- 25 Haziran 2021
- 474
- 327
- 28
-
- Konu Sahibi Koredizisever
Neden? Bazen anlatmak gerçekten rahatlatıyor.Vazgeçtim arkadaşlar paylaşmaktan
Şiir paylaşmıştım ama kafiye düzeni sonradan hoş değil gibi geldi yaza yaza bunu mu yazdın demesin millet diye sildimNeden? Bazen anlatmak gerçekten rahatlatıyor.
Şiir paylaşmıştım ama kafiye düzeni sonradan hoş değil gibi geldi yaza yaza bunu mu yazdın demesin millet diye sildim
Şiir konusunda hiç tatmin olamıyorum sürekli daha iyisi olabilir deyio en sonunda şekilsiz birsey cikiyorİçinden geleni yaz bunu mu yazdın diyen kendine baksın
Yok ya paylaşmayacaktım sonradan vazgeçmiştim ama arkadaş sorunca amaan ne olacak dedim yazdım daha paylaşmam herhalde zaten ama destek için teşekkür ederimTek başlıkta toplarsan daha iyi olur
Şiir konusunda hiç tatmin olamıyorum sürekli daha iyisi olabilir deyio en sonunda şekilsiz birsey cikiyor
Yapı olarak biraz eleştirel biriyim kendime karşı paylaşımlarım beni mutsuz eder açıkçası acaba biri görüp saçma dedi mi diye düşünürüm sürekliUfak tefek hatalar anlam düşüklüğü olur tabi yazdıkça açılır insan. Profesyonel bi yazma durumu değil içimizden gelen iki satırı yazıcaz kasmamak lazım