senelerdir aklıma takılan bir konuyu sizle paylaşmak istiyorum

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
33
bayanlar ben 26 yaşındayım bundan 7-8 yıl önce adet dönemim dışında vajinamdan bir kaç damla berrak kokusuz açık renk kan geldi durduk yerde 2 defa aynı zaman diliminde aralıklarla geldi çok net bir kandı sanki elimiz kesilince akan kan gibi...yıllarca arada aklıma gelir neydi bu acaba diye kimseyede soramamıştım utançtan... şimdi nişanlıyım bir kaç ay içinde düğünüm olacak allahın izniyle daha cok aklıma geliyor acaba kızlık zarımmı çok hassastıda yırtıldı nebiliyim bu tarz şeyler kafamı meşgul ediyor nişanlım benım hayatıma giren ilk ciddi erkek onunla bile özel birşeyler yaşamadım bunuda göz önunde bulundurun yorum yaparken kızlar belki sizinde başınıza gelmiştir bir aydınlatırsanız sevinirim :)

Benim yeni yeni adet olduğum dönemlerde böyle bir şey başımdan geçmişti. Ben de endişelenmiştim bir şey oldu diye. Ama herhangi bir sorun çıkmadı. Belki yıkarken tırnakların yırtmıştır. Herşey olabilir. Tabii bir kadın doğum doktoruna gitmende fayda var. Bu şekilde emin olabilirsin.

kızlık zarı çok incedir ama durup dururken yırtılma yapmaz anca oraya bişey girmesi lazım yırtılma olması için bence o senden gelen açık kan idrar yolunda iltihap olması ya da stres döneminde hafif bi ara kanama yapmış olma ihtimali vardır sakın kızlık zarımda bi yırtılma olmuş mudur diye bi stres yapma rahat ol

ozamanlar bende damar çatlamasıdır falan dıye ustunde durmamıstım sızıntı gibi bir kandı... doktora gitmeye korkuyorum hoşlanmadıgım bır durum cıkacak diye evhamlıyım :S

çok tesekkurler :) rahatlatıcı oldu bu yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…