Sensin ŞİŞKO

Teşekkür ederim yarın öğlenden itibaren akşama kadar arkadaşlarla olucam yemek önerilerinizi bekliyorum :)
Ben dışarda kofteli ya da icerisinde et olan salata tercih ediyorum genelde.her ihtimale karsi cantanda bi kucuk kutu sut ve kuruyemis bulundur.cantan buyukse meyve bile koyabilirsin :D

Ayy ben buralara gelene kadar neler çektim nelere hayır dedim bi bilsen :)) şu anda hiç ekmek yemiyorum dikkat edersen.. eksikliğini de hissetmiyorum alıştım :))
Evet farkettm bende yavastan yememeye baslicm artk gecen gun yulaf ezmesiyle yumurta yapmistm ekmege hic gerek olmamisti tikamsti beni oyle yapicm artk

Ayy menü veremedim sıpalardan
Sabah 10 gr pastırma, 1 yumurtalı omlet
.20 gr peynir, 30gr kuru domatesli cevizli tam buğday ekmeği (ben yaptım) domates biber
12 sade türkkahvesi
14 dünden ayran çorbası kalmıştı 1 kase, 30 gr yine kendi ekmeğinden yedim
17:30 10 tane barbun balığı bol salata
18:30 1 küçük kase incir uyutması

.20 gr peynir, 30gr kuru domatesli cevizli tam buğday ekmeği (ben yaptım) domates biber
12 sade türkkahvesi
Afiyet olsun cnm.. bitmedimi incir uyutman :))

12 sade türkkahvesi
Cok güzel canım.

Ya sana bise sorcam bu siraevler tokide bi suru cesit ev goruyorum ben :D dubleks olanlari da varmış mustakil mi degil mi isinmasi nasil acaba biliyo musun hic :)

Ben dışarda kofteli ya da icerisinde et olan salata tercih ediyorum genelde.her ihtimale karsi cantanda bi kucuk kutu sut ve kuruyemis bulundur.cantan buyukse meyve bile koyabilirsin :KK70:
Köfte ve salata dışında seçeneğim yok mu ya :( akşama eve gelmeye karar verdim ordan da spora geçerim yemek yiyip

Kızlar hani menüler.. kaçamak mı var yoksa :sinirli:

Sabah uyanınca bir incir yarım ceviz
1 lt su

13te kahvaltı
2 biberli yumurta
Domates
Salatalık
5 zeytin
Peynir

Ara
Sodalı türk kahvesi
2 kare çikolata (bu detoksa uymadı ama regl malum tatlı isteğini bastırmam lazımdı :KK66: )

Akşam 19da..
1 tabak detoks çorbası

Birazdan az sütlü kahve ile kayısı falan yerim :kahve:
Soda lı Türk kahvesi nasıl ya güzel mi Detox ayran aşı detoxu mu
  1. Menü vereyim

Sabah 12.30
    Tost
    7 zeytin
    Salatalik

Ara 15.00
    1 muz

Ara 16.30
    1 mandalina

Aksam 19.00
  2. Corba
  3. Salata
Aman Allahımmmm menü çok karbon ve çok boşş
Kizlar merak ettim en cok ne yemeyi ozlediniz? Yada ideal kiloma gelince ilk sunu yicem dediginiz bisey varmi?ilk ben soylim kfc citir tavuk ve kunefe :kk77: eger 58i gorursem bi seferlik yerim :KK16:
Benim hedefim doğum günümde 51i görüp eğer görüntümü gerçekten beğenirsem kilo olarak o gün minik bir dilim pasta yemek
12 sade türkkahvesi
Ekmek çok olmuş akşam incir uyutması olmasa öğlen olsa daha iyi

Back