Sensin ŞİŞKO

Menün gayet iyi bence akşam 7 den sonra yeme derim

Menun cok fuzel canim.meyve sekerli oldugu icin aksam saatlerine birakmamaya gayret et bence de.
Kızlarrr... benim sol ayağımın üstü hafif şişti ve ağrıyordu.. dedim spor yapim hafif ağrıyo zaten.. 150 ip 1 mil leslie yaptım.. şimdi iyicw şişti topallıyorum.. aferin bana
Bize gerek kalmamis kendibi dovmussun
Evet listede

Evet temmuzdan beri listedeyim ama bu hafta mezuniyet istemeyi düşünüyorum
Aa neden sakın.. liste süper bişi yaa.. bak ben listedeyken haftada en az 1.1 kilo veriyordum mezun oldum.. şimdi de gidiyo ama yavaş

Kızlarrr... benim sol ayağımın üstü hafif şişti ve ağrıyordu.. dedim spor yapim hafif ağrıyo zaten.. 150 ip 1 mil leslie yaptım.. şimdi iyicw şişti topallıyorum.. aferin bana
Agriyan ayakla spor yapmayi nasil becerdin ip atlarken iyice agrimadimi ya? Buz koy yada hamur sar gecmis olsn canm

Aa neden sakın.. liste süper bişi yaa.. bak ben listedeyken haftada en az 1.1 kilo veriyordum mezun oldum.. şimdi de gidiyo ama yavaş
Ben bir ara izne çıktım çok kafam atmıştı takımdakilere 3 haftada 5 kiloya yakın verdim ve çok da kafam rahattı takım beni çok yordu kimsede emek yok
B bilinmeyenkullanici kuzummm bir iki laf çaksana bana nasılda yendim seni diye
Yendim şişirdim dolma da yaptım pişirdimmmm

Ben bir ara izne çıktım çok kafam atmıştı takımdakilere 3 haftada 5 kiloya yakın verdim ve çok da kafam rahattı takım beni çok yordu kimsede emek yok

Ay kız nerden aklına geldi çocukken söylerdik hep bu hafta devam mı

İstersen bu takımın da kurucu miu 7.takımın kaptanı.. oraya geç

Kızlar hani menüler.. kaçamak mı var yoksa

Sabah uyanınca bir incir yarım ceviz
1 lt su

13te kahvaltı
2 biberli yumurta
Domates
Salatalık
5 zeytin
Peynir

Ara
Sodalı türk kahvesi
2 kare çikolata (bu detoksa uymadı ama regl malum tatlı isteğini bastırmam lazımdı )

Akşam 19da..
1 tabak detoks çorbası

Birazdan az sütlü kahve ile kayısı falan yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…