- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Teşekkür ederim yarın öğlenden itibaren akşama kadar arkadaşlarla olucam yemek önerilerinizi bekliyorum :)Aksami ucuz atlatmissin guzel olmus canım :)
Ben dışarda kofteli ya da icerisinde et olan salata tercih ediyorum genelde.her ihtimale karsi cantanda bi kucuk kutu sut ve kuruyemis bulundur.cantan buyukse meyve bile koyabilirsinTeşekkür ederim yarın öğlenden itibaren akşama kadar arkadaşlarla olucam yemek önerilerinizi bekliyorum :)
Evet farkettm bende yavastan yememeye baslicm artk gecen gun yulaf ezmesiyle yumurta yapmistm ekmege hic gerek olmamisti tikamsti beni oyle yapicm artkAyy ben buralara gelene kadar neler çektim nelere hayır dedim bi bilsen :)) şu anda hiç ekmek yemiyorum dikkat edersen.. eksikliğini de hissetmiyorum alıştım :))
Aynen katılıyorumBen dışarda kofteli ya da icerisinde et olan salata tercih ediyorum genelde.her ihtimale karsi cantanda bi kucuk kutu sut ve kuruyemis bulundur.cantan buyukse meyve bile koyabilirsin
Afiyet olsun cnm.. bitmedimi incir uyutman :))Ayy menü veremedim sıpalardan
Sabah 10 gr pastırma, 1 yumurtalı omlet
.20 gr peynir, 30gr kuru domatesli cevizli tam buğday ekmeği (ben yaptım) domates biber
12 sade türkkahvesi
14 dünden ayran çorbası kalmıştı 1 kase, 30 gr yine kendi ekmeğinden yedim
17:30 10 tane barbun balığı bol salata
18:30 1 küçük kase incir uyutması
Ayy Detox a da girince yiyemedim son bitti bugün eşimde sevdi, yarım litre sütten sık sık yapmayı planlıyorumAfiyet olsun cnm.. bitmedimi incir uyutman :))
Cok güzel canım.Ayy menü veremedim sıpalardan
.20 gr peynir, 30gr kuru domatesli cevizli tam buğday ekmeği (ben yaptım) domates biber
12 sade türkkahvesi
Köfte ve salata dışında seçeneğim yok mu yaBen dışarda kofteli ya da icerisinde et olan salata tercih ediyorum genelde.her ihtimale karsi cantanda bi kucuk kutu sut ve kuruyemis bulundur.cantan buyukse meyve bile koyabilirsin
Tabi ki olur gidecegin yere gore degisir izgara et tavuk kofte de yiyebilirsinKöfte ve salata dışında seçeneğim yok mu yaakşama eve gelmeye karar verdim ordan da spora geçerim yemek yiyip
Canım yoğurtlu Adana çekiyor ama cafede olmaz bu malesef kaldık ızgara ete köfteyeTabi ki olur gidecegin yere gore degisir izgara et tavuk kofte de yiyebilirsin
Ben kalamadım daha erken mi ne4. Takım bizim takıma gelen herkes havasından mıdır suyundan mı hamile kalıp gidiyorlar
DepresyondayımNoluyo kızz sibelll??
Dur bakalım daha yeni sayılırsın ama eminim sana da uğurlu gelecekBen kalamadım daha erken mi neaz daha sabredeyim uğurlu biyermiş orası zaten ondan geldiydim ben
GidemzsinnnnAhahaha devam devam
Bilmiyorum ki ayıp olur takımdakilere sanırım
Mecburiyetten evlenirsin o zaman sende lennn hakket hic sormadıydım sana varmı senin bir adet sevgilinDur bakalım daha yeni sayılırsın ama eminim sana da uğurlu gelecekkız diyorum ya sıra bana gelecek diye korkuyorum
Uzun süreli beraberliğim var buraya ilk gelme sebebim de nişan planı yapıyorduk ondan biraz zayıflayıp ince bir gelin olmaktıMecburiyetten evlenirsin o zaman sende lennn hakket hic sormadıydım sana varmı senin bir adet sevgilin
Nisan planı nolduUzun süreli beraberliğim var buraya ilk gelme sebebim de nişan planı yapıyorduk ondan biraz zayıflayıp ince bir gelin olmaktı
Soda lı Türk kahvesi nasıl ya güzel mi Detox ayran aşı detoxu muKızlar hani menüler.. kaçamak mı var yoksa
Sabah uyanınca bir incir yarım ceviz
1 lt su
13te kahvaltı
2 biberli yumurta
Domates
Salatalık
5 zeytin
Peynir
Ara
Sodalı türk kahvesi
2 kare çikolata (bu detoksa uymadı ama regl malum tatlı isteğini bastırmam lazımdı)
Akşam 19da..
1 tabak detoks çorbası
Birazdan az sütlü kahve ile kayısı falan yerim
Aman Allahımmmm menü çok karbon ve çok boşş
- Menü vereyim
Sabah 12.30
Tost
7 zeytin
Salatalik
Ara 15.00
1 muz
Ara 16.30
1 mandalina
Aksam 19.00- Corba
- Salata
Benim hedefim doğum günümde 51i görüp eğer görüntümü gerçekten beğenirsem kilo olarak o gün minik bir dilim pasta yemekKizlar merak ettim en cok ne yemeyi ozlediniz? Yada ideal kiloma gelince ilk sunu yicem dediginiz bisey varmi?ilk ben soylim kfc citir tavuk ve kunefeeger 58i gorursem bi seferlik yerim
Ekmek çok olmuş akşam incir uyutması olmasa öğlen olsa daha iyiAyy menü veremedim sıpalardan
12 sade türkkahvesi
Beyefendi izne gelemedi ve ben de zayıflayınca ondan soğudumNisan planı noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?