- Konu Sahibi tekduzehayat
BUGUN KK DAKI DOGUM GUNUMkaydirigubbakcemile2
2 YIL ÖNCE BURAYA GELDIGIMDE SUANKI HALIMLE OYLE COK FARK VARDI KI...
yakın bı arkadasımın dugunu vardı hedıye arıyodum degısık fıkırler burasını buldum
arkadasım evlendı..
sonra ben ıc dunyama dondum yenı mezundum yenı ıs hayatına gırmıstım cıddı olarak
burada farkettım hem yoogun calsııp hem mutlu olan ınsanların varlıgını
sonra kılo verdım
yuzumdekı sıvılce ızınden tutund ayagımdakı nsıra kadar yıgınla degısımı burda yasadım
artık saglıklı beslenıyorum su ıcıyorum bunun gıbı bır yıgın sey
sevgılımle ılıskım harıka gıdıyo burda edındıgım bılgıler sayesınde guzel gıyınmekten tutunda sevgılıye süprıze kadar herseyı burda ögrendım
artık ısımdede mutluyum evımdede ılıskımdede
guzellestın dıyolar bılmıyolarkı kadınklar kulubum var
evlılık fıkrı uzak derken burdakı ceyız topıklerınden cıkmaz oldum suan dugunumle ılgılı her ınce ayrntıya kadar kafamda hersey bellı
daha ne yazayımkı..
yuksek lısans yapıyorum burdakı arkadaslarım sayesınde yol aldım
malı musavırlık sınavına gırıcem haftaya burdakı kızlar sayesınde yıne
çok guzel seyler oldu hayatımda kk sayesınde ıyıkı varsınız..
"""herseyguzelolacak""" DEYIP ALDIM NICKI INANDIM GUZEL OLACAGINA VESIMDI HERSEY ÇOK GUZELOLDU:):):):"
en önemlısı adını saymayı dusundugum ama atlarım bırının kalbını kırarırm dıye korktugum can dostlarım guzeller guzelı arkadaslarım ııkı varsınız
ııkı burayı bulmusum ıyıkı burdayım
sıteyı kuran kalplerı guzel ınsanlar sonsuz tesekkurler...
dılerım ılerde dugunumun evımın bebegmın resımelrınıde koyarımzemuszemus
senınle nıce yıllara kk:enbuyukkk::enbuyukkk:![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
2 YIL ÖNCE BURAYA GELDIGIMDE SUANKI HALIMLE OYLE COK FARK VARDI KI...
yakın bı arkadasımın dugunu vardı hedıye arıyodum degısık fıkırler burasını buldum
arkadasım evlendı..
sonra ben ıc dunyama dondum yenı mezundum yenı ıs hayatına gırmıstım cıddı olarak
burada farkettım hem yoogun calsııp hem mutlu olan ınsanların varlıgını
sonra kılo verdım
yuzumdekı sıvılce ızınden tutund ayagımdakı nsıra kadar yıgınla degısımı burda yasadım
artık saglıklı beslenıyorum su ıcıyorum bunun gıbı bır yıgın sey
sevgılımle ılıskım harıka gıdıyo burda edındıgım bılgıler sayesınde guzel gıyınmekten tutunda sevgılıye süprıze kadar herseyı burda ögrendım
artık ısımdede mutluyum evımdede ılıskımdede
guzellestın dıyolar bılmıyolarkı kadınklar kulubum var
evlılık fıkrı uzak derken burdakı ceyız topıklerınden cıkmaz oldum suan dugunumle ılgılı her ınce ayrntıya kadar kafamda hersey bellı
daha ne yazayımkı..
yuksek lısans yapıyorum burdakı arkadaslarım sayesınde yol aldım
malı musavırlık sınavına gırıcem haftaya burdakı kızlar sayesınde yıne
çok guzel seyler oldu hayatımda kk sayesınde ıyıkı varsınız..
"""herseyguzelolacak""" DEYIP ALDIM NICKI INANDIM GUZEL OLACAGINA VESIMDI HERSEY ÇOK GUZELOLDU:):):):"
en önemlısı adını saymayı dusundugum ama atlarım bırının kalbını kırarırm dıye korktugum can dostlarım guzeller guzelı arkadaslarım ııkı varsınız
ııkı burayı bulmusum ıyıkı burdayım
sıteyı kuran kalplerı guzel ınsanlar sonsuz tesekkurler...
dılerım ılerde dugunumun evımın bebegmın resımelrınıde koyarımzemuszemus
senınle nıce yıllara kk:enbuyukkk::enbuyukkk:
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Son düzenleme: