• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Senin hikayen böyle olacak deselerdi,kesinlikle kabul etmezdim eskiden:)Iste hikayem

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Selam kizlar..
Simdi sizlere bana anlatildiginda cok tuhaf gelen, ve kesinlikle kabul etmedigim bir tanisma fasli bir ask hikayesi anlatacagim:)

Tarih 22 aralik 2007. Uzun bir sinav döneminden sonra kafam rahat, son sinavimida verdim, hersey cok güzel.

Bilgisayarimdaki sarkilari dinlerken, cok begendigim bir müzisyenin sarkisini tekrar tekrar dinliyordum. 5-6 ay önce arkadasim bu müzisyenin sarkisini msnden göndermisti bana, ama müzisyeni hic görmemistim. Sonra merak ettim, hergün sarkilarini dinledigim bu adam kim dedim, google'den basladim arastirmaya. O arastirmanin sonunun askla bitecegini hic bilmeden:)

Neyse müzisyenin sayfasini buldum, baktim birde forum var. Üye oldum. Sarkilarinin hepsini siteden dinleyebiliyordum. O aksam forumda bir konu acilmisti. Konuya karsilikli iki kisi cevap yaziyorduk (benimkiyle:)) ve gece yarisina kadar devam etti bu.
Neyse ertesi gün yine baska bir konu icin ikimiz yorumlar yapiyoruz, muhabbetimizde iyi.
Bir hafta devam etti bu. Sonra özelden bana msnini verdi, eklermisin dedi. Eklemem dedim. Bir hafta boyunca forumda kovalamaca oynadik, özeldende amma inatsin eklesen nolur mesajlari aliyordum sürekli. Ve sonunda tamam tamam dedim, kendi msnimi vermek istemedim ve baska bi msn actim kendime ve ekledim.

Haftalar gecti ve bizim muhabbetimiz cok iyiydi, sanki yillardir arkadastik ama herzaman mesafeyi koruyorduk. Sürekli sende birsey var, sen diger kizlar gibi degilsin, muhabbetin cok seviyeli diyordu. Bende, ben aslinda erkegim ondandir diyordum:)
Cok acik sözlüydü pat herseyi söylüyordu, cok dogal davraniyordu, ama bi taraftanda böyle oldugunu nerden biliyorsun diyordum kendi kendime. Sonra bana youtube'dan bir videosunu gönderdi.Müzikle ugrasiyorum dedi, sarkim nasil dinle bakalim dedi.
YakisIkliymis dedim kendi kendime:) Sonra resimlerini gönderdi bana. Ama benim aklimdan hic birsey gecmiyordu, sanki cok sevdigim yillarca tanidigim bir arkadasim gibiydi sadece.Tabi bendende sürekli resim istiyordu, göndermiyordum, 3 hafta gönder diye diretti.
Bana, sen burda olsaydin seni istetirdim diyordu, cok düzgün bir kizsin, ben kizlari tanirim diyordu:) Bende nerden biliyorsun, nasil eminsin bu kadar diyerek gicik ediyordum. Sen beni tanimiyorsun, ben insan sarrafiyim diyordu:) manyak herif:)
Sonra birgün buna sesli olarak bilgisayarindaki problemle ilgili birsey anlatacamtim.
Sonra ilerleyen zamanlarda sesli olarak görüsmeye basladik. "Allahim yarabbim bu kizin sesi bile etkiliyor beni dedi":) Ev arkadasi girdi odasina, bunlar muhabbet ediyor, ben dinliyorum. Tanismak istermisin ev arkadasimla dedi, hayir dedim:) Arkadasi kahkaha atti, bizimkide abi bu kiz cok farkli dedi.
Zamanla iyice kafayi takti, seni görmeden, cismini bilmeden bana birseyler oldu, etkiledin beni anlamiyorum dedi, ben internetten bir kiza etkilenecek adammiyim lan diyordu kendi kendine:)
Neyse 3 hafta resim at diye diretti, sonunda attim resmi. Ben seni bu kadar güzel beklemiyordum dedi, simdi dahada bi acayip oldum dedi.
Bende kendime anlam veremiyordum, nasil güveniyordum elin adamina bilmiyordum.
Resim atmalar, sabaha kadar sohbet etmeler.. kendime cok kiziyordum ama onunla görüsmektende ali koyamiyordum kendimi.

Neyse gel zaman git zaman derken bizim beraberligimiz basladi. Kamerali telefonlu görüsmeler ilerledi.

Ben durumu hemen erkek kardesime actim, gizli birsey yapmak istemiyordum.
Oda anneme demis ve kesinlikle internetten kabul etmeyiz dediler. Nerden biliyorsun bu adamin kim oldugunu, it mi, kurtmu görmeden tanimadan ne is dediler, bende dogal olarak savunamadim ama 1 yildir görüsüyorduk ve ben cok sevmistim. Ailem kabul etmedigi icin ayrilmak istedim, birakmadi, agladik sizladik ama ayrilamadik.

Aradan tam 14 ay gecti farkli ülkelerde oldugumuzdan dolayi yüzyüze görüsemedik hic.
14 ayin sonunda istanbulda bulustukopuyorumnanaktan

O gün is görüsmem var diye evden ciktim. Kadiköy iskelesine dogru yol aldim, oda karsidan vapurla gelecekti. Yolda bildigim bütün dualari okudum, bir aksilik cikmasin diye.Cok heycanliydim. Ilk kez dokunacaktim ona, ilk kez sarilacaktim.
Hava günesliydi, martilar sahit olacakti 14 aylik askin bulusmasinaopuyorumnanaktan
Mesaj cektim, ben iskeledeyim diye. Yettim anam diye mesaj atti:roflol:
Ben heycandan su aldim, dört dönüyorum.Sonra bi arabanin oraya yaklastik saklanircasina:) Bir sürü insan iniyordu vapurdan, vapur bosalmisti ama o yoktu.
Sonra bi baktim orda, tam karsimdaopuyorumnanaktan
Ben yerimde dondum kaldim. O hafif gülümseyerek bana dogru geldi.
Gözlerinin icine bakarak ismini sarfedebildim sadece. Sevdigim dedi, alnimdan öptü ve sImsIki sarildiŞeniz.
Aglamamak icin zor tuttum kendimi. Hemen elimden tuttu, ben biraz cekindim ilk defa bir erkegin elini tutuyordum. Ama sicacikti eli, hic birakmak istemedim.
Bulusmadan önce anlasmistik, camiye gidip dua edecektik:)
Camiye gittik dualarimiz ettik. Bana öyle bi bakiyorduki icim eriyordu. Kaybolup gidiyordu gözlerimde, bende öyleopuyorumnanaktan
Sonra tüm gün gezdik dolastik, parka gittik oturduk.
Cok heycanliydik ikimizde ne diyecegimizi bilemedik, hep gülümsüyorduk birbirimize.
Seni istiyorum dedi, sen benim karim olmalisin dedi. Ahhhh be ne gündü askim benim:asigim:

Sonra o tatil boyunca defalarca bulustukopuyorumnanaktan

Sonra ailemi ikna ettim. Tamam dediler gelsinler, istesinler, tanisalim.

Allah nasip ederse 27 gün sonra istemeye gelecekler:nazar::nazar::asigim:Şenizopuyorumnanak tan

Ve askimizin dogruluguna sahit olan Istanbul'da bir hayat kuracagiz insAllah.

Hayatta kabul edemeyecegim seyleri yaptim.Cok zorlandim, yapamadim, ailemin istememesinden önce ben biraktim yapamiyorum bana ters geliyor diye.
Benimle o kadar ugrastiki. O kadar caba sarfetti, yaptigimin yanlis olmadigini defalarca anlatti.

Allah herkese böyle bir ask nasip etsin..

Son düzenleyen: Moderatör:
sana kucuk bir tavsiye:
cok anlatma.. boyle asklarin dogru yasanan guzel duygularin anlatildigi zaman cok nazara geldigine inananlardanim..
belki yanls bulursun bu dedigimi belki dogru.. ama seni yaklasik 1 senedr bu forumda goruyorum be mutlu olmani cok istiyorum..
cok mutlu olun.. birbirinize layik bir cift olun.. kararlariniz sizi daha da guzel gunlere ulastirsin..
hayirlisi olsun tabi bir de..

sana kucuk bir tavsiye:
cok anlatma.. boyle asklarin dogru yasanan guzel duygularin anlatildigi zaman cok nazara geldigine inananlardanim..
belki yanls bulursun bu dedigimi belki dogru.. ama seni yaklasik 1 senedr bu forumda goruyorum be mutlu olmani cok istiyorum..
cok mutlu olun.. birbirinize layik bir cift olun.. kararlariniz sizi daha da guzel gunlere ulastirsin..
hayirlisi olsun tabi bir de..

Canim simdi icime bir kurt düstü.
Sileyimmi? Cok ciddi soruyorum

valla haklısın inanılacak bir hikaye değil :) nasip ve kısmet Rabbim mutluluğunuzu daim etsin :Saruboceq:

Canim simdi icime bir kurt düstü.
Sileyimmi? Cok ciddi soruyorum

yok canim sadece nazara gelmemek icin bol bol dua oku..
insanin kendisine bile nazari degermis..
mutlu ol cidden icinden gelmis ki paylasmissin..
bilmiyorum belki de ben cok evhamliyimdir
ama ne zaman burda olsun arkadaslarimla olsun sevgilimle ilgili guzel birsey paylassam o gun mutlaka sevgilimle tartistim.. zaten cok paylasan bi tip degilim hepten kestim yani..
ama senin icinden gelmis silme tabiki..
dua et canim,,
icine kurt dusurmek istemedim pardon..

yok canim sadece nazara gelmemek icin bol bol dua oku..
insanin kendisine bile nazari degermis..
mutlu ol cidden icinden gelmis ki paylasmissin..
bilmiyorum belki de ben cok evhamliyimdir
ama ne zaman burda olsun arkadaslarimla olsun sevgilimle ilgili guzel birsey paylassam o gun mutlaka sevgilimle tartistim.. zaten cok paylasan bi tip degilim hepten kestim yani..
ama senin icinden gelmis silme tabiki..
dua et canim,,
icine kurt dusurmek istemedim pardon..

Canim bende cok inanirim böyle seylere.
Aynen arkadaslarima iliskimiz hakkinda fazla bahsetmem, cok yüzeysel seyler anlatirim sorduklerinda.
Ama ne bileyim burda hic düsünmedim öyle.
Sildim valla, bende nazara inanirim, Allah göstermesin.
Tirstim bacim yav:delphin:

anam şimdi bişi olursa ikimizden bilecek bende sildim hafızamdan konu neydi...sende kaç kurtar kendini kaydirigubbakcemile3
lülülülülülü

ahaha ilahi belsel :)
neyse iyki gece acmissin bari az kisi gordu..
valla kotu niyetli demedim ama...
umarim yanlis anlamamissindir beni..

anam şimdi bişi olursa ikimizden bilecek bende sildim hafızamdan konu neydi...sende kaç kurtar kendini kaydirigubbakcemile3
lülülülülülü

:roflol::roflol::roflol:

ay hic gülesim yoktu.

Gözüm üzerinizdesengözlerimebaksanab

Saka bi yana hakkaten dogru söylüyor adalayda.

Hani nazar degecek diye demiyorum ama insan önlemini almali.

Aslinda bende iliskimle alakali anlatmam kimseye.Ama nazar degecek diye düsünmedim hic, sadece cekinirim anlatmaya.

Nazara genel anlamda inanirim. Allah korusun kimsenin iliskisine nazar degmesin.

ahaha ilahi belsel :)
neyse iyki gece acmissin bari az kisi gordu..
valla kotu niyetli demedim ama...
umarim yanlis anlamamissindir beni..

yok canim benim, aksine uyardigin icin sagol.
Ne demisler, iki kere düsün bi kere konus.

Böylemiydi bu söz?:)

yok canim benim, aksine uyardigin icin sagol.
Ne demisler, iki kere düsün bi kere konus.

Böylemiydi bu söz?:)

benzer biseydi sanirim..
ne bileyim ya ben sevgilim evlenme teklifi ettignde baslik acmistim sonra onun ardindan oyle buyuk uzuntuler yasadikki nazar degdi bize demeden gecemedim yani..
cok detay vermemek lazim iste.. ne bileyim o kdr gozumuzden koruyup sakliyoruz dikkat etmek lazim sanki..
dedim ya ama benim evhamliligim biraz.. degilse burda kiskanirlar felan gibi bisey dusundugumden degil..

bir örnekte siteden verebilirim aklıma geldi ve ben çok üzülmüştüm belinay_merve arkadaşımızda paylaşımlarında anlattığı üzere bildiğimiz çok güzel bir aşk yaşıyordu ama malesef üzücü bir son yaşadı Rabbim hepimizi öyle sonlardan esirgesin onada atlatma gücü versin :Saruboceq:

benzer biseydi sanirim..
ne bileyim ya ben sevgilim evlenme teklifi ettignde baslik acmistim sonra onun ardindan oyle buyuk uzuntuler yasadikki nazar degdi bize demeden gecemedim yani..
cok detay vermemek lazim iste.. ne bileyim o kdr gozumuzden koruyup sakliyoruz dikkat etmek lazim sanki..
dedim ya ama benim evhamliligim biraz.. degilse burda kiskanirlar felan gibi bisey dusundugumden degil..

Anladim canim ben seni.
Cokta dogru söylüyorsun.
Ben düsünemedim, her ne kadar bu gibi seylere bende takilsam, aklima gelmedi.
Belkide buranin vermis oldugu bir rahatliktan dolayi yazdim bilemiyorum.
Ama yinede her kosulda dikkatli olmak lazim, haklisin.

Bu arada nedense ben hep seni evli zannediyordum:)
Aslinda kisisel durumunda bekar yaziyor, niye öyle zannediyordum bilmiyorum:)

Allah senide mutlu etsin canim, her an her saniye dahada cogalsin sevginiz, hayirlisiyla evlenirsinizde insallah.

bir örnekte siteden verebilirim aklıma geldi ve ben çok üzülmüştüm belinay_merve arkadaşımızda paylaşımlarında anlattığı üzere bildiğimiz çok güzel bir aşk yaşıyordu ama malesef üzücü bir son yaşadı Rabbim hepimizi öyle sonlardan esirgesin onada atlatma gücü versin :Saruboceq:

Belinay ayrildimi? Inanamiyorum buna.
Kizla ne zamandir görüsemiyorduk.
Ayrililik yoktur insallah ya, durumlar nedir?

Belinay ayrildimi? Inanamiyorum buna.
Kizla ne zamandir görüsemiyorduk.
Ayrililik yoktur insallah ya, durumlar nedir?

malesef hayatım ufuğa çok sinirliyim ailesi istemediği için bitirme kararı aldı ama ailesinin bu kadar ağzına bakan ve biranda bitiren birindende belinayımıza hayır zaten gelmezdi ..onun için aslında sevinmeliyiz kaydirigubbakcemile5

Anladim canim ben seni.
Cokta dogru söylüyorsun.
Ben düsünemedim, her ne kadar bu gibi seylere bende takilsam, aklima gelmedi.
Belkide buranin vermis oldugu bir rahatliktan dolayi yazdim bilemiyorum.
Ama yinede her kosulda dikkatli olmak lazim, haklisin.

Bu arada nedense ben hep seni evli zannediyordum:)
Aslinda kisisel durumunda bekar yaziyor, niye öyle zannediyordum bilmiyorum:)

Allah senide mutlu etsin canim, her an her saniye dahada cogalsin sevginiz, hayirlisiyla evlenirsinizde insallah.

aaa cok enteresan ben de bugunlerde sevgilimden bahsederken agzimdan hep `esim` lafi cikiyor..

saol canim iyi dileklerin icin ama henuz evlilik ufukta gozukmuyor baska planlarimiz varkaydirigubbakcemile4

belinay ornegi de cok uzucu tabi..

malesef hayatım ufuğa çok sinirliyim ailesi istemediği için bitirme kararı aldı ama ailesinin bu kadar ağzına bakan ve biranda bitiren birindende belinayımıza hayır zaten gelmezdi ..onun için aslında sevinmeliyiz kaydirigubbakcemile5

Yapma ya.
Üzüldüm, keske böyle olmasaydi.
Konuyu tam olarak bilmedigim icin yorum yapamayacagim ama belinay güzel bir ask yasiyordu, keske böyle olmasaydi.
Belki düzelir ama, daha öncede kisa süreli ayrilik yasamisti, belki öyle birseydir, ailelerde anlasir insAllah.
Birde 5 yillik iliskiden sonrami tanimis Ufugun ailesi Belinayi?
Madem istememisler, niye kizi oyalamislar.

aaa cok enteresan ben de bugunlerde sevgilimden bahsederken agzimdan hep `esim` lafi cikiyor..

saol canim iyi dileklerin icin ama henuz evlilik ufukta gozukmuyor baska planlarimiz varkaydirigubbakcemile4

belinay ornegi de cok uzucu tabi..

:) Allah söyletiyordur..
Belki bir yildirim nikahi kiyarsiniz:)
Hayirlisi olsun canim, gec olsun hayirli ve sonsuz olsun insAllah.:Saruboceq:
Belinaya üzüldüm, böyle olmamaliydi.

Back