• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Senin hayalin ne ?

bunasil3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
20
10
3
31
herkesin hayatında beklentileri vardır sanırım.Benimde vardı üniversiteyi kazanmaktı kazandım.İşletme okudum.Üniversitedeyen çok aktif bi yaşamım olmamasına rağmen mutluydum mezun olunca bankaya girme hayalim vardı staja bile kabul etmişlerdi beni.Mutluydum çünkü işimi bulmuştum.Ama öyle olmadı banka sınavlarından bir sürü olumsuz yanıt aldım.Sonradan torpilsiz bunun imkansıza yakın olduğunu öğrendim.Şu an sekreterim bulunduğum yerde tek çalışıyorum ofiste arada patron uğruyo arada söylenen gelir giderleri yazmak dışında arada tel gelirse cevaplamak ve kişi gelirse not almak dışında yaptığım hiçbirşey yok.
Benim bi hayalim yok.Benim hayattan bi beklentim yok.Size yemin ederim arıyorum ama bulamıyorum.Kendimi geliştirebileceğim bi durum yok.Şehir itibariyle iş bulabildiğime şükrediyorum ama hayatımda birşeyler eksik.Neler yapmam gerek nasıl kendimi meşgul etmem boş bi insan olma yolunda olmamam gerek

Sizin hayatınızda ne hayalleriniz var neler bekliyosunuz nasıl meşgul ediyosunuz kendinizi.Neler yapmaktan keyif alıyosunuz ?

Aslında yapabileceğiniz o kadar çok şey var ki...
Dil öğrenebilirsiniz,sürüyle kitap okuyabilirsiniz,spora başlayabilirsiniz,gezi turlarına katılabilirsiniz müsait olduğunuzda,belki bir enstrüman çalmaya başlayabilirsiniz,resimle sanatla uğraşmaya başlayabilirsiniz,bilgisayar için kurslara gidebilirsiniz belki kendinizi bu yönde de geliştirirsiniz.
Şu yazdıklarım için aslında milyarlar ya da yıllar gerekmiyor.Az buçuk başlasanız gerisi kendiliğinden geliyor zaten.Kendinize bir şeyler katmak,hayattan zevk almak için geç değil.

Aslında yapabileceğiniz o kadar çok şey var ki...
Dil öğrenebilirsiniz,sürüyle kitap okuyabilirsiniz,spora başlayabilirsiniz,gezi turlarına katılabilirsiniz müsait olduğunuzda,belki bir enstrüman çalmaya başlayabilirsiniz,resimle sanatla uğraşmaya başlayabilirsiniz,bilgisayar için kurslara gidebilirsiniz belki kendinizi bu yönde de geliştirirsiniz.
Şu yazdıklarım için aslında milyarlar ya da yıllar gerekmiyor.Az buçuk başlasanız gerisi kendiliğinden geliyor zaten.Kendinize bir şeyler katmak,hayattan zevk almak için geç değil.
Dil öğrenmem enstrüman çalmam ne biliyim bunlar bana artık biraz anlamsız geliyo.Öğrensem ne olur çalsam ne olur diyorum yanii bana bi yararı yokmuş gibi geliyo.

Dil öğrenmem enstrüman çalmam ne biliyim bunlar bana artık biraz anlamsız geliyo.Öğrensem ne olur çalsam ne olur diyorum yanii bana bi yararı yokmuş gibi geliyo.

Nasıl bir yararı yok anlamadım.
İş için mi her şey,işime yarıyorsa önemli yoksa önemsiz size göre ? Bence bu düşünceyi değiştirin önce.

__ ooo bana gitar verseler konser veririm:KK75: :rapci: İp verseler atlarım,:spor: top verseler oynarım..
__ yaşınız çook genç değerlendirin.. neyin yasını tutuyorsunuz.. şimdilik o yası bırakın.. dünyanın derdi biter mi...

herkesin hayatında beklentileri vardır sanırım.Benimde vardı üniversiteyi kazanmaktı kazandım.İşletme okudum.Üniversitedeyen çok aktif bi yaşamım olmamasına rağmen mutluydum mezun olunca bankaya girme hayalim vardı staja bile kabul etmişlerdi beni.Mutluydum çünkü işimi bulmuştum.Ama öyle olmadı banka sınavlarından bir sürü olumsuz yanıt aldım.Sonradan torpilsiz bunun imkansıza yakın olduğunu öğrendim.Şu an sekreterim bulunduğum yerde tek çalışıyorum ofiste arada patron uğruyo arada söylenen gelir giderleri yazmak dışında arada tel gelirse cevaplamak ve kişi gelirse not almak dışında yaptığım hiçbirşey yok.
Benim bi hayalim yok.Benim hayattan bi beklentim yok.Size yemin ederim arıyorum ama bulamıyorum.Kendimi geliştirebileceğim bi durum yok.Şehir itibariyle iş bulabildiğime şükrediyorum ama hayatımda birşeyler eksik.Neler yapmam gerek nasıl kendimi meşgul etmem boş bi insan olma yolunda olmamam gerek

Sizin hayatınızda ne hayalleriniz var neler bekliyosunuz nasıl meşgul ediyosunuz kendinizi.Neler yapmaktan keyif alıyosunuz ?
Tatlim bankalarin kart satis islerine basvur. Cokk cook zor bir is onu soyleyeyim. Deli gibi çalışıyor 3 kurus para kazaniyorsun. Ama hem orada yukselme sansin var yani subeye gecme sansin var. Hemde cvinde bankada calisan oldugun gorulunce daha iyi isler bulabiliyorsun. En azindan baska bir bankanin subesine gecmen kolaylasir.

Sosyal sorumluluk projelerine tekrar dönebilmek
Evladımı iyi yetiştirebilmek
Doktora yapmak
Aileme daha yakın bir şehirde yeni bir hayat kurabilmek
Yıllık kitap okuma sayımı artırmak
Tarih alanında kendimi geliştirmek
Araştırma projeleri yapan iyi bir lab da çalışmak
Ahşap boyama öğrenmek
Gibi gibi daha çooookkk var aslında ilk aklıma gelenler bunlar

Yapacağınız şeyler o kadar çok ki...

Hayatınızın en güzel ve en verimli seneleri. Hayatınızı siz güzel ve yaşanılabilir kılarsınız ancak. Dil öğrenmekten bahsetmiş arkadaş, dil öğrenmekten güzel ne olabilir? Neye göre gereksiz ki, dünyanın en güzel şeyi. Bir çok konuda işinize yarar. Rahatlıkla yabancı gazeteler ve araştırmalar takip edebilirsiniz. Okudukça öğrenir, okudukça gelişirsiniz.

Bol bol kitap okumak, sahaf gezmek, kitaplık oluşturmak, fotoğrafçılıkla ilgilenmek, gelişim kurslarına gitmek gibi yapacağınız alternatifler var.

Hayalinizdeki meslek için sınavlar, sertifikalar vs edinebilirsiniz. Ben bankacıyım, evlendikten sonra bir dönem evdeydim, sonrasında tekrar girdim. Ve bırakın torpili, mülakat sıralarında ölüm teri döküp hakkımla girdim ve iyi bir pozisyonda... Sınav, eğitim ve iş geçmişiniz, kendinizi geliştirmeniz ve hatta gereksiz düşündüğünüz dili kullanmayacak olsanız bile bilmeniz çok önemli.

Hayal kırıklığı yaşamayın, gelebileceğiniz çok güzel yerler var, o potansiyele sahipsiniz. Gerçekten.

Şuan tek hayalim uzman olmak. Hayallerimin çoğu gerçek oldu ve bir süre hayal krmaya ara verdim :)

Ama hayattan keyif alıyorum, kitap okuyorum, spor yapıyorum (ki bu çok mutlu ediyor-yüzün bence :) ) gezip tozup para harcıyorum. Bir süre bunlar yeter sıkıldığımda hayal kurmaya kaldığım yerden devam edeceğim...

Benim de hayallerim üniversite ile ilgiliydi işletme okumak istiyordum hatta ailem izin vermedi boğaziçi yada odtü olmayınca...hukuk okuyorum şimdi bölümü pek sevmiyorum herkesin imrendiği bi şehirde okuyorum ama okuduğum şehri de pek sevmiyorum...hayalim bu yılın daha iyi geçmesi ders ve sosyal hayat acısından...derslerim zor zaten bi de platoniklik durumum var ama imkansıza yakın adam 10 yaş büyük:( kendimi değiştirmek istiyorum saçımı filan bayattım ama komple estetik olmak istiyorum

Yapacağınız şeyler o kadar çok ki...

Hayatınızın en güzel ve en verimli seneleri. Hayatınızı siz güzel ve yaşanılabilir kılarsınız ancak. Dil öğrenmekten bahsetmiş arkadaş, dil öğrenmekten güzel ne olabilir? Neye göre gereksiz ki, dünyanın en güzel şeyi. Bir çok konuda işinize yarar. Rahatlıkla yabancı gazeteler ve araştırmalar takip edebilirsiniz. Okudukça öğrenir, okudukça gelişirsiniz.

Bol bol kitap okumak, sahaf gezmek, kitaplık oluşturmak, fotoğrafçılıkla ilgilenmek, gelişim kurslarına gitmek gibi yapacağınız alternatifler var.

Hayalinizdeki meslek için sınavlar, sertifikalar vs edinebilirsiniz. Ben bankacıyım, evlendikten sonra bir dönem evdeydim, sonrasında tekrar girdim. Ve bırakın torpili, mülakat sıralarında ölüm teri döküp hakkımla girdim ve iyi bir pozisyonda... Sınav, eğitim ve iş geçmişiniz, kendinizi geliştirmeniz ve hatta gereksiz düşündüğünüz dili kullanmayacak olsanız bile bilmeniz çok önemli.

Hayal kırıklığı yaşamayın, gelebileceğiniz çok güzel yerler var, o potansiyele sahipsiniz. Gerçekten.
Çok teşekkür ederim yönlendirmenii z için içimi açtı bilmiyorum çok iyi geldi

Benim de hayallerim üniversite ile ilgiliydi işletme okumak istiyordum hatta ailem izin vermedi boğaziçi yada odtü olmayınca...hukuk okuyorum şimdi bölümü pek sevmiyorum herkesin imrendiği bi şehirde okuyorum ama okuduğum şehri de pek sevmiyorum...hayalim bu yılın daha iyi geçmesi ders ve sosyal hayat acısından...derslerim zor zaten bi de platoniklik durumum var ama imkansıza yakın adam 10 yaş büyük:KK43: kendimi değiştirmek istiyorum saçımı filan bayattım ama komple estetik olmak istiyorum
Bende bazı adımlar atmaya başladım değişmek konusunda.Platoniklik bende çekmiştim eğer oluru hiç yoksa gerçekten yoruluyo insan canım

Sosyal sorumluluk projelerine tekrar dönebilmek
Evladımı iyi yetiştirebilmek
Doktora yapmak
Aileme daha yakın bir şehirde yeni bir hayat kurabilmek
Yıllık kitap okuma sayımı artırmak
Tarih alanında kendimi geliştirmek
Araştırma projeleri yapan iyi bir lab da çalışmak
Ahşap boyama öğrenmek
Gibi gibi daha çooookkk var aslında ilk aklıma gelenler bunlar
Ne kadar güzel hayalleriniz varmış :KK200:

Tatlim bankalarin kart satis islerine basvur. Cokk cook zor bir is onu soyleyeyim. Deli gibi çalışıyor 3 kurus para kazaniyorsun. Ama hem orada yukselme sansin var yani subeye gecme sansin var. Hemde cvinde bankada calisan oldugun gorulunce daha iyi isler bulabiliyorsun. En azindan baska bir bankanin subesine gecmen kolaylasir.
Staj yaptım referans oldular ana bilmiyorum başaramıyorum sanırım.Kpssyede hazırlancam bakalım bu sene inşallah güzel bişeyler olur

__ ooo bana gitar verseler konser veririm:KK75: :rapci: İp verseler atlarım,:spor: top verseler oynarım..
__ yaşınız çook genç değerlendirin.. neyin yasını tutuyorsunuz.. şimdilik o yası bırakın.. dünyanın derdi biter mi...
bitmez :D burda iyiki konu açmışım.Bakış açım değişti gerçekten yazılanlarla:KK73:

Nasıl bir yararı yok anlamadım.
İş için mi her şey,işime yarıyorsa önemli yoksa önemsiz size göre ? Bence bu düşünceyi değiştirin önce.
Burdaki soruma verilen cevaplardan sonra kendime geldim.Önce kpssye hazırlanmaya karar verdim bunuda aman ben yapamam torpil işliyo diye vazgeçicekken hemde.Pilatese yazılmaya karar verdim pazartesi başlıyo.İşaret dili kursunada yazılıcam ve sonra ehliyet kurunada yazılıcam.Tabi bunları bulabildim şimdilik istediğim.Ve kendime daha çok zaman ayırmak istediğimi farkettim herkese çok teşekkürler :KK200:

Back