Canim parfum bir zevk meselesi. Benim begendigimi belki sen begenmiyebilirsin ve senin begindigini baska biri begenmiyebilir. Ama yinede ben kendi fikrimi soyleyeyim sana Hypnotic poison benim en sevdigim parfum, ama her kadin bu parfumu kaldiramaz ve bazi kisiler bu parfumu agir buluyor. Hypnotic cok kadinsi ama biraz agir bir parfum, vanilya agirlikli bir parfum.
Amor amor da cok sevdigim bir koku, eskiden hep kullanirdim. Cok fresh bir koku, ve bol cicekli bir parfum. Kullandigin zaman iyi tepkiler alacagindan eminim.
Dior addict hic kullanmadim ama kokusunu biliyorum, normal guzel bir koku ama beni pek tatmin etmeyen bir koku.
Chanel chance guzel hafif ve ciceksi bir koku. Ben seviyorum bu parfumu.
Simdi bu parfumler arasinda sana tavsiye edebilecegim parfum sonuncu yani chanel chance, neden soracak olursan: cunku ne cok agir nede cok hafif bir koku, kaliteli biir marka, hem kalici, hem fresh ciceksi bir koku. Yani herkesin begenebilecegi bir parfum.
Neden almadan once gidip satilan yerlerde parfumleri kendi teninde denemiyorsun? Umarim yardimci olabilmisimdir.