Seni Özlememe İzin Verme...

E

EU2

Ziyaretçi
Kızın istediği sadece tanımadığı biriyle dertleşmek sohbet etmek. İnsan tanımadığına daha kolay anlatırmış herşeyi denilir ya işte o sebeple slm veren birkaç kişiyle konuşuyor. Konuştuğu biri buna farklı yaklaşıyor yazarak bile sıcak olunabiliyormuş bunu farkediyor o da bu yakınlıktan etkileniyor ona fıkralar anlatıyor, sanal çaylar ısmarlıyor sırf içten olmak için ve başarıyor da nerden mi anlıyor kız bilgisayarın başından bir an kalktığında Seni Özlememe izin Verme diyor oğlan.Kızın adeta içi titriyor. yanında olmasa da birisi onun için de bişeyler uyandırıyor. Bu konuşmalar hergün devam ediyor bekliyor onu gelsin diye asker ya çocuk da zaman buldukça giriyor işte nete.. hemde yüzbaşının sertliğine, ondan korkusuna rağmen; bir iki cümle için. O da sıkılmış ortamdan , aşağılanmaktan. Kızın verdiği değer ona güç veriyor sanki. Birlikte sayıyorlar teskere gününü. Oğlan birilerinin benimle gün sayması ne güzelmiş diyor. Teskere gününde bir mail deliyor. Sakın merak etme seni unutmıcam , seni de bu duvarların ardında bırakmıcam diyor.Gerçekten de öyle oluyor. Artık telefonla ulaşıyor kıza. Sesini duymak güzelmiş diyorlar birbirlerine. Onun hergün hatır sorması, onun araması kızı .ok mutlu ediyor , içinde hep onu göreceği günü hayal ediyor ve yarın gelsene dediği anda ertesi gün karşısında buluyor onu.Görüştükleri saatler oğlanın yoldan geldiği saatten daha az olsun o bile yetiyor onlara sadece pastanede oturuyorlar 2 saat nasıl geçiyor anlamıyorlar bile. Bu hikaye 3 yıl sürüyor ve birbirlerini yalnızca 5 kere görüyorlar. Kız da bir aşk(zannettiği) başlıyor belki de bir tutku; oğlan da boş değil tabi onun da duyguları yoğun ama kafasında kendisinin çözemediği çözülmesine izin vermediği bişeyler var. Beni düşünen birisi olsun istemiyorum hayatımda diyor yalnızlığa alışmışım ben. Elinden ne gelirse yapmaya hazır kız ah bi duvarlarını aşabilse izin vermiyorki beni unut diyor üstüne üstlük; unutturamayacağını bile bile. Aynaya bak diyor kıza sana dışarıda hasta o kadar çok erkek var ama sen görmüyorsun gözlerini aç diyor kız gözlerini açmak istemiyor açarsa bu rüya biticek biliyor. Bekliyor sabırla.. habersiz yapamayacağını bile bile sessiz bekliyor. Bu sessizliğe birgün son veriliyor konuşmaya karar veriyorlar.Beni bekleme diyor oğlan kız mecburen içine sindiriyor oğlanı.Unutmaya çalışıyor unutamasa da onsuz olmaya alıştırıyor kendini.Gözü başkasını görmüyor bir süre.Bigün geliyor öğreniyor meğer evleniyormuş oğlan; o hayatında biri olmasını istemiyen insan. Aşıkmış ona seviyormuş sanki kızı sevmemiş gibi, onun yaptıklarını hiçe sayar gibi.. Dili mutlu ol diyor kızın ama içi yanıyor. Hayata küsmeyeceğine söz veriyor kendine ve Allah’ a şükrediyor onsuzluğa alıştırırken kendini karşısına mükemmel bir insanı çıkardığı için..Aşk neymiş işte o zaman anlıyor. Meğer o bir tutkuymuş.Görmeden de aşık olunabilir gibi geliyor insana ama bişeyler eksik kalıyor galiba.. sizce de öyle değilmi?

tıpkı bnm yaşadklarımı nalatmışsn cnm çok saol bnmkide bi tutkuymuş malesef

çok beğendim güzel bir paylaşım emeğine sağlık

ewt çok güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık bende hep tutkuyla aşkı birbirine karıştıranlardanım:)

X