• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Senden Önce Ben / Jojo Moyes

Mascara

like a chalk outline
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
18.527
3.908
448
Senden Önce Ben

Birbirlerine aşktan başka verecek hiçbir şeyleri yoktu...

Yaşamın ince detayları Lou'dan sorulur. Otobüs durağıyla ev arasında kaç adım var? Çalıştığı kafeye gelip gidenler nasıl bir hayat yaşıyor? Parlak yeşil elbisenin altına ne renk külotlu çorap giyilir? Onda bu soruların hepsinin cevabı var. Kolayca mutlu olabildiği küçücük dünyasında bilmediği tek şey hayatın çok daha karmaşık soru ve cevaplarla dolu olduğu...

Geçirdiği motosiklet kazasıyla hayatı altüst olan Will uzun süredir karmaşık sorularla meşgul. Bu hayatta diğer insanları mutlu eden küçük şeyler ona biraz olsun keyif vermiyor. Çevresindeki tüm renkler birden griye dönmüş ve böyle bir umutsuzluk içindeyken yapabileceği tek şeyin hayatını sonlandırmak olduğunu düşünüyor.

Peki, asık suratlı, aksi ve geçimsiz Will, Lou'nun rengârenk yaşamıyla karşılaşırsa neler olur?

Mucizelere inanmıyorsanız durup bir kez daha düşünün...

"Sakın son bölümü otobüste giderken okumayın. Ağlamamak için kendinizi tutmaya çalışırken bir enkaza dönüşebilirsiniz."
-Tracy Williams-

"Bu kitabı okuyunca duygudan duyguya koşacağınız bir lunaparka girmiş gibi oluyorsunuz. Okurken dünyayı ve zamanı durdurmak isteyeceksiniz."
-Dooster-

"Arkadaşların elden ele dolaştıracağı bir roman olacak. Moyes karizmatik, gerçekçi ve çarpıcı karakterler yaratmayı çok iyi biliyor."
-The Independent-

"Sizi bu kadar içine çekecek başka bir kitap
bulmanız çok zor. Yıllardır okuduğum en güzel kitap."
-Gill B.-

"Bu hikâyeyi kitap bittikten çok uzun bir süre sonra bile hatırlayacak, her daim yanınızda taşımak isteyeceksiniz." -Romantic Book Lover-
(Tanıtım Bülteninden)

bu kitabı çok kısa bir süre önce bitirdim ve çok beğendim. Hem güldüren sonunda da ağlatan alışılmadık bir aşk hikayesi bekliyor sizi.
Okuduktan sonra benim hayata karşı bakış açımı değişti. Beni üzen kıran ufak tefek şeyleri artık daha az umursuyorum. Elimdeki şeylerin değerini bilmeyi öğrendim.
Sizinde okumanızı tavsiye ederim :34:

bu kitabı çok kısa bir süre önce bitirdim ve çok beğendim. Hem güldüren sonunda da ağlatan alışılmadık bir aşk hikayesi bekliyor sizi.
Okuduktan sonra benim hayata karşı bakış açımı değişti. Beni üzen kıran ufak tefek şeyleri artık daha az umursuyorum. Elimdeki şeylerin değerini bilmeyi öğrendim.
Sizinde okumanızı tavsiye ederim :34:

güzel bir kitap sonlarındayım bendee :68::68:

bugün tekrar başladım bu kitabı okumaya
defalarca sıkılmadan okuyabilirim sanırım :31:
çok çok güzel bir hikaye

bu kitap her kitap alışverişinde karşıma çıkıyor. almadım ama hala... mesajlarınızdan sonra büyük bir merak uyandı bende. :21:

bu kitap her kitap alışverişinde karşıma çıkıyor. almadım ama hala... mesajlarınızdan sonra büyük bir merak uyandı bende. :21:

türk filmi gibi diyenler olmuş ama genel olarak çok begenilen bir kitap. internette yorumları okursanız görürsünüz :31:
eğer okumaya karar verirsen düşüncelerini paylaş benimle :)

Çok sakin tatlı aynı zamanda üzücü bir hikayesi var. Tavsiye ederim bende

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nişanlıma hediye etmiştim ama bana yasakladı kitabı :30: sonu hüsranmış falan filan ve hala okuyamadım kitabı :26:

Çok merak ediyorum bu kitabı.
Ramazanda çok vaktim olacak ve o vaktimi kitap okuyarak geçirmek istiyorum.
Bunu da mutlaka o zaman okuyacağım.

Muhteşem bir kitaptı ağlayarak bitirdim uzun uzun düşünmeme sebeb oldu keyifle okunuyor mutlaka okuyun derim

bende internette cok rastliyorum bu kitaba merak icindeyim okumak istiyorum en kisa sure de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende reklamlarını görmüştüm,dergılerde falan..

yorumlarıda guzeldı..sımdı alma ıstegı uyandı burda da görünce..

Galiba kitaba tek sinir olan benim. Cok agladim, herkes son 100 sayfada mahfolcaksin dedi ama ben galiba ilk 100 sayfada basladim aglamaya. Ama bu kadar honkurdemem, karakterlere gicik olmama engel olmadi.
Karakterlerden nefret ettim (ask nefret iliskisi nefreti), biri dunyadan habersiz odlek, digeri bencil, egomanyak. Sonlara dogru yazarin yazim tarzini degistirmesine de kizdim :(
Ama sezar'in hakki sezara, kitap inanilmaz akici bir dil ile yazilmis. Bir gecede bitirdim (ardindan iki gece daha aglamaya devam ettim). Konusu, gelisimi, sonucu guzeldi. Ama iste karakterlere uyuz olunca olmadi. Bir daha okur muyum, asla okumam, o kadar aglamaya niyetim yok :)

Kitap çok akıcı bir dille kaleme alınmış.Ben okuduğumda çok etkilenmiştim.Çok eğlendiğim yerler de oldu fakat sonu beni benden aldı :KK42:Çok üzüldüm...

en kısa zamanda okumak istediğim bir kitap oldu çok beğenilmesi bende aşırı merak uyandırdı :KK45:

Bu kitap, hayata başka bir açıdan bakmamı sağladı diyebilirim. Yaşamak sadece nefes almak demek değildir mesajı veriyor. Ayrıca sağlığın önemine ve koşulsuz aşka değiniyor. Bir de insanın hayatını dolu dolu yaşaması gerektiğini anladım. Verdiği mesaj ve konusuyla etkileyici bir kitaptı ve tabi ki duygusal.

Back