- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Menün gayet iyi bence akşam 7 den sonra yeme derimMenu bildirimi bugun erken yedim.
Sabah 10. 1 yk az yagli lor peyniri 5 zeytin bi salatalik 2 dilim tb ekmegi
Ara 13:30 bir muz
Ara 16 bir kase corba
Aksam yemegi 17:20 bir tabak zeytinyagli kabak yemegi bir kase ayran corbasi yagsiz bir msden suyu
Su 2litre geceye 3u bulur.
Kizlar aksam bir mandalina yesem olurmu?
Peki yemeyeyim ozaman yarin ara menumde yerim ♡Menün gayet iyi bence akşam 7 den sonra yeme derim
Evet cnm yeme sakın :)) onun dışında güzel..Peki yemeyeyim ozaman yarin ara menumde yerim ♡
Listede misin??4. Takım bizim takıma gelen herkes havasından mıdır suyundan mı hamile kalıp gidiyorlar
Evet temmuzdan beri listedeyim ama bu hafta mezuniyet istemeyi düşünüyorumListede misin??
Aaa çok geçmiş olsun ya keşke yapmasaydınKızlarrr... benim sol ayağımın üstü hafif şişti ve ağrıyordu.. dedim spor yapim hafif ağrıyo zaten.. 150 ip 1 mil leslie yaptım.. şimdi iyicw şişti topallıyorum.. aferin bana
Menun cok fuzel canim.meyve sekerli oldugu icin aksam saatlerine birakmamaya gayret et bence de.Menu bildirimi bugun erken yedim.
Sabah 10. 1 yk az yagli lor peyniri 5 zeytin bi salatalik 2 dilim tb ekmegi
Ara 13:30 bir muz
Ara 16 bir kase corba
Aksam yemegi 17:20 bir tabak zeytinyagli kabak yemegi bir kase ayran corbasi yagsiz bir msden suyu
Su 2litre geceye 3u bulur.
Kizlar aksam bir mandalina yesem olurmu?
Bize gerek kalmamis kendibi dovmussunKızlarrr... benim sol ayağımın üstü hafif şişti ve ağrıyordu.. dedim spor yapim hafif ağrıyo zaten.. 150 ip 1 mil leslie yaptım.. şimdi iyicw şişti topallıyorum.. aferin bana
Evet listedeListede misin??
Aa neden sakın.. liste süper bişi yaa.. bak ben listedeyken haftada en az 1.1 kilo veriyordum mezun oldum.. şimdi de gidiyo ama yavaşEvet temmuzdan beri listedeyim ama bu hafta mezuniyet istemeyi düşünüyorum
Agriyan ayakla spor yapmayi nasil becerdin ip atlarken iyice agrimadimi ya? Buz koy yada hamur sar gecmis olsn canmKızlarrr... benim sol ayağımın üstü hafif şişti ve ağrıyordu.. dedim spor yapim hafif ağrıyo zaten.. 150 ip 1 mil leslie yaptım.. şimdi iyicw şişti topallıyorum.. aferin bana
Bide ben döveyimKızlarrr... benim sol ayağımın üstü hafif şişti ve ağrıyordu.. dedim spor yapim hafif ağrıyo zaten.. 150 ip 1 mil leslie yaptım.. şimdi iyicw şişti topallıyorum.. aferin bana
Seni yenmek içinAgriyan ayakla spor yapmayi nasil becerdin ip atlarken iyice agrimadimi ya? Buz koy yada hamur sar gecmis olsn canm
Ben bir ara izne çıktım çok kafam atmıştı takımdakilere 3 haftada 5 kiloya yakın verdim ve çok da kafam rahattı takım beni çok yordu kimsede emek yokAa neden sakın.. liste süper bişi yaa.. bak ben listedeyken haftada en az 1.1 kilo veriyordum mezun oldum.. şimdi de gidiyo ama yavaş
Yendim şişirdim dolma da yaptım pişirdimmmm
Ben bir ara izne çıktım çok kafam atmıştı takımdakilere 3 haftada 5 kiloya yakın verdim ve çok da kafam rahattı takım beni çok yordu kimsede emek yok
İstersen bu takımın da kurucu miu 7.takımın kaptanı.. oraya geçBen bir ara izne çıktım çok kafam atmıştı takımdakilere 3 haftada 5 kiloya yakın verdim ve çok da kafam rahattı takım beni çok yordu kimsede emek yok
Yenmelere doyamadinSeni yenmek için
Dur daha hepinizi yenicem ben birinci olucamYenmelere doyamadindur bakalim sen gor haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?