- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Teşekkür ederim canım benim seni de tebrik ediyorum harikasın15 Aralık Zayiflama Yarismasi Sonuclari
1.matematik61
2. B bilinmeyenkullanici
3.hippotalamus
Kizlar herkesi tebrik ediyorum bu hafta yuzdeler mükemmel böyle devam edelim inşallah
Bilemedim ki kuzumCanim bu hafta menuleri cok inceleyemedim ben ama hatırladığım kadariyla cok fazla yemiyosun fazla mi hareketsizsin acaba.1 haftada 1 kilo almak fazla gibi geldi bu haftalarda
Kafaya çok takıyorum taşınmadan tartılamamıştım ben üzgün olunca eşim ne oldu dedi kilo almışım dedim burası eve göre 1.5 kg fazla tartıyor dedi zeminden olabilir beni kandırma dedim sen kilo aldın hadi dedi ben aynı yiyorum ben de 2 kg artı çıkıyorum dedi inş öyledir bir umutGülbe sen gördüğüm en iradeli hamişsin.. ne kadar dikkat ettiğin belli ama unutma hamişsin.. ilk 4 ay zaten kilo almadın ama bu aydan sonra artık alacaksın.. tamam bebek küçük ama bunun eşi var suyu var ödemi var.. var da var.. artık takma kafana.. keyfini çıkar balım.. her bünye bir değil.. benim eltim hiç dikkat etmedi sadece 9 kilo aldı 40ı çıkmadan verdi..
Olabilir zemin farkeder.doktor kobtrolun ne zaman.orda anlarsin.Bilemedim ki kuzum
Kafaya çok takıyorum taşınmadan tartılamamıştım ben üzgün olunca eşim ne oldu dedi kilo almışım dedim burası eve göre 1.5 kg fazla tartıyor dedi zeminden olabilir beni kandırma dedim sen kilo aldın hadi dedi ben aynı yiyorum ben de 2 kg artı çıkıyorum dedi inş öyledir bir umut
Ay oof aman buradaymışsınHippo kuş kafam dolu bugün yapive bi güzellik bene
Burdayım
Ona var daha canım ocak taOlabilir zemin farkeder.doktor kobtrolun ne zaman.orda anlarsin.
Amin amin çok amin15 Aralık Zayiflama Yarismasi Sonuclari
1.matematik61
2. B bilinmeyenkullanici
3.hippotalamus
Kizlar herkesi tebrik ediyorum bu hafta yuzdeler mükemmel böyle devam edelim inşallah
Teşekkür ederim.. çok güzel hazırlamışsın.. bu görevi birinci olana verelim hep :))15 Aralık Zayiflama Yarismasi Sonuclari
1.matematik61
2. B bilinmeyenkullanici
3.hippotalamus
Sağol kusummmm depresyondayimAy oof aman buradaymışsınobada gezinirken bir çukura filan düştün sandım
NNNNiiieeeeeeeee,hemen çıkıyosun şurdanSağol kusummmm depresyondayim
Ya üzülme böyle gerçekten menülerin harika. Benim takımımdaki hamile olanlar her şeyleri yiyorlardı sen çok iradeli ve dengeli besleniyorsunBilemedim ki kuzum
Kafaya çok takıyorum taşınmadan tartılamamıştım ben üzgün olunca eşim ne oldu dedi kilo almışım dedim burası eve göre 1.5 kg fazla tartıyor dedi zeminden olabilir beni kandırma dedim sen kilo aldın hadi dedi ben aynı yiyorum ben de 2 kg artı çıkıyorum dedi inş öyledir bir umut
Noluyo kızz sibelll??Sağol kusummmm depresyondayim
Hangi takım canım o??Ya üzülme böyle gerçekten menülerin harika. Benim takımımdaki hamile olanlar her şeyleri yiyorlardı sen çok iradeli ve dengeli besleniyorsun
4. Takım bizim takıma gelen herkes havasından mıdır suyundan mı hamile kalıp gidiyorlarHangi takım canım o??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?