Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sen söyle toprak geliyor mu gelirken bildiklerimiz Yoksa hepsi fani dünyanın yalan kumpası mi Bildim deme bildiklerimiz anca dünya mesgalemiz Sen söyle toprak altında mıdır üstünde midir acep en sevdiklerimiz
Yok ya paylaşmayacaktım sonradan vazgeçmiştim ama arkadaş sorunca amaan ne olacak dedim yazdım daha paylaşmam herhalde zaten ama destek için teşekkür ederim
Ufak tefek hatalar anlam düşüklüğü olur tabi yazdıkça açılır insan. Profesyonel bi yazma durumu değil içimizden gelen iki satırı yazıcaz kasmamak lazım
Ufak tefek hatalar anlam düşüklüğü olur tabi yazdıkça açılır insan. Profesyonel bi yazma durumu değil içimizden gelen iki satırı yazıcaz kasmamak lazım
Yapı olarak biraz eleştirel biriyim kendime karşı paylaşımlarım beni mutsuz eder açıkçası acaba biri görüp saçma dedi mi diye düşünürüm sürekli ama şiir yazınca da insan bazen paylaşmak istiyor o anlık gazla paylaşmıştım