Seniin gibisi asla gelmezz Kaptaannn !! ALEX DE SOUZA :(

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
Biraz sonra uçağa bineceğim. O dakikadan sonra, Brezilya size uzak, Türkiye bana yakın olacak. Evet, birazdan peronda yavaş adımlarla yürüyeceğim. Önce arkama bakmak istemeyeceğim, gözlerimle savaşacağım. Çok kısa sürecek. İlk adımda yenileceğim. Başımı arkaya çevirdiğimde milyonları görmek, milyonlarca sevgiyi bırakıp gitmek zor olacak, olmalı.

Dianne’ya sesleneceğim çok kısık sesle. ‘Bak diyeceğim, bak neleri bırakıyoruz…’ Dianne’a gülümseyecek bana. Sıcak bir öpücük kondurabilir o anda, belki hiçbir şey yapmaz. Öylece beklerim ben yine. Bu aşkı ona söylemezsem, buradan nasıl giderim. Sonra kızlarımı kucağıma alacağım, bavulumu bırakıp. Onlar ağlayacaklar. Seviyorlarsa babamı bu kadar, neden gidiyoruz? diyecekler… Susacağız eşimle. Cevap veremeyeceğiz. Kızacağız kendimize. Bir el yükselecek başımdan yukarı. Hüzün kokacak baştan sona. O el hiç inmek istemeyecek. Hep veda sürsün, gitmek anlamını yitirsin ve unutalım bu terkedişi dileyecek. Arkam
ı o bayrağa dönmek olacak en zoru. Eli yere indirdiğimde, hızlıca hareket etmeliyim. Birkaç saniye daha beklersem, önce kızlarımı salacağım geriye. Sonra biz yürüyeceğiz Fenerbahçe’ye… İçimden sayacağım tek tek. Ve o an da ayaklarımı çok şık bir hareketle uçağa doğru çevireceğim. Dayanamacağım. Çökmek isteyecek dizlerim. Karıma tutunacağım, kızlarıma dua edeceğim…

Arkadaki şarkıları bırakmak en zoru, en acı vereni bu olacak. Duymak isteyip, bekleyemeyeceğim mesela. Her haftasonu sevemeyeceğim tekrardan. Şükrü Saraçoğlunda gol sevinci yaşamaktan öte, bir taraftarı dünyanın en mutlu insanı yapamayacağım… Üzülüyorum. Kapılar açılacak birazdan. Beklemekte fayda var az daha.

Birkaç sene kaldı bu sahneyi yaşatmaya size. Duygularımı tahmin edemezsin büyük Fenerbahçe taraftarı. Sizden ayrılmayı düşünmek, aile fertlerinden birini kaybetmek gibi olacak, olmalı. Ama daha var, o şık hareketi yapmaya daha süre, o ellerin kaldıracağı kupalar var.

ALEX DE SOUZA.

Seniin gibisi asla gelmezz Kaptaannn !!

Son düzenleme:
Dile kolayy koskoca 8 yil. Bu taraftar onu asla unutmayacak...
yazisi cok duygulandirdi beni
Ama son maçlarda performansi baya düsmüstü...
Sonucta oyuncu gelir gider, Fener ayakta kalmak zorunda

İşte buna üzüldüm. Alex: "Çocuklarım için gidiş zor olacak. Çünkü onlar burada büyüdüler. Brezilya'ya gidince eve gidelim diye ağlıyorlar"

Son maçlarda performansı düşmüş olabilir tabii ama bu bunca senedir Fenerbahçemize kattıklarını görmezden getirtemez... Elbet futbolcular gelir ve giderler ancak bi takıma bu kadar şey katmış bi adamın gidiş şekli böyle olmamalıydı. Coşkuyla sevinçle zamanı geldiğinde uğurlayabilmeliydik... Ama yapamadık en çok ona üzülüyorum... Alex sadece Fenerbahçe'mizin değil Türk futbolunun efsanesidir... Değerini bilemedik... Aykutun alex takıntısı bitirdi herşeyi... Hakkımızda hayırlısı olur inşallah...

Yine tebrikler aykut hocam!
Fenerbahçe tarihinin en çok gol atan oyuncusu hala sensin.Seni geçecek o dört golü atamadan yolladın kaptanı.

Evet,alex bu sene gitmeliydi artık.
Son zamanlarda olanlar fenerbahçeye zarar veriyordu.
Evet alex gitmeliydi bu sene ama böyle mi gitmeliydi,hayır!

Türk futbol tarihinin en havalı jübile maçı ile gitmeliydi.

Aykut hocam,fenerbahçenin en çok gol atan futbolcusu olarak tarihimizdesin ve en ketum,en suratsız(aragonesten bile) en iş bilmez hocası olarak!

Kaptan bir gün Fenerbahçe'de hoca olacağın günü bekliyoruz şimdi.
İlk transferinde felipe olur

Neden sadece son zamanlar ki peformansına bakıyorsunuz. geçmişte fenere çok büyük katkıları var

marsilya macında alex kosmadı 2-0 öndeyiz alex i cıkardın dakika 63te mac 2-2 bitti kasımpaşa macında kosmasada alex dakika 45 mac 0-0 alex çıktı kasımpasa 2-0 taktı buyur aykut buradan yak

Son düzenleme:
Fenerbahçe taraftarı Alex de Souza'nın takımdan gönderilişini Beşiktaş maçında protesto etmeye hazırlanıyor.

Sarı-Lacivertli taraftarlar olaylı bir şekilde takımdan gönderilen Alex için Beşiktaş maçında büyük çaplı bir protesto gösterisine imza atacak. Başkan Aziz Yıldırım ve Teknik Direktör Aykut Kocaman'a tepkisini göstermek isteyen taraftarlar tribüne Alex maskesiyle gelecek.

Sosyal medyada büyük destek alan bu organizasyon için taraftar grupları hummalı bir çalışma yapıyor. Tribünlerdeki 50 bin kadın ve çocuk taraftara maskeler maç öncesi stat önünde dağıtılacak. Ayrıca 10 numaralı Alex formaları ve Alex baskılı tişörtler de derbi öncesi taraftarlardan büyük ilgi görüyor.

HABER 7

Bence çok yanlış olur bu..Asıl bundan sonra takıma destek çıkmak gerekir. Hele ki derbi maçına çıkıyoruz. Kişiler gelip geçicidir ama FENERBAHÇE aslolandır.
Alexe yapılan bu haksızlığa bende üzüldüm ama bu maçta tepki göstermek ne kadar doğru olur ki ?

Böyle bir organize protestoya katılanın hemde derbi maçında fenerbahçeliliğinden şüphe duyarım.

Aziz Yıldırım'ın Alex açıklaması..
[video=youtube;eU6izVdyiQI]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eU6izVdyiQI[/video]

Pazar günü maçtayız, kaptanımızı asla yalnız bırakmayız orada gereken cevabı vereceğiz!

Fenerbahçe önemli bir derbiye çıkarken taraftar olarak takıma destek için maça gidiyoruz değil mi?

Fenerbahçemizin derbi maçını amacından saptırmak,oyuncuları demoralize etmek bize yakışmaz değil mi?

Kaptanı severdik,yanlış bir gidiş oldu,üzüldük ama tepkinin boyutunu büyütmek fenere zarar verir değil mi?

Ben Antalyadayım hala , maçta olamayacağım,ama gelmiş olsaydım sesim kısılana kadar sahadaki 11 için bağırırdım.

Lütfen sizde bu şekilde organize olun.

Son düzenleme:
yok daha da beli doğrulmaz takımımın...
alex can damarıydı her iki maçtan birinde golü var adamın istatistiksel olarak,varın siz düşünün..

1907 - .....

Şimdi koskoca fenerbahçe tarihini Alex den önce Alex den sonra diye ayırmayalım bence.
Takımımız içinde hep iyi temenniler içinde olalım.
Kaptanı severdik,gitti,bitti.

Arkadaşlar takımımıza her zaman destek verdik ama taraftarın bu sahiplenmesi yönetimi çok şımarttı.Herkes gider fener kalır diyor başkan ozaman sende git ne duruyorsun hala yönetimi eleştiren herkese fener düşmanlarının oyununa gelmeyin deniyor.Alex illaki gidecektide böylemi gidecekti ahte vefa bumudur yani ben çok üzüldüm böyle olmamalıydı

Asla vefa denen şeyin bir zamanlar rakibi olan Vefa Küçük den başka anlamı olduğunu bilemedi Aziz Yıldırım alex konusunda.

Neyse,onlarda anladı en azından jübile için kapıları açık bıraktı.

Hoşçakal Kaptan.

Teşekkürler Semih,kaptanı uğurlamaya giden ''adam'' olduğun için!

düşününce bir futbolcuyu bu kadar yüceltmek yanlış mesela bi real madrid e ne yıldızlar gelip gidiyo kimse başının üstünde taşımıyo biz kalktık heykelini diktik ama tabiki de böyle gitmemeliydi de duygusal milletiz işte insan üzülüyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…