seni sevenle mi yola devam etmek gerekir yoksa sevdiğini aramak mı lazım?

sosyalci26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
1
0
33
Öncelikle merhabalar sizden yardım istiyorum
24 yaşında yeni atanmış bir öğretmenim ve atandığım yerde beni gerçekten seven ve benim içinde her şeyi yapmış bi arkadaş var ama benim ona cevabım hayır oldu. Ama şu anda kafamı karıştırıyo doğu görevi bitiyor bende olumsuz cevap verdiğim için tayin isticek. Kafamda soru işaretleri var çevremdeki herkes onu seven sevmeyen düzgün biri seni çok seviyor mutlu eder, olursun diyor. Ben tip olarak etkilenmedim ondan ama bu bu kadar da önemli değil sonuçta kişilik önemli gözünün içine bakıyo gitme de diyo arkadaşlarım.
Çok kararsız kaldım sizce ne yapmam lazım ya da sizin başınıza böyle bi şey gelseydi ne yapardınız?

Kalbimi çarptırmayan, tipini beğenmediğim; bakınca hayranlık, aşk, sevgi ve saygı hislerini taşımadığım bir adamla bir araya gelmeyi kendime hakaret sayarım.
İğrenç olur aksi halde. Seni seven bir sürü insan çıkar. Ama Duyguların karşılıklı olması önemli. İyiymiş düzgünmüş napayım aşık değilsem? Kişiliğiyle sevişecek halim yok. Kocam diyeceğim ve aynı yatağa gireceğim erkek beni büyülemelidir.
Yoksa ilk başta gözünü karartıp ilişkiye başlasan bile sonradan her şey batmaya başlar ve pişman olursun. Yaşın genç. Acelen ne? Başkalarını takma. Seçici ol.

tipini beğenmediğin bir adamla neden evleneceksin ki ? tip önemli deil demişsin olurmu cnm aynı yatağa girceksin önemli olmazmı : yaşın küçük işin gücün de varmış muhtaç da deilsin.. bence salla gitsin seni seviyor diye niye evleneceksinki onunla ? karşına gerçek aşk çıkacaktır elbet. ve birgün karşına gerçekten aşık olacağın biri çıkar ve de sen bu beğenmediğin adamla evli olursan nolucak? hiç düşündünmü?

Arkadaşım ben kesinlikle olma derim. Karşına ne insanlar çıkıyor, ki sevdiğinden de asla emin olamazsın. BU kişi beni kesinlikle çok seviyor diyemeyiz bence asla en azından uzun bir süre geçene kadar veya uzunca tanıyana kadar. Belki onunla birlikte olacaksın bi süre sonra alisacaksin içinde aşk olmasa da sevgi olacak ve sonra hiç beklemediğin bir anda terk edecek. O yüzden bence hiç başlama bile. Hem diyelim ki başladiniz o seni yine çok seviyor hersey dört dörtlük gidiyor. Ama sen yine de birsey hissedemiyorsun o zaman onu bırakmak çok daha zor olur birakamazsin bıraksan vicdan azabı çekersin. Onun için bırak illa ki hoslanacagin beğenecegin ve yine seni seven birileri çıkar karşına. Bu tür durumlarda etraftaki kimseler hep bi zorlama cabalarina girerler. İlla konuş konuş çık gibi onları dinleme bence ve kesinlikle eminim asla çıkma diyorum ben.

Ben de bana değer veren ve etrafımdaki herkesin onayladığı bir kişi için,sırf şans vermek adına, kafa karışıklığı yaşamıştım. O kişi zamanla seversin sen de diyordu. Ama inanın olmuyor. Eli eline değse istemsiz uzaklaşıyorsun eğer kalbinde sevgi yoksa. Ayrıca karşı tarafa ümit verip onu bir anda ortada bırakmak da zor oluyor. Ben içimin ısınmadığı bir adamdan uzak durmayı daha hayırlı görüyorum.

ben de hemen hemen aynı durumdayım ve cevabını gerçekten çok merak ediyorum... çünkü benim sevdiklerimden bi hayır görmedim şimdiye kadar

Bence acele etmeyin. Bu gorev yeri konusunda da hic etkilemeyin derim. Simdi tamam dersiniz sizin icin kalir . Sonrada olmaz . Kendinizi kotu hissedebilirsiniz..

Daha çok gençsin senin de sevmen lazım görünce kalbin çarpmıyorsa bir ömür geçer mi kesinlikle evlenme derim sonra pişman olursun

seni sevenle
seni sevenle
seni sevenle
seni sevenle
10 bin kere 20 bin kere 100 bin 300 bin kere seni sevenle diyorum
ama eger gercekten seviyorsa, sende onu seversin zaten
asik olupta beni mutsuz edip 1 seneye ask sevgiyin bitecegi bir evliliktense seni sevenle ...

hem seven hem sevdıgın :=) tek taraflı olmaz bu işler. sevmeyenın tahammulu de olmaz ve evlılık olursa çok kısa surede sona erer.

Ben suna inaniyorum.
Bi kadin bi erkegin gorunusune asik olmaz( gorunusune asik olanlarin sonu cogu zaman husran).
Bi kadin bi erkegin karakterine asik olur.
Karakterini sevdiysen o erkek dunyanjn en yakisikli erkegidir. Eger sana deger veriyorsa seni sevdigini belli ediyosa sen zaten zamanla seversjn o erkegi.

Ondan ayri.
Eminmisin sirf senin icin gitmek istediginden?
Belkide baska bi sebepten istemisti simdi hikayeye guzel uyum sagladi diye senin yuzunden gidiyorm havasinda?

Evlenme. Hem seveninle hem senin sevdiğin biri çıkar karşına umarım. Sen onunla evlensen, sen sevilme, iyi davranılma ihtiyacını karşılayacaksın da o kişi ne olacak? Kendini sevmeyen kıza kendini sevdirmeye uğraşacak, sabredecek, mutsuz olacak. Bu kadar dramaya gerek yok. Birlikteliklerin amacı ısrarla bir arada olmaya çalışmak değil. Sadece sevenle evlenmek bana göre bencillik. O kişinin da sevilmeye ihtiyacı var. Birbirinizi tamamlamıyorsanız bir arada olmak zorunda değilsiniz. Dünyada kalan tek erkekle kadın siz değilsiniz. İkinizin karşısına da uygun kişiler çıkar ileride. Vicdan da yapmayın. İster sizden kaçar, ister kalır. Kendi bileceği iş. Kabul etmezseniz ömür boyu yasınızı tutacak değil. Maziniz yok, anınız yok, 3 gün sonra başka kızı sever. Hayat bu, biriyle olmaz, diğeriyle olur. Önümüze çıkan, bizi seven herkesle evlenecek değiliz, veya her istediğimiz adam bizimle evlenecek değil. İçinize sinmediyse kendi yolunuza bakın.

aşık oldum evlendim de noldu aldatıldım boşandım sonra gene aşık oldum ne oldu adam nişanlı çıktı evlenip gitti,şimdi aşık olmadığım biri var şans verdim çayım bile ayağıma geliyor ,sırf üzerime titrediği için sevmeye başladım onu
sevgi emek işte emek vere vere sevmek daha iyi
aşk gözü kör ediyor
ama senin yaşın genç daha evlilik kararı almak için.

Eğer evlenip çocuk sahibi olmak istiyor olsaydın ve bunun için yaşın geçiyor olsaydı, seni sevenle yoluna devam et, zaten bunca sene senin sevdiğin kişilerden hayır görememişsin ki hala evlenememişssin derdim ama yaşın daha çok genç. Hem sevip hem de çok sevildiğin bir ilişki yaşayabilirsin. Bakma burada hep kötü örnekleri okuyoruz ama çevremde bu şekilde her iki tarafında birbirini delice sevdiği bir sürü ilişki var.

Bence adamın gidişini engelleme. Eğer olur da engeller ve bu ilişkiyi yürütemezsen bu sefer vicdan azabından ayrılamazsın. Boşuna onun hayatını etkilemiş olacaksın. Ayrıca evet tip çok önemli değil derim her zaman ama en azından az da olsa bir çekim olmalı aranızda. Aksi takdirde, ne elini tutmak istersin ne sarılmak. Kesinlikle sadece ve sadece karakteri için bir ilişki yaşanmaz, bunun yanında deli gibi aşık olmasan bile bir çekim olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…