- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
Yap canim madem ben halsizlikten korktm yapmadm bide esim nobetteyken yapicm daha kolay gecer yemek falan yapmadigim icin.Ben bugün detoks yapıcam bananeee.. 70i göremedimbugün detoks yapim de yarına görim inş :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap canim madem ben halsizlikten korktm yapmadm bide esim nobetteyken yapicm daha kolay gecer yemek falan yapmadigim icin.Ben bugün detoks yapıcam bananeee.. 70i göremedimbugün detoks yapim de yarına görim inş :))
Yok kız.. hepinize yeterim.. baktım kilomuz aynı şu an senle..ondan dedim :)) ne kadar rakip o kadar hırs
Kız mercimekli bulgur pilavı yaparsın eşine de :)) ben bugün öle yapıcam :))Yap canim madem ben halsizlikten korktm yapmadm bide esim nobetteyken yapicm daha kolay gecer yemek falan yapmadigim icin.
Bende cok kahvalti yapardm aksam yemeklerini cok abartirdim ekmek makarna birlikte yerdm hemde baya fazla.simdi aklima buraya yazacagim menu geliyor yiyesim gelmiyor yedigim seyleride olculu yemeyi ogrednmY Yesilelma90 kuzum burasi cok kıymetli emin ol.sen benim ilk hafta yaptigim kahvaltilari gorseydin..burayla nasıl toparladim bi bilsen
Oh masallah ne cok kilo vermisin darisi basima.
Benim 9 kaldiHedefe 2.2 kaldııııı kızlarrrhayaldi gerçek oldu
Oyy yesinler senin kahvaltını :))
Bak senn hafife alma beni bir haftaligina agzima cimento dokerim yemem haaaYok kız.. hepinize yeterim.. baktım kilomuz aynı şu an senle..ondan dedim :)) ne kadar rakip o kadar hırs
Hodri meydanBak senn hafife alma beni bir haftaligina agzima cimento dokerim yemem haaa![]()
Guzel olur aslinda hafta ici yapayim bende tam iyilemis olurum kesin kilo verdiriyormuKız mercimekli bulgur pilavı yaparsın eşine de :)) ben bugün öle yapıcam :))
Pek guzel gorunuyor :)bende onceden kahvaltiliklari onume dizer ekmek banardim hepsine simdi ayri bi tabakta koyuyorum yiyecegimi azar azar.
Ama baksana şu kahvaltıların güzelliğine
Bende pazartesi baslarim diyete nasilsa die die haftasonu dunyayi yememdi ama bi turlu baslayamadigimdan bana kaldi kilolarKızlar benim en büyük hatam bi kereden bişey olmaz diye düşünmemdi.. buraya yazıcam diye onu da yendim şükür :))
Buyrun beraber yiyelim :)Oyy yesinler senin kahvaltını :))
Ay canim sen gene.kahvalti yapiyomussun ben yapmiyodum misir gevregi klmusli fln yiyodum kolayima geldi.buraya bi geldim ilk cuma durum bu :)Pek guzel gorunuyor :)bende onceden kahvaltiliklari onume dizer ekmek banardim hepsine simdi ayri bi tabakta koyuyorum yiyecegimi azar azar.
Dimi bence de hamnamnamnamAma baksana şu kahvaltıların güzelliğine
Verdiriyor Verdiriyor kesin bilgi yayalımGuzel olur aslinda hafta ici yapayim bende tam iyilemis olurum kesin kilo verdiriyormu
Canım o bikerem bişey olmazların ardı arkası kesilmiyor ki bıraktığı tam bırakıcan ondan bikere bundan bikere derken olmuyo yerinde sayıyor insanKızlar benim en büyük hatam bi kereden bişey olmaz diye düşünmemdi.. buraya yazıcam diye onu da yendim şükür :))
Halsizlik oldumu peki :)Verdiriyor Verdiriyor kesin bilgi yayalım![]()
Kacirdim takima bakayim derken ne verdiriyor kiz?Halsizlik oldumu peki :)