- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
- Konu Sahibi KarKralicesi
Senin için....Sevdan için...
Günahlar koydum üst üste
Ben sana alışmışken
Kalbine mapus sevdam bir gün olsun
Değmezse eğer gözlerine
Ömrümden seneler geçer
Gözlerinden akan sedefler kavuşmadan tenine
Bil ki mendiller deva olmaz gözlerime
Bil ki sonbahar göçebesi yağmurlar rehin almış sevdamı
Yine senin mevsiminde
Gidenlere inat...
Adına ıslattığım geceden kalma bir gözyaşı lekesi hala yüzümde…
Ayrılık bir tek başıboş düşlerde diye
Ah yazdılar ikimize
Kader hükmün vermiş
Ah yazdılar ... biz isyan ettik diye
Bilmediler... sen günahımsan ben ahretin olurum gitsende
Görmediler ah yazdılar bir günah akşamında
seni sevdiğimi bile bile
Ne olur gitme...
Yazgın sebebimden bir acıysa.
Korkarım bakmaya ruhuna eş koyan ellere.
Sen düşerken sevda yoluma.Bugün annesiz kaldı sevinçlerim.
Bil ki aşkın uğruna.
Bil ki faydasız bir teselli akşamında
Gidene .. Tüm gururumu seriyorum yere ve kal diyorum. Gece kadar karanlık ve soğuk bu yalnızlık. Bir çok kez gittin sesimi çıkarmadım. Yüreğim çığlıklar atarken ben arkandan öylece baktım.Dön demedim, ama döndün ve ben sana sarıldım Ama biliyorum bu son Gideceksin ve dönmeyeceksin, o yüzden söylüyorum kal,, Beni karanlık ve soğuk bir yalnızlıkla bırakma Beni bu uçurumdan itme, ölüme terk etme .. Kal sevgili bu defa gitme .. Kalana .. Gidiyorum, kaç kez çıktım bu kapıdan Kaç kez döndüm hatırlamıyorum ama bu son. Her seferinde sesini bekledim, elinin dokunuşunu Kal demeni, sarılmanı .. Ama ben giderken sen umarsızca arkamdan baktın.Yerinden bile kıpırdamadın.Gecelerce elim telefonda, gözüm kapıdaydı.Dön demeni bekledim, sarılmanı Ama aramadın,sarılmadın .. Gururumu çok zaman önce yok ettim Her dönüşümle gururumu biraz daha kaybettim Şimdi kal diyorsun, ilk kez Yıllardır beklediğim gibi Ama biraz geç değil mi sevgili ..
ACI Gurbet dedikleri ne kadar mesafedir, Yakından da olmaz mı? Hasret. Her gün görüp de dokunamamak .Uçurum dedikleri çok mu yüksektir, Ucunda durup ta düşememek. Tam düşerken tutunmak. Aşk bulmak kolay mı? - Zor mu? .. Acı çektirmek Yüzüme bile bakmayan gözleri sevmek… Sence zor mudur? Sevdiğin için ölmek… Eskiden dosttuk şimdi iki yabancı .. Her gün seni görüp de konuşamamak Oldu mu şimdi beni yalnızlığa atmak, Oldu mu be gamzelim şimdi beni bırakıp ta gitmek….
--alıntıdır--