Röfle gibi bir işlem olmadığı için öyle uzun uzadıya beklemene gerek yok bildiğim kadarıyla ama en azından 10 gün bekle bence.Bu arada çok çiğ bi sarı olmuş sen nasıl istemiştin
ay biliyorum canım o durumu insan bi süre sonra saçtan başka bişi düşünemez hale geliyo, arka arkaya boyamak yıpratıyo canım saçı ben 3 defa boyadım üst üste 3 ayda bi sürü bakımla anca toparlandı saçlarım, hala biraz kuruluk var. nilda haklı bi süre bekle istersen.
dün boyattıysan bekle 2 hafta saclarin az zaten olanlarida kaybetme.bence kaslarin icin birseyler düsün cok koyu sac rengine kiyasla
yok ben koyulaştırcam saçımı diyorsanda elleme
cevaplarınız için tesekkur ediyorum sacım normalde de acık ama kaslarım koyu kalıyor onlarında renginde deişiklik yaptırıcam sacım istediğim gibi olmayınca bi hısımla cıktım gittim dünden beri okadar kötü bi haldeyimki 2 hafta gibi bekleme durumum söz konusu deil iş yeri acılısımız var 3 gün sonra o yüzden zaten daha cok üzülüyorum ne yapıcam bilmiyorum öğleden sonra tekrar gidicem kuaförüme konusucam en ii hale nasil getiririz die inş bi çözüm buluruz
bende beğenmedim bu rengi bu sarının üstüne ya altın karamel yap istediğin gibi turuncumsu olur ve bundan çok çok güzel olur yada açık kumrala boya bence koyulaştırma cnm
bncede bu rengin üstne ne byarsn çok gzl olr cnm .sni yşndan dha byk gstrmş snrm alnma ama .
bnce bal köpüğü .gizmli kahve .gzl olblr hata.nvaclr yni bir boası çktı 86.40 valencia bakırı. spr bi rnge bnce bir dne drm
evde deil kuaforde böle sonuc oldu bi anlık dalgınlık sonucu yanlıs boya koymuş ama üzerine boyattım tekrar şimdilik daha ii oldu en azından idare ediyorum biraz gecsin tam istediğim rengi yapıcak yardımlarnız için herkese cok tşk ediyorum..:)))