- 29 Nisan 2010
- 62
- 0
- 36
- Konu Sahibi lay_lay_lom
[B]Mutlumusun diye sorarsan.. evt mutluyum yani en azindan seni dusunmedigim zamanlarda mutluyum.. Seni ozlemedigim zamanlarda, resmine bakmadigm zamanlarda mutluyum... Ama bazen unutuyorum butun bunlari dunyanin telasina kapilip gidiorum, hani ayriliga alismak diolar ya oyle bsy gerek.. Sensiz bircok seye alistim... sevgisizlige, yalandan gulmeye, umit etmeye ! Varligindada oldugu gbi yoklugundada gunden gune yeni seylere alisiorum. Ve basariorumda.. Gucluyum ! Beni ayakta tutan koskacaman yuregim var....
Gucluyum guclu olmasinada Bi Ozleminle basedemiorum galiba.. Gecer diorlar.. Gecmesin sevgilim senden tek arta kalan birtek ozlemin var oda terketmesin beni.. Varligini nasil kabullenmissem, yoklugunda boynumun borcudur onuda kabullenip severim.. Hatirlasana bosuna mi herseyim derdim ben sana ? Sen asktin, mutluluktun simdi ise ayrilik ve aci oldun... Herseysin iste !
Ve son gunlerde umitsin.. Umidimsin.. Beni tekrar hayata baglayacaksin, gittin ama geliceksin... Geliceksin deilmi sevgilim.. Gec kalma olurmu Seni cok ozledim...[/B]
Gucluyum guclu olmasinada Bi Ozleminle basedemiorum galiba.. Gecer diorlar.. Gecmesin sevgilim senden tek arta kalan birtek ozlemin var oda terketmesin beni.. Varligini nasil kabullenmissem, yoklugunda boynumun borcudur onuda kabullenip severim.. Hatirlasana bosuna mi herseyim derdim ben sana ? Sen asktin, mutluluktun simdi ise ayrilik ve aci oldun... Herseysin iste !
Ve son gunlerde umitsin.. Umidimsin.. Beni tekrar hayata baglayacaksin, gittin ama geliceksin... Geliceksin deilmi sevgilim.. Gec kalma olurmu Seni cok ozledim...[/B]