Senin hikayen böyle olacak deselerdi,kesinlikle kabul etmezdim eskiden:)Iste hikayem

nasipten öteye gidilemiyor haksızlık edildiği bariz tabiki.. bundan sonra onunda hakkında hayırlısı olsun :Saruboceq:

:) Allah söyletiyordur..
Belki bir yildirim nikahi kiyarsiniz:)
Hayirlisi olsun canim, gec olsun hayirli ve sonsuz olsun insAllah.:Saruboceq:
Belinaya üzüldüm, böyle olmamaliydi.

ben de uzuldum ama bir yandan da icimden hep su soruyu sordum, iliskisindeki acigi anlatarak mi dolduruyordu acaba? yani belki o da eksiklerin oldugunun farkindaydi ama guzellikleri gormeyi tercih etti..
neyse ne gerci kimse boyle biseyi hak etmiyo..
hayirlisi olur insallah..

insanı kendisinden iyi kimse kandıramaz ve biz kadınların en büyük becerisi bu :mymeka:

nasipten öteye gidilemiyor haksızlık edildiği bariz tabiki.. bundan sonra onunda hakkında hayırlısı olsun :Saruboceq:

Simdi buldum okudum yazisini. Canim benim nasil üzülmüs, o sözler nasil cikmis dudaklarindan, siir gibi yazmis. Insallah hakkinda hayirlisi olur.
Zaten istemeye geleceklerinde hep bir aksilik cikiyordu, önce belinayin bir yakini vefat etti, ikinci kez istemeye gelecekki bu sefer ufugun bir yakini derken uzadi.
Demekki böyle olacagi varmis, ama ben hala iliskilerinin düzene girecegini düsünüyorum.
Aileler karismasaydi, daha kolay barisirlardi, belki bu sefer biraz uzayacak ama insallah birlesmeleri hayirli olur eger böyle birsey olursa.

Belinay cok pozitif, olumlu bir kiz. Söylediklerin belki dogru olabilir, ama dayanilmayacak derecede olumsuzluklar olsa, 5 yil boyunca cekebilirmiydi?
Ben sahsen ikisinin arasinda bir sorun oldugunu düsünmüyorum, aielesi karismasaydi olmazdi bu.

aileler karışmasaydı diyorsun haklısın ama ilişkilerde ve evliliklerde erkeğin biraz daha dirayetli, sağlam durması lazım benimle beraber oturup çaresizliğe ağlayacak erkek kendi adıma beni mutsuz ederdi ..

aileler karışmasaydı diyorsun haklısın ama ilişkilerde ve evliliklerde erkeğin biraz daha dirayetli, sağlam durması lazım benimle beraber oturup çaresizliğe ağlayacak erkek kendi adıma beni mutsuz ederdi ..

bu söylediginde cok dogru..
bu belki ilerde, yani evlendiklerinde sorun olabilirdi.
Ailesini öne alip, belinayi ikinci plana atabilirdi.
ama ben cok üzüldüm, sanirim ayriligi o aska konduramiyorum.

Bacilar ben yatiyorum, saat baya gec olmus.
Malum sinav dönemindeyiz, uykusuz olunca calisamiyorum.
Adalaydacim uyarin icin tekrar tiskür:)
Ikinizede ömür boyu mutluluklar diliyorum canlarim, Rabbim sizi sevdiklerinize bagislasin AMIN AMIN AMIN..

cok cok öptüm

her ne kadar konunun ne olduğunu öğrenemesem de sanırım gönül meselesi. nazar değmesinden korktuğunuza göre herşey güzel gidiyor. maaşallah diyelim o zaman. allah tamamına erdirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…