Şener Küçük ten 29 ağustos ameliyat tarihi aldim:)

Cicekli Bahce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
186
78
Arkadaslar merhaba çok uzun yıllardır hep araştırdım kimi zaman vazgeçtim kimi zaman çok istedim ama maddi olarak vazgeçmek zorunda kaldım çok doktor araştırdım ve maddi manevi ancak simdi hazır olabildim..Bugün esteworld Şener beyle görüştüm içime sindi sanırım 29una tarih verdi.Allah olmak isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah hepimiz çok çok mutlu olalım ben çok erteledim gerek var mı diye çok dusundum yıllarca..Aslında bunu bu kadar düşünmem bile ne kadar istediğimi ortaya koyuyordu o hep içimde bi yerlerde kalıyordu ve bi gün gün yüzüne cikiyodu..Ailemde hiç kimse gönüllü değildi ama benim kendimi mutlu hissetmem sonucunu düşünmem tum olumsuz fikirleri bastırdı artık karar verdim umarım pişman olmam..Allah herkesin yolunu açık etsin benimkini de

Dokum varmış 400u çok rahat kaldirirmis fiyat olarak 6000e düştüler

400 cok buyuk olmaz mi acaba ? Dokun varsa hemde.. kafam cok karisik bu konularda beni izlemeye al lütfen merak ettim 400 nasil durur dokusu olan birinde. Bende de doku var azbisey kesin 325 veya 350 yapar diye dusunuyorum. :KK51:

400 cok buyuk olmaz mi acaba ? Dokun varsa hemde.. kafam cok karisik bu konularda beni izlemeye al lütfen merak ettim 400 nasil durur dokusu olan birinde. Bende de doku var azbisey kesin 325 veya 350 yapar diye dusunuyorum. :KK51:
Bence olmaz ya bana başka bi doktorda 400 450 dedi onlar öyle diyosa belki de daha buyugunu istemem lazim geneli kucukten yana ya:)

Bence olmaz ya bana başka bi doktorda 400 450 dedi onlar öyle diyosa belki de daha buyugunu istemem lazim geneli kucukten yana ya:)
Şuan ki olculeriniz ne göğüs çevresi göğüs altı sütyen bedeni benimde dokum var cc konusunda kafam karışık sonradan pisman olmak istemiuorum

X