Seninle Yaslanmak Istiyorum

CUVCUV

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2007
1.232
7
116
SENİNLE YASLANMAK İSTİYORUM

Seneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyim Benim oldugun kadar dostlarinin,dostlarinin oldugu kadar benim ol istiyorum. Nice sikinti ve zorluk yasayip, atlatalim. Yasayalim ki,ogrenelim hayati ve destek çikmayi

Birbirimizin omuzlarinda aglamaliyiz. Paylasmali ve beraber sikilmaliyiz. Oyle ki,yalniz sikilmak,sikmali bizi.

Guzel gunlerimizi,evimizde, bir sise sarap ve pijamalarimizla kutlamaliyiz. Ya da bazen dostlarla,ucuz biralar içerek. Boylece yasamaliyiz iste...

Sonra çocugumuz olmali. Dusunsene,senin ve benim olan canli. Geceleri agladikça sirayla susturmaliyiz. Sen arada mizikçilik yapmalisin ve ben soylenerek almaliyim sirani...

Yorgun oldugun için yemek yapmamaliyim, soylenerek yumurta kirmalisin.

Hava sogukken birbirimize sikica sarilip,yatmaliyiz. Zaman su gibi akip giderken,herseyiyle yasanmis bir hayatimiz olmali. Her seye ragmen hiç bikmamaliyiz birbirimizden. Mutlu da olsa, kotu de olsa, yasadigimiz gunler bizim gunlerimiz olmali. Saçlara dusunce aklar, ya da gidince aklar, çocuklari guvence altina alip gitmeli bu sehirden. Kavgasiz, her sabah cinayetle uyanilmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz. Geceleri balkonda denizi seyredalip, sandalyelerimizde sallanmaliyiz. Eve gelip, benden kahve istemelisin.

Çocuklar gelmeli ziyaretimize, Geçmisteki hareketli gunlerimizi animsamaliyiz. Ben "Bey" demeliyim sana,sen de "Hanim"... Oyle sevmelisin ki beni, bu yazdiklarim korkutmamali seni. Tebessumler açtirmali yuzunde. Bir gun bu hayati birakip giderken,sadece mutluluk olmali yuzumuzde.... Birbirimizi sevmenin gururu olmali "herseyde"!....

Kim istemez ki böyle bir hayatı...
O kadar çok hengamenin içindeyiz ki böyle yaşamlar kalmadı gibi bişey artık...
Çok duygusal ve çok güzel... Özellikle kahve içme bölümü...
Nasıl hüzünledim bilemezsin...
Ellerine sağlık..

Sanırım bunları yaşıyoruz şimdi...İlk günleri özlüyorum zaman zaman ama şimdi ki sakinliği seviyorum ONUNLA başbaşa

çooookkk güzel bir yazı...inşallah biz de görürüz o günleri inşallaahhh...
yeşilim, Allah bozmasınnn...

Cok güzel bir paylasim canim, Insallah herkez sevdigiyle gelecekte böyle güzel ve rahat bir hayat sürdürebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…