Senem’in fotoğraflarının sırrı ortaya çıktı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Best Model of Turkey 2007 birincisi, Best Model of the World 2007 ikincisi ve 2009 Miss Turkey ikincisi seçilen Senem Kuyucuoğlu'nun (24) ABD'de katıldığı kokain partisindeki ve Cape Town'daki barlarda hemcinsiyle dudak dudağa öpüştüğü fotoğraflar magazin gündemine bomba gibi düştü.
Olayın ardından Kuyucuoğlu'ndan ses çıkmazken, annesi Nergis Kuyucuoğlu kızının düştüğü batağı şu sözlerle anlatmıştı..
HACKER YAYMIŞ: Kızımı 9 aydır görmedim. Bir süredir Cape Town'daydı. Bu fotoğraf ve videoları bir hacker yayıyor. Senem'in bilgisayarını, her şeyini almış. Hazmedemedikleri bir şeyler olmalı ki bunlar ortaya çıktı
TEHDİT ALIYOR:
Senem şu an İstanbul'daymış. Biz İzmir'deyiz. Cape Town'daki kasetleri yayan adam ölümle tehdit ediyormuş. Bu adam dün internetten Senem'e mesajlar yolladı, "Seni mezara gömeceğim, adamlarımı yollayacağım" diye. Senem'e karakola sığınmasını söylüyoruz. Adam "Polisleriniz bana ne yapabilir?" diyor.

FBI DA ARIYOR: "Adı M.O. olan o hacker'ı FBI da arıyor. Bu insan Senem'e "kardeşim" diyordu ve bunları yaptı."
ÇOCUĞUMU KURTARIN:
"O fotoğrafları gördüğümde yer yarılsaydı içine girseydim. Çocuğumu kurtarın! Hastaneye götürdüm ama '24 yaşında kendi iradesi var' dediler. Baskı yapınca kaçtı. Uyuşturucu kullandığını 9 ay önce öğrendim ve hastaneye yattı. Sonra ablasından öğrendim ki, meğer çok daha önceden başlamış"

BUNU YAPANLARI TANIYORUM"
"Kızım "Türkiye'de bir şey olamadım yurtdışında kendimi geliştireceğim" diyerek yurtdışına gitti. Orada saçma sapan insanlarla karşılaştı. Burada ünlü mankenler var kızımı uyuşturucuya alıştıran. Hepsini biliyorum ama açıklamak istemiyorum. Bunları yapanların çarpık ilişkileri var. O isim herkesin tanıdığı biri. Herkes biliyor ama kimse korkusundan şahitlik yapamıyor."

ARTIK KIZLARLA ÇEKECEKSİNİZ"

" Senem Kuyucuoğlu, Hakan Meriçliler ile ilişkisi bittikten sonra yaptığı açıklamayla dikkat çekmiş ve sanki bugün çıkan fotoğrafların sinyalini vermişti.: "Artık gecelerde kız kıza geziyoruz. Beni bir erkekle çekemeyeceksiniz."

"Senem Kuyucoğlu geçtiğimiz yıllarda aşırı Alkol tüketimi ile ilgili magazin sayfalarında boy gösterdi. cihangir'de bir kafede beş saat oturarak alkol alan Kuyucuoğlu, gecenin ilerleyen saatlerinde erkek arkadaşına tokat atmıştı."

Senem Kuyucuoğlu’nun kokain partisindeki görüntülerini yayınlayan arkadaşı Mert Ortaç, “Onun göz göre göre ölüme yürümesine seyirci kalamazdım, artık tedavi olacağından eminim, amacıma ulaştım” dedi...

Manken Senem Kuyucuoğlu’nun sosyal medya hesaplarını hack’leyen ve fotoğraflarını sızdıran Mert Ortaç; ünlü mankenin TV ekranına çıkıp konuşmasının ardından amacına ulaştığını söyledi..

Ortaç; Kuyucuoğlu’nun hesabından şunları yazdı: “Arkadaşlar bu hesap Senem Kuyucuoğlu’nun kontrolünde değildir. Dünden beri size bu tweetleri, sms’leri, fotoğrafları servis eden benim.”

Ortaç, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Belki birçok kişi yaptığımı yanlış bulabilir fakat tek bir nedenim vardı. O da, Senem’in kendi gerçekliğine dönüp bir şeyleri kabul etmesi ve silkelenip kendine gelmesi, tedavi olmasıydı..

Bu akşam haberlerde gördüm ki, amacıma ulaşmışım. Senem bunu Tolga Karel gerçeğini itiraf ederek ve gözümün içine bakarak söylediği sözle kanıtladı.

ÖZ KARDEŞiMDEN BiLE YAKINDI

Ortaç: “Artık Senem’in tedavi olacağından eminim. Yaptığım paylaşımlara son veriyorum. Kendisi hiçbir zaman benim düşmanım olmadı. Her zaman öz kardeşimden bile daha yakındı...
Göz göre göre ölüme yürümesine daha fazla seyirci kalamazdım. Onu resetlemek için buna mecburdum. Umarım her şey dilediği gibi olur.”

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/49936-turkiye-guzelinin-ibretlik-cokusu/

[TABLE="width: 978, align: center"]
[TR]
[TD="class: pho"]

[TR]

[TR]

[TR]

[TR]

[/TD]
[TD="class: adnt, width: 300, bgcolor: #FDFDFD"]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[TD="class: adnt, width: 300, bgcolor: #FDFDFD"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]

[TR]

[TR]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[TD=

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Yazık ya çok üzüldüm. bunun için ve diğerleri için.Tolga Karel'in adını geçirmiş. Zaten oldum olsası haz etmedim o adamdan.
ama aklı var kullanmasaymış.

Insan hayat tarzini ve arkadaslarini kendi secer.
Resimlere bakilirsa gayette mutlu oldugunu gozlemeyebiliyoruz, tabi kullandigi maddelerden kaynaklanan sahte mutluluk ama
o ortamlarda zorla bulunmadigi apacik ortada.
Anneside garibim kiz daha fazla rezil olmasin diye ona buna suc yuklemis,
kizinin hic sucu yok sanki..

Ben bu adamın samimiyetine inanmıyorum zaten inandırıcı da değil.Ne yani Senem Kuyucuoğlu'yu herkese rezil edecek bütün kirli çamaşırlarını ortaya dökecek öyle olunca da Senem utanacak tedavi olmayı kabul edecek öylemi..Saçma.Adam belli ki bir şeyden dolayı intikam almak falan istiyor medyaya karşıda iyiliksever arkadaş rolü oynuyor.Yazık kız kendi kendisine yapıyorda ailesine acıdım.

[h=2]Senem Kuyucuoğlu'ndan çelişki dolu açıklamalar[/h]
[h=3]Son günlerde internete düşen fotoğraflarıyla gündem yaratan Senem Kuyucuoğlu, bu fotoğrafların ardından Beyaz TV ana haber bültenine çarpıcı açıklamalarda buşunmuştu.[/h]

05.05.2014 11:18 | 4009 kez okundu
Bu sabah bir dedikodu programına konuk olan manken Senem Kuyucuoğlu çelişki dolu açıklamalarıyla şaşırttı.

Kendisine ilk uyuşturucuyu temin eden kişi olarak hedef gösterdiği oyuncu Tolga Karel ile ilgili bu sabah "Temin etmedi, teklif etti" açıklamasını yaptı.

Eski manken Şenay Akay'ın kendisine annelik ve ablalık yaptığını, en büyük iyiliği kendisinden gördüğünü söyleyen Kuyucuoğlu haklarında yapılan dedikodulara tepki gösterirken"Şu an görüşüyor musunuz? Neden daha sonra senden uzaklaştı?" sorusuna ise "Sevgimin büyüklüğünden korktu"açıklamasını yaptı.

Mert Ortaç'ın kendisine iyilik olsun diye bu fotoğrafları ortaya çıkardığını söylemesine tepki gösteren Kuyucuoğlu daha önce Tolga Karel'i hedef gösterdiği uyuşturucu konusunda bu kez Ortaç'ı hedef göstererek "Mert bana iyilik mi yapmış? Önüme maddeyi koyuyordu..." diye konuştu.

Zor bir çocukluk geçirdiğini, sırf ailesinden uzaklaşmak için modellik yarışmalarına katıldığını 17 yaşında intiharı denediğini ve babasına olan kırgınlıklarını da dile getiren Senem Kuyucuoğlu söz merhum sunucu Defne Joy Foster'dan açılınca ise "Defne Joy Foster bence uyuşturucudan öldü" dedi.

'Defne Joy Foster ile ilgili tüm bildiklerimi anlatacağım' sözleri Defne Joy Foster'ın avukatını harekete geçiren Senem Kuyucuoğlu bugünkü yayında konu hakkında bir şey bilmediğini sadece tahminleri olduğunu kaydetti.

Evli bir adamla ilişki yaşadığı yönünde çıkan haberlere cevaben kendi anne ve babası ayrılmış bir insan olarak kimsenin yuvasını yıkmayacağını ifade eden Senem Kuyucuoğlu "8 yaşında babamın annemi aldattığını görmüş bir insanım bu yazılanlar asla doğru değil. Benim çok yakınımda olan bir insandı birlikte iş kuracaktık" dedi.

Kendisine iş verilmediğini ve para kazanamadığı dönemlerde kendisine o tarihlerde yakın arkadaş olduklarını ifade ettiği Mert Ortaç'ın baktığını söyleyen Kuyucuoğlu programın ilerleyen saatlerinde Mert Ortaç'ın maddi durumunun iyi olmadığını dile getirdi.

Programın sonunda annesi canlı yayın stüdyosuna geldi ve anne kız gözyaşlarıyla birbirine sarıldı.

http://sacitaslan.com/senem-kuyucuo...ciklamalar-haberi-199680#.U2dgLXrfG1Y.twitter

benımle yaşıt sanırım üzüldüm valla...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…