc ay nikahliydik

Gözden Irak olan gönülden de Irak oldu konuşamıyoruz bile ondan soğudum ne yapalım :D

Back