Sensin ŞİŞKO

Menu bildirimi bugun erken yedim.
Sabah 10. 1 yk az yagli lor peyniri 5 zeytin bi salatalik 2 dilim tb ekmegi
Ara 13:30 bir muz
Ara 16 bir kase corba
Aksam yemegi 17:20 bir tabak zeytinyagli kabak yemegi bir kase ayran corbasi yagsiz bir msden suyu
Su 2litre geceye 3u bulur.
Kizlar aksam bir mandalina yesem olurmu?
Menün gayet iyi bence akşam 7 den sonra yeme derim

Menu bildirimi bugun erken yedim.
Sabah 10. 1 yk az yagli lor peyniri 5 zeytin bi salatalik 2 dilim tb ekmegi
Ara 13:30 bir muz
Ara 16 bir kase corba
Aksam yemegi 17:20 bir tabak zeytinyagli kabak yemegi bir kase ayran corbasi yagsiz bir msden suyu
Su 2litre geceye 3u bulur.
Kizlar aksam bir mandalina yesem olurmu?
Menun cok fuzel canim.meyve sekerli oldugu icin aksam saatlerine birakmamaya gayret et bence de.
Kızlarrr... benim sol ayağımın üstü hafif şişti ve ağrıyordu.. dedim spor yapim hafif ağrıyo zaten.. 150 ip 1 mil leslie yaptım.. şimdi iyicw şişti topallıyorum.. aferin bana :kızgın:
Bize gerek kalmamis kendibi dovmussun
Evet listede :D

Evet temmuzdan beri listedeyim ama bu hafta mezuniyet istemeyi düşünüyorum
Aa neden sakın.. liste süper bişi yaa.. bak ben listedeyken haftada en az 1.1 kilo veriyordum mezun oldum.. şimdi de gidiyo ama yavaş :(

Kızlarrr... benim sol ayağımın üstü hafif şişti ve ağrıyordu.. dedim spor yapim hafif ağrıyo zaten.. 150 ip 1 mil leslie yaptım.. şimdi iyicw şişti topallıyorum.. aferin bana :kızgın:
Agriyan ayakla spor yapmayi nasil becerdin ip atlarken iyice agrimadimi ya? Buz koy yada hamur sar gecmis olsn canm

Aa neden sakın.. liste süper bişi yaa.. bak ben listedeyken haftada en az 1.1 kilo veriyordum mezun oldum.. şimdi de gidiyo ama yavaş :KK43:
Ben bir ara izne çıktım çok kafam atmıştı takımdakilere 3 haftada 5 kiloya yakın verdim ve çok da kafam rahattı takım beni çok yordu kimsede emek yok
B bilinmeyenkullanici kuzummm bir iki laf çaksana bana nasılda yendim seni diye :KK70:
Yendim şişirdim dolma da yaptım pişirdimmmm :D :D

Ben bir ara izne çıktım çok kafam atmıştı takımdakilere 3 haftada 5 kiloya yakın verdim ve çok da kafam rahattı takım beni çok yordu kimsede emek yok

Yendim şişirdim dolma da yaptım pişirdimmmm :KK70: :KK70:
:KK70::KK70: Ay kız nerden aklına geldi çocukken söylerdik hep bu hafta devam mı

Yendim şişirdim dolma da yaptım pişirdimmmm :KK70: :KK70:
İstersen bu takımın da kurucu miu 7.takımın kaptanı.. oraya geç ;)

Kızlar hani menüler.. kaçamak mı var yoksa :sinirli:

Sabah uyanınca bir incir yarım ceviz
1 lt su

13te kahvaltı
2 biberli yumurta
Domates
Salatalık
5 zeytin
Peynir

Ara
Sodalı türk kahvesi
2 kare çikolata (bu detoksa uymadı ama regl malum tatlı isteğini bastırmam lazımdı ;) )

Akşam 19da..
1 tabak detoks çorbası

Birazdan az sütlü kahve ile kayısı falan yerim :kahve:

Back