herkesin hayatında beklentileri vardır sanırım.Benimde vardı üniversiteyi kazanmaktı kazandım.İşletme okudum.Üniversitedeyen çok aktif bi yaşamım olmamasına rağmen mutluydum mezun olunca bankaya girme hayalim vardı staja bile kabul etmişlerdi beni.Mutluydum çünkü işimi bulmuştum.Ama öyle olmadı banka sınavlarından bir sürü olumsuz yanıt aldım.Sonradan torpilsiz bunun imkansıza yakın olduğunu öğrendim.Şu an sekreterim bulunduğum yerde tek çalışıyorum ofiste arada patron uğruyo arada söylenen gelir giderleri yazmak dışında arada tel gelirse cevaplamak ve kişi gelirse not almak dışında yaptığım hiçbirşey yok.
Benim bi hayalim yok.Benim hayattan bi beklentim yok.Size yemin ederim arıyorum ama bulamıyorum.Kendimi geliştirebileceğim bi durum yok.Şehir itibariyle iş bulabildiğime şükrediyorum ama hayatımda birşeyler eksik.Neler yapmam gerek nasıl kendimi meşgul etmem boş bi insan olma yolunda olmamam gerek
Sizin hayatınızda ne hayalleriniz var neler bekliyosunuz nasıl meşgul ediyosunuz kendinizi.Neler yapmaktan keyif alıyosunuz ?
Benim bi hayalim yok.Benim hayattan bi beklentim yok.Size yemin ederim arıyorum ama bulamıyorum.Kendimi geliştirebileceğim bi durum yok.Şehir itibariyle iş bulabildiğime şükrediyorum ama hayatımda birşeyler eksik.Neler yapmam gerek nasıl kendimi meşgul etmem boş bi insan olma yolunda olmamam gerek
Sizin hayatınızda ne hayalleriniz var neler bekliyosunuz nasıl meşgul ediyosunuz kendinizi.Neler yapmaktan keyif alıyosunuz ?