Senin yüzünden düştüm aşka Senin yüzünden hayat şimdi başka Senin yüzündendi hep ağlayışım Ben umutlarımı sana bağlamışım Senin yanındayken güneşin batışı duyguluydu Seninle tüm boş anlarım doluydu Senin yüzünden fırtınaları sevmiştim Seninle yağmurda ıslanmayı seçmiştim Senin içindi inan gülüşüm Ben seninle acılara gülmüşüm Sendin… Evet, sen; Benim kaldırım taşından yonttuğum sevdam. Seninle başladı benim hüzünlere meydan okuyan kavgam. ******* Bu ilkti , Bu sondu, Göğe uzanan ürkek dalıma uzun tırnaklı bir şahin kondu… Kırıldım en ince acılara Çaresizce kucağına düştüğüm, köklerime dökülmüş betondu… Senin yüzünden mahkumum şimdi Senin hayaline tutkunum şimdi Sana çarpıyor sesimin tüm yılgınlıkları Sana haykırasım geliyor tüm çılgınlıkları Senin yüzünden ellerim titriyor bazen Nefesim zonkluyor, aklım kesiliyor birden… Seninle yalnızım odamda hergün Senin yüzünden bedenim hayattan sürgün Senin yüzünden ben mazluma hükmedildim Yine senin kaleminle idama gönderildim Senin gözlerinde can buldu diye canım Senin yüzünden yaralı her yanım Hep senin yüzünden işte , sevincim ve hüznüm Senin yüzünden böyle divaneliğe düştüm…