Senaryo yarışması

gulyabaniyim

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
3
0
16
İstanbul
Arkadaşlar herkese merhaba, bir senaryo yarışmasına katıldım, facebook üzerinden oylama yapılarak ilk 15 belirleniyor, daha sonraki eleme jüri tarafından yapılacak. 12 Mart'a kadar oylama devam ediyor, her gün yeniden oy kullanılabiliyor. Ama yarışma bir yerden sonra "en çok arkadaşı olan" kazansın yarışmasına döndü. İlk 15teki senaryoları okursanız ne demek istediğimiz anlayacaksınız. Berbat senaryolar fazla arkadaş/takipçi sayesinde en önlerde gidiyor. Gerçekten senaryomu okuyup, beğenip beni destekleyecek arkadaşlara ihtiyacım var. Sadece 2 dk'nızı alacak bir yardım sizden rica ettiğim. İLK 15'İN İÇERİSİNDE SADECE 4 KADIN VAR, BU SAYIYI 5 YAPMAK İSTİYORUM, SENARYOMA DA GÜVENİYORUM, YARDIMCI OLACAĞINIZA İNANIYORUM.

Aşağıdaki linki tıklayınız, sonra açılan sayfada "Facebook ile giriş yap" butonuna tıklayınız. Senaryo ara kısmına " vak the rock" yazarsanız benim senaryom çıkıyor. "Oy kullan" diyerek oyunuzu kullanabilirsiniz. ( herkesin yarışmanın adaletsizliğine yönelik yaptığı eleştirilerden sonra bir açıklama yazısı konuldu bugün, çarpıya basıp kapatın tekrar ekrana dönüyorsunuz.)

TEŞEKKÜRLER

VAK THE ROCK , VAK VAK THE ROCK! | iamistanbul.tv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…