Sen ve Ben

_BALIM_

♥HAYAT ARTIK 3 KISILIK ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
1.727
3
116
Ankara
Canım Aşkım ...Hayatımda bütün ümit kapılarını kapattım derken sen geldin hoş geldin...Hayatımın seninle daha anlamlı olucagını ummazdım...Taniştımız sıralarda günlerce msn girmeni bekler gelmeyince ne üzülür merak ederdim biliyormusun evet itiraf ediyorum senden hep duygularımı o zamanlar sakladım ama nerden bilcektim ki seni bu kadar sevecegimi baglanacagımı ki...Hayatıma anlam kattın yaşayamadıgım cocuklugumu bazen senınle yasıyorum Senin hayatında hep KÜÇÜCÜGÜN olarak kalmak istiyorum.Artık nişanlımsın sözde öyle ama ben seni çoktan Başımın tacı Gönlümün EŞİ yaptım

Rabbim tamamına erdirir inşallah ewlenirsiniz mutlu mesud sağlıklı hiç ayrılmadan yaşarsınız inşallah

Bir an önce yuvanızı kurar bebişlerinizi kucağiniza alır ömrü beraber paylaşır beraber yaşlanırsınız inşallahh.. ne güzel nişanlanmışsınız darısı başımıza inşallahhh

negüzel inş. eşinde olur yuvanı kurarsın mutluluklar seninle olsun

Bir an önce yuvanızı kurar bebişlerinizi kucağiniza alır ömrü beraber paylaşır beraber yaşlanırsınız inşallahh.. ne güzel nişanlanmışsınız darısı başımıza inşallahhh

negüzel inş. eşinde olur yuvanı kurarsın mutluluklar seninle olsun

amin kızlar inş o gunleride gorurum

Allah tamamına erdirsin yuvanızda huzurla ömür sürmeyi nasip etsin inşallah

ne güzel dile getirmişsin duygularını
Allah mutluluğunu(zu) daim etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…