- 17 Haziran 2014
- 732
- 121
- 133
- Konu Sahibi voodoobebegi
-
Insan sevdiği işi yapmalı keyif alarak, sevdiğiniz iş için mücadele edin.
Cok istiyorsan tabiiki basarabilirsin. Sevmedigin meslegi yaparak kimseye yarar saglayamazsin zaten
Neden kalkamayacaksınız o kadar okulu ben mi okudum pekala bunu da başarırsınız kendinize inanın ve mutlu olacağınız işe odaklanın ha elinizden geleni yaptınız olmadı yaptığınız işi sevmeye çalışırsınız..
Sen elinden geleni yap, gerisi takdir. Olumsuz düşünme, Allah'ın izni ile yaparsın inş.Çok teşekkür ederim . İnsallah dediginiz gibi basaririm .
Torpil olayi da cok canimi sıkıyor torpilsiz işe girmek artik imkansiz gibi çünkü
Merhaba kızlar
Bu akşam ki konum ötekilerden biraz daha farklı olacak .
Ben özel bir kurumda öğretmen olarak görev yapıyorum ama artık çok yoruldum ve öğretmenlik mesleğinin bana haz vermediğini anladım .
Aynı zamanda istatistik ve işletme mezunuyum .
Bugün kendimce bir karar aldım . İstifa edip A grubundan sınava hazırlanacağım .
Korkuyorum . Altından kalkabilir miyim bilmiyorum .
Haziran ayı itibariyle mezun oldum . Ailem özel sektöre girmemi hiç istemedi .
Ama ben burnumun dikine gittim her seferinde . ..
Şimdi sizden istediğim öncelikle A grubundan hazırlanıp atanan arkadaşlarımın tecrübeleri sonra da bana '' Sen yaparsın '' diyen destek olan sözler
Şimdiden çok çok teşekkür ederim
Gerçekçi olmak gerekirse A grubu gerçekten isteyerek hazırlanılması gereken bir sınav. Yoksa o kadar dersin bilginin altından kalkmak zor. Kpss geçtikten sonra kurum sınavları, mülakatlar. Bunlara hazırlıklı olman gerek. Özel sektörü sevmediğin için bu sınava atma kendini. Benim tavsiyem B grubuna gir. Öyle bir şey ki yıllarını versende sınav anı olmadı mı olmuyor..
Evde durmaktan nefret ederim ama ne olursa olsun "Parami veriyorum ders anlatacaksin " zihniyetinden kolejlerdeki hiyerarsiden iyidir sanirim hepsi .Öncelikle A grubu sabir isteyen bir grup. KPSS biter ve asil calisma o zaman başlar. Ornegin haziranda KPSS bitti ama uzmanlık, müfettişlik sinavlari daha bu ay acildi ve calismaya devam....
Çünkü kurumlarin önce yazili sonra sözlü mulakatlari var... Uzun bir süreç insan yaparim ya ne olacak.diyor ama calismaya alismis ve evde durmayi sevmeyene çok zor..
Ama yapilmaz mi.isteyen her şeyi yapar:)
Tesekkur ederim insallahYaparsin, hayallerine kos
Evet mulakatlarda da torpil cok fazla gündemde. Beni tedirgin eden kısım biraz da bu zaten .
2015te b grubu yok ki sıkıntı orada zaten
Evde durmaktan nefret ederim ama ne olursa olsun "Parami veriyorum ders anlatacaksin " zihniyetinden kolejlerdeki hiyerarsiden iyidir sanirim hepsi .
Insallah allahim utandirmasin
Tesekkur ederim insallah
Çok çok iyi düşünün ve 1.5 yilini gözden cikarmalisin
Dağı delecegim insallah :)Azim diyorum anladın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?