Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Seni unutabildiğim gün yeniden sevmeye başladiğim gündür
Ne seni unutabiliyorum Nede senden kalanları* Başımın içinde bir ur gibi büyüyorsun. Seni unutmamanın verdiği acılara dayanamıyorum artık...
Unutamamanın Bu kadar ezici kahredici olduğunu bilmezdim* her yerde* her zaman benimle birliktesin* işin kötüsü herşeyde seni hatırlıyorum. Kalabalıkta gelişi güzel söylenmiş bir söz bile yetiyor seni düşünmem icin
Yanlızlığımda ise sesin kulaklarımda* avuçlarının sıcaklını hissediyorum. Yaşanmış zamanlar bir film şeridi gibi geçiyor hafızamdan* anılarımızı en küçük noktalarına kadar birer birer hatırlıyorum... İşte o zaman bu seni unutamayan başı* duvarlara vura vura parçalamak geliyor içimden. Renklerin Kokuların* seslerin ve ışığın bile seni hatırlattığı bir dünyada yaşamak harikulade birşey olurdu belki... ama sende unutmasaydın...
Beni unutmadığını* hala sevdiğini bilsem herşeye katlanırdım. Unutamamanın değilde unutulmamanın vereceği eşsiz mutluluğun içinde erir kaybolurdum...
Sevmek bir bakıma unutmamaya mahkum olmaktır... Sevilmemişsek; birde unutulmaya mahkum oluşumuz var en hazini. insan* unutabildiği kadar güçlüyse ; unutamadığı ölcüde yıkık ve ezik kalıyor. ancak bir kurşun kadar uzaktasın benden biliyorum ve ciğerlerime saplanmış bir kurşun gibisin hala. Seni çıkarıp atmakta elimde değil Sana gelmekte... Gelsem ne değişecekki ? Gözlerin eskisi gibi Gülebilecekmiydi? Hayırlayacak sevinecekmiydin ? Hiç konuşmadan << bende seni özledim >> diyebilecekmiydi ellerin? Hayır değil mi! Öyleyse hiç gelmeyeceğim sana. Böylesi daha iyi
Gün oluyor seni unutabilmek için bu şehirden çok uzaklara gitmek istiyorum.. Sokaklar evler cadedeler vitrinler* seni hatırlatıyor. Hatırlatmasın diye...
Gün oluyor anlıyorum senden ve bu şehirden kaçmanın faydasızlığını... Çünkü; Biliyorum* nereye gitsem benimle geleceksin yada gittiğim her yerde senden birşey olacak...
SENİ; UNUTABİLDİGİM GÜN YENİDEN VE DAHA ÇOK SEVMEYE BAŞLAYACAĞIM...
Gelsem ne değişecekki ? Gözlerin eskisi gibi Gülebilecekmiydi? Hayırlayacak sevinecekmiydin ? Hiç konuşmadan << bende seni özledim >> diyebilecekmiydi ellerin? Hayır değil mi! Öyleyse hiç gelmeyeceğim sana. Böylesi daha iyi
Böylesi daha iyi evet.Dayanmak ne kadar zor olsada....
Gelsem ne değişecekki ? Gözlerin eskisi gibi Gülebilecekmiydi? Hayırlayacak sevinecekmiydin ? Hiç konuşmadan << bende seni özledim >> diyebilecekmiydi ellerin? Hayır değil mi! Öyleyse hiç gelmeyeceğim sana. Böylesi daha iyi
Böylesi daha iyi evet.Dayanmak ne kadar zor olsada....
bılırım dayanmanın unutmak ıcın mucadele etmenın ne oldugunu ama bır seylerde bıtıyorsa kalpte beyınde tamamen koca bır set cekmelı her duyguya karsı her seferınde bır set daha yoksa unutmak kolay olmuyor canım
Unutamamanın Bu kadar ezici kahredici olduğunu bilmezdim* her yerde* her zaman benimle birliktesin* işin kötüsü herşeyde seni hatırlıyorum. Kalabalıkta gelişi güzel söylenmiş bir söz bile yetiyor seni düşünmem icin
canım ne guzel bır yazı helekı unutmak ıcın ugrasan ve buna alışmısken yasanan onca sey akla gelınce uzulup yıkılan ben ıcın cok guzel bır yazı emegıne saglık
Yanlızlığımda ise sesin kulaklarımda* avuçlarının sıcaklını hissediyorum. Yaşanmış zamanlar bir film şeridi gibi geçiyor hafızamdan* anılarımızı en küçük noktalarına kadar birer birer hatırlıyorum... İşte o zaman bu seni unutamayan başı* duvarlara vura vura parçalamak geliyor içimden. Renklerin Kokuların* seslerin ve ışığın bile seni hatırlattığı bir dünyada yaşamak harikulade birşey olurdu belki...
canım ya ellerıne saglık bıze armagan ettgın ıcın ayrıca saol tan bıze gore gercekten unutmak unutulmak unutamamk allah herkeze yardım etsın
canım... senınde bır kalp agrın var gıbı ask acısı cekmış gıbısın...actıgın konulardan ve yorumundan dolayı dıyorum...yanlış bır tahmınmı bılemem.. keske hıc ayrılmamak yada unutmak ıcın mucadele edılmese...seven sevdıgıyle mutlu olsa hayllerıne kavuşsa hayatının sonuna kadar mesut yaşasa ama olmuyor ılla bır engel cıkıyor.. bunu tek sen ben yasamıyoruz herkesın ıcınde bır ask acısı var... ALLAH AYRILANLARA SABIR VERSIN VE KADERLERI GUZEL İSALLAH
galıba herkesın gecmısınde yasadıgı ve unutmak ıcın caba verdıgı ama eskısı kadar olmasada arada bır aklımıza gelen...unutumadıgımız bır sevgı oluyor.........
galıba herkesın gecmısınde yasadıgı ve unutmak ıcın caba verdıgı ama eskısı kadar olmasada arada bır aklımıza gelen...unutumadıgımız bır sevgı oluyor.........
evet oluyor...unutamayıp yada unuttup deyıp kendını avutanmak kolay oluyor galıba ama hayatta devam edıyor..belkı cok daha buyuk bır sevgıyıde bulanlar oluyor...