- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 34
-
- Konu Sahibi nurgulkurtcan
MerhabaMrb hocam. 1 ay once 22 haftakik gebeligim sonlandirildi kromozom anomalisi nedeniyle. Bizde esimle test yaptirdik sonuclar normal cikti ama bu teste ne kadar guvenmeliyim? Yoksa direkt tüp bebek mi yaptirmaliyim?
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim Hocam ben daha 24 yasindayim bu yasta yumurta yaslanmasi olasi mıdır? Bunu nasil anlayabilirim? Normal yolla kolay gebe kalıyorum bana göre bu bizim tüp bebek sansimizi yani tüp bebegin tutma sansini arttirir mi?
46xy erkek kromozomu ama canimHocam mrb ...benim kızım 1 yaşında ve 46xy kromozomu taşıyor ve doğduğundan beri birçok problemi var ve daha tanı konmadı yani ne sendromu taşıyor bilmiyoruz
Cok sasirdim suan. Baska saglik problemi var mi peki? Doktorlar birsey demiyor mu? Bence bi endokrine falan götürün önceEvet erkek kromozomu ama herseyi kiz ilk döllenme sırasında erkek olarak rahme düşüyor fakat bişey oluyor ve kıza dönüyor hersey kız olarak gelişiyor ama erkek kromozomu taşıyor ve yumurtalıkları görünmüyor
Hocam mrb ...benim kızım 1 yaşında ve 46xy kromozomu taşıyor ve doğduğundan beri birçok problemi var ve daha tanı konmadı yani ne sendromu taşıyor bilmiyoruz