• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu sen yeter ki iste-- başarırsınnn!!!!!!!

nelson

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
1.842
390
148
beyaz renk ---yeni yatak odası mobilyalarım...

Eklentiler

• $Resim 190.webp
    $Resim 190.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 305
  • $Resim 191.webp
    $Resim 191.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 296
  • $Resim 192.webp
    $Resim 192.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 309
  • $Resim 194.webp
    $Resim 194.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 292
  • $Resim 198.webp
    $Resim 198.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 304
  • $Resim 199.webp
    $Resim 199.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 299
Son düzenleme:
Kendiniz mi boyadınız? Çok güzel olmuş.

beğendiğine sevindim canım,,,
evet canım kendimiz boyadık.eşimle beraber.. ama çok eğlenceli oldu.. sandığım kadar zor da olmadı.. sadece kaldığım şehirde kokusuz boya bulamadığım için boya kokusunun ğeçmesi biraz zaman aldı. odamda perde ve yatak örtüsünüde değiştirirsem yeni bin hava katmış olacağım...

Son düzenleme:
çok güzel olmuş canım. ellerine sağlık...

Azmin elinden ne kurtulmus ki,, hele kii sen:nazar:
Elleeine saglik nelcim, bayildimmm

Super olmuş.beyaz ferahlık katar her yere...çok beğendim

Super olmuş.beyaz ferahlık katar her yere...çok beğendim

teşekkür ederim ğüzelim.... bu odaya uygun hanği ton perde seçmeliyim ki..perde ve yatak örtüsünü değiştireyim diyorum ama,, halım sagi hali kalın ipli olanlardan.. krem renği üzerine sarı ve tatlı bir yeşil tonu daireler var ama yogun değil...

beyaz renk ---yeni yatak odası mobilyalarım...

çok güzel olmuşlar, güle güle kullanın.
bende mobilyalarımın rengini değiştirmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
rica etsem kısaca bahseder misiniz?
hangi marka boya aldınız, boya sürmeden zımpara işlemi yaptınız mı?
hiç bilmiyorum da... :17:

çok güzel olmuşlar, güle güle kullanın.
bende mobilyalarımın rengini değiştirmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
rica etsem kısaca bahseder misiniz?
hangi marka boya aldınız, boya sürmeden zımpara işlemi yaptınız mı?
hiç bilmiyorum da... :17:
tatlım zımpara yapmadım..bu sitede bir arkadaş bu byayı kullanmışi..bende aradım amayaşadığım şehirde kokusuz olanını bulamadım.. bu boanın tinerli olanını buldum onunla boyadım..ama kokusuz olanı bulursan daha iyi olur..evden birsüreboya kokusu gitmiyor..

ben boyadı isem herkes boyar.. küçük rulo bir fırça ile boya yaptık.. 3-4 kat boya attık..katlar arasında bir gece 12 saate yakın geçti...kat kurumadan 2. kat olmuyor... önce çekmece içlerini boyadım.. ama hata idi.. çünkü çamaşırları koyacağın bölmelere gerk yoktu.. görünen yerleri boyaman yeterli idi..bunu sonradan fark ettik..boşa emek vermeyin çekmece içlerini boyamakla... boyama işlerimibittikten sonra yaklaşık bir hafta eşyaları yerleştiremedik..hem tam kuruması hemde boya kosusunun geçmesini bekldik..daha da tam koku geçmiş değil...odama yeni bir hava kattı.. öyle çok pahalıya da mal olmadı... 100 tl bulmadı bile..

deneyebilirsin.. merak etme olur.. bence tecrübesizdimama güzel oldu.. eşimde yarım etti beyaz odamızoldu..üzer,ne vernik de atmadık.. bakalım kullandıkça nasıl olacak.... deneyip göreceğiz..

Polisan Matrix Lux Anti Aging x1 Su Bazlı Kokusuz parlak beyaz

bravo valla,kusursuz olmuş..

teşekkür ederimm milancığım..

Son düzenleme:
tatlım zımpara yapmadım..bu sitede bir arkadaş bu byayı kullanmışi..bende aradım amayaşadığım şehirde kokusuz olanını bulamadım.. bu boanın tinerli olanını buldum onunla boyadım..ama kokusuz olanı bulursan daha iyi olur..evden birsüreboya kokusu gitmiyor..

ben boyadı isem herkes boyar.. küçük rulo bir fırça ile boya yaptık.. 3-4 kat boya attık..katlar arasında bir gece 12 saate yakın geçti...kat kurumadan 2. kat olmuyor... önce çekmece içlerini boyadım.. ama hata idi.. çünkü çamaşırları koyacağın bölmelere gerk yoktu.. görünen yerleri boyaman yeterli idi..bunu sonradan fark ettik..boşa emek vermeyin çekmece içlerini boyamakla... boyama işlerimibittikten sonra yaklaşık bir hafta eşyaları yerleştiremedik..hem tam kuruması hemde boya kosusunun geçmesini bekldik..daha da tam koku geçmiş değil...odama yeni bir hava kattı.. öyle çok pahalıya da mal olmadı... 100 tl bulmadı bile..

deneyebilirsin.. merak etme olur.. bence tecrübesizdimama güzel oldu.. eşimde yarım etti beyaz odamızoldu..üzer,ne vernik de atmadık.. bakalım kullandıkça nasıl olacak.... deneyip göreceğiz..

Canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.
bende en kısa sürede venge renkli mobilyalarımdan kurtulacağım inşallah!..
peki, son bir şey daha sormak istiyorum.
bu boyada bir tek beyaz renk mi var?Ben mesela huş ağacı rengi istiyorum, farklı renk seçenekleri var mı, tek renk beyaz mı ?
Bir de bir forumda okumuştum, kat kat boyadıktan sonra vernik sürmezseniz soyuluyor yazmıştı.Hiç öyle bir durumla karşılaştın mı?
Çok soru sordum ama... :17::17:

Canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.
bende en kısa sürede venge renkli mobilyalarımdan kurtulacağım inşallah!..
peki, son bir şey daha sormak istiyorum.
bu boyada bir tek beyaz renk mi var?Ben mesela huş ağacı rengi istiyorum, farklı renk seçenekleri var mı, tek renk beyaz mı ?
Bir de bir forumda okumuştum, kat kat boyadıktan sonra vernik sürmezseniz soyuluyor yazmıştı.Hiç öyle bir durumla karşılaştın mı?
Çok soru sordum ama... :17::17:

tatlım boya tonlarını bilmiyorum.. ben beyaz olsun istedim derik beyaz sordum ama ardır diye umuyorum.. vernik sürmedim soyulurmu bilmiyorum ama ben mobilyalarımı gözden çıkardığım için ne kada kullunsam o kardır gözü ile bakıyorum.. ama vernik atılabilir bence.. soyulma olacak ğibi..

tatlım boya tonlarını bilmiyorum.. ben beyaz olsun istedim derik beyaz sordum ama ardır diye umuyorum.. vernik sürmedim soyulurmu bilmiyorum ama ben mobilyalarımı gözden çıkardığım için ne kada kullunsam o kardır gözü ile bakıyorum.. ama vernik atılabilir bence.. soyulma olacak ğibi..

Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.
umarım istediğim rengi bulabilirim.
güle güle kullan bu arada, mobilyalarının yeni haline bayıldığımı belirtmek isterim :))
inşallah istediğim rengi bulup bende boyarım, elbette buraya resimlerini koyarak...

😁👏🎈💞💞🎁🎈😁😠🎈💞❌😆😄😠💝🍷❤️👏😆❌

💏🍷💝😘😠🎈😆🎈👻🎑🎑🎃🎅🎅🎊🎑⛪️🏤🏤🏬🏬💒🐑🐑🐻🐻🐻🐻🐨

Back
X