- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Hmmm yenme menusuKızlar hani menüler.. kaçamak mı var yoksa
Sabah uyanınca bir incir yarım ceviz
1 lt su
13te kahvaltı
2 biberli yumurta
Domates
Salatalık
5 zeytin
Peynir
Ara
Sodalı türk kahvesi
2 kare çikolata (bu detoksa uymadı ama regl malum tatlı isteğini bastırmam lazımdı)
Akşam 19da..
1 tabak detoks çorbası
Birazdan az sütlü kahve ile kayısı falan yerim
Sabahlari bende tost yiyim artk biktim yumurtadan:)
- Menü vereyim
Sabah 12.30
Tost
7 zeytin
Salatalik
Ara 15.00
1 muz
Ara 16.30
1 mandalina
Aksam 19.00- Corba
- Salata
Canım hem muz hem mandalina aslında çok olmuş.. günde bi öğün meyve yeterli
- Menü vereyim
Sabah 12.30
Tost
7 zeytin
Salatalik
Ara 15.00
1 muz
Ara 16.30
1 mandalina
Aksam 19.00- Corba
- Salata
Sen bakma ona.. o yumurta,peynir yiyemiyo.. arada bi olur ama her zmn olmazSa
Ayy ben her şeyi arada yiyorum onun için bişi yok şimdi.. ama korumaya geçmek istiyorum..her şeyi azar azar yemek istiyorum :))Kizlar merak ettim en cok ne yemeyi ozlediniz? Yada ideal kiloma gelince ilk sunu yicem dediginiz bisey varmi?ilk ben soylim kfc citir tavuk ve kunefeeger 58i gorursem bi seferlik yerim
Bende hergun yumurta yemekten midem bulandi bu sabahbpisirdim bir lokmayi zor yuttum okadar bikmisim bikac gun ara vericem oyuzden :)Sen bakma ona.. o yumurta,peynir yiyemiyo.. arada bi olur ama her zmn olmaz
Kız farklı farklı yapsana yunurtayı.. bak ben bi gün domatesli bi gün biberli bi gün peynirli bi gün haşlama bi gün sade bi gün delme yapıyorum.. ben çok seviyorum ♡♡♡Bende hergun yumurta yemekten midem bulandi bu sabahbpisirdim bir lokmayi zor yuttum okadar bikmisim bikac gun ara vericem oyuzden :)
Senin ideal kilona az kalmis boyunda varmis:) ben vicdan azabi cekiyorum yersem.ama soylede bisey var surekli kendimi kisarakta gitmek istemiyorum mesela oglen ogununde istedigim biseyi abartmadan yiyip aksam salata yerim boylelikle diyetten sikilmam uzun vadeli olur benm icin.ama tabi bu hemen olmuck bikac kilo daha vereym oyle :)Ayy ben her şeyi arada yiyorum onun için bişi yok şimdi.. ama korumaya geçmek istiyorum..her şeyi azar azar yemek istiyorum :))
Bende yumurta hastasiyim normalde cok cok sevyrm ama bugun garip oldm sasirdim kendime hatta yumurta yemedm die koktu gbi geldi busefer biktim heralde dedmKız farklı farklı yapsana yunurtayı.. bak ben bi gün domatesli bi gün biberli bi gün peynirli bi gün haşlama bi gün sade bi gün delme yapıyorum.. ben çok seviyorum ♡♡♡
Ayy ben buralara gelene kadar neler çektim nelere hayır dedim bi bilsen :)) şu anda hiç ekmek yemiyorum dikkat edersen.. eksikliğini de hissetmiyorum alıştım :))Senin ideal kilona az kalmis boyunda varmis:) ben vicdan azabi cekiyorum yersem.ama soylede bisey var surekli kendimi kisarakta gitmek istemiyorum mesela oglen ogununde istedigim biseyi abartmadan yiyip aksam salata yerim boylelikle diyetten sikilmam uzun vadeli olur benm icin.ama tabi bu hemen olmuck bikac kilo daha vereym oyle :)
Ahahaha devam devamAy kız nerden aklına geldi çocukken söylerdik hep bu hafta devam mı
Bilmiyorum ki ayıp olur takımdakilere sanırımİstersen bu takımın da kurucu miu 7.takımın kaptanı.. oraya geç
Sen bilirsin neden ayıp olsun ama miu ya bi sor ben sana referans olurum bak matematik te ordaAhahaha devam devam
Bilmiyorum ki ayıp olur takımdakilere sanırım
Canim ben yumurta sevmem sadece haslanmisin beyazini yiyebiliyorum.onu da iste oglum satisini yiyo da ben beyazini.ona yapmayinca ben de yemem.peyniri de erimeden pismeden yiyemem o yuzden mecbur tost :)Sa
Meyvelerden biri benim bugunku ödülüm :) sut icmeye firsat bulamiyorim inan yoksa cok severim tadini cikara cikara icmeyi.oglum durmuyo anca ayakuatu meyve.corba sehriyeydi wc sıkıntı olmasin diye az corba yiyip salatayla doydum.Canım hem muz hem mandalina aslında çok olmuş.. günde bi öğün meyve yeterliçorba ne çorbası canım?? Onun dışında muzun üstüne tarçın serp bence yanına da 1 bardak süt iç süper doyurucu oluyo.. tatlı isteğini de bastırıyo..
Yok menü güzel afiyet olsun cnm ama süt yoğurt bişi göremedim ondan dedim :))Canim ben yumurta sevmem sadece haslanmisin beyazini yiyebiliyorum.onu da iste oglum satisini yiyo da ben beyazini.ona yapmayinca ben de yemem.peyniri de erimeden pismeden yiyemem o yuzden mecbur tost :)
Meyvelerden biri benim bugunku ödülüm :) sut icmeye firsat bulamiyorim inan yoksa cok severim tadini cikara cikara icmeyi.oglum durmuyo anca ayakuatu meyve.corba sehriyeydi wc sıkıntı olmasin diye az corba yiyip salatayla doydum.
Evet biliyorum hep takipteyim menülerini filan tam bana göre bir takım ama işte bizim takıma da ayıp olsun istemem yoksa aklım hep 7. Takımda ne yalan söyleyimSen bilirsin neden ayıp olsun ama miu ya bi sor ben sana referans olurum bak matematik te ordaçok sıkı bi takım..
Aksami ucuz atlatmissin guzel olmus canım :)Kızlar Sabah derse gittim çıkar çıkmaz benim kızın dikişleri alınacaktı veterinere gittim ordan da eve geçtim arkadaş geldi eve gelir gelmez ve bu saatte yeni gitti spor salonu da kapanacak birazdan ondan bugün sabah yürüyüşüm hariç spor yok
3 lt su
120 dakika yürüyüş
Sabah 7.30
2 haşlanmış yumurta birinin sarısı yok
25 gr peynir çeşitleri
2 cherry domates
1 dilim greyfurt
Ara 10.30
Süt yoğurt çeyrek elma ballı smothie yapıp yanımda götürdüm
Öğle 14.00
3 yk kuru fasulye
Dünden kalan 1 dilim mücver
1 yk yoğurt
5 bardak çay
Akşam 17.00 misafir kek poğaça pizza yedi ben de kendine bir şeyler yapamadım bunlarla idare ettim
Türk kahvesi
15 fındık
2 ceviz
5 gr yaban mersini
1 kuru kayısı
3 dilim kakaolu muz
Alınan 931 kcal
Yakılan 350 kcal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?