ödemelerden sonra makbuz veriyorlardı ama o makbuzlarda sekreter imzası var firma bilgileri yok polis ne yapabilir ki verdikleri makbuz da yasal olarak geçersizdir heralde. işin kötü yanı beni o kadar acele ettiren adamın kötü huyları ortaya çıktı ayrıldım yani boşuna böyle bi işe girişmiş oldum boşuna bu kadar moralim bozuldu bi de iyi yer olsun diye başka yerlerden kaç kat fazla ödedim kaliteli yer diye ama çok para vermekle iyi olmuyormuş. zaten üçte birini kredi kartından ödemiştim sözleşmede hepsi yazıyor şu kadarı şu şekilde falan diye.diğer yöneticileriyle görüşücem inşallah verirler. zaten her şeyi kafaya takan doğuştan karamsar biriyim iyice strese giriyorum böyle şeylerle karşılaşınca da, hangi bölgelere yaptırdığımı miktarı falan da kimseye söyleyemedim söylediğime bile fazla diyorlar, yalnız gidicem yine, hakkımı savunurken kendimi tutamam ağlarım üf
attıklarını söylediler zorla da olsa borcum kalmadığına dair kaşeli bir yazı verdilerİnşallahı maşallahı yok bunun vermek zorundalar sözleşmeyiBu konularda biraz çingen olmak lazım gerekirse bağırın, çağırın polise gitmekle, sağlık bakalığına şikayet etmekle tehdit edin ama ne yapın ne edin alın
makbuz vermişlerdi ama sadece sekreter imzası vardı, şimdi o sözleşmeyi attıklarını söylüyorlar şu kadar ödeme yapmıştır borcu yoktur diye kaşeli bir yazı verdilerbunca zaman odeme yapıldıgına daır belge olmalıydı makbuz vermelılerdı
polıse gıdın
odeme bıttıyse senedı gozunuzun onunde ıkıye bolup parcalarını vermek zorundalar
e tamam ozaman sıkıntı olmaz.makbuz vermişlerdi ama sadece sekreter imzası vardı, şimdi o sözleşmeyi attıklarını söylüyorlar şu kadar ödeme yapmıştır borcu yoktur diye kaşeli bir yazı verdiler
polisi arıyorsun ödeme yaptığım halde senedimi vermiyorlar diyorsun hemen ekip yolluyorlar tabi bunun için ödeme yaptığına dair faturalarını elinde tutman gerekiyor..birde kusura bakmayında boş kağıda imza atan insan kaldı mı yahuherkese merhaba, son 2 yıldır canımı sıkan konu lazer firmasının senedimi vermemesi. 2 yıl önce görücü usulü evlenecektim o kişi çok acele ediyordu memlekete taşınacaktık, işe yeni başladığım için param da yoktu. o telaşla bi arkadaşın gittiği tavsiye ettiği firmaya gittim memlekete dönmeden evlenmeden lazer yaptırmak için firma kaparo aldı başka türlü randevu vermeyeceklerini söylediler ödemeye gittiğimde kredi kartım yeni çıktığı için limitim yetmedi iki ay içinde peşin vereyim dedim zaten üçte birini karttan çekmişlerdi ve sadece bir seans olacaktı o sürede, sözleşme yapıcaz dediler ödeme planını boş kağıda yazdılar benim bilgilerimi yazdılar üç imza at dediler, ödemeyi yaptığımda bunu geri alacak mıyım bu imzaları atıyorum ama dedim evet son ödemeyi yaparken alacaksın dediler. son ödemeyi götürdüm sözleşmeyi vereceğinizi söylemiştiniz dedim yönetici yukarı çıktı aşağı indi o bizde kalacak dedi elimdeki parayı da sekreterle beraber istedi ama vereceğinizi söylemiştiniz son ödemede diye yineledim veremeyiz dedi parayı istediler aldılar. ben 2 yıldır huzursuzum son seanstayım daha üst yöneticilerine gitsem anlatsam diyorum o da vermezse şimdiye kadar pek uğraşmadım seanslarım devam ediyor diye ama moralim bozuluyor nasıl kandım da imzaladım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?