Erdal DEMİRKIRAN'ın bu kitabını mutlaka okumanızı öneriyorum. Çünkü herkesin bildiği; fakat görmezden geldiği olayları ve durumları ince bir mizahla insanlarla yüzleştiriyor. İlişkilerde, evliliklerde veya arkadaşlıklarda yapılan hatalar, kendine değer verme gibi konuları işleyerek okuyucuların şöyle oturup bir düşünmesini sağlıyor. Tabi hayatınızda da bazı değişiklikler yapmanında zamanının geldiğini düşünüyosunuz.
bana çok basit geldi çok sıktı... dili öyle garipki ben o kitabı sokakta yürürken yazarım hayatım ondan bin kat daha güzel kişisel gelişim kitapları var emin olabilirsin...
sadece içinden çıkan bağır taşı komikti onu hala saklarım...
kitabin adi benim cok ilgimi cekti uzun zamandir okumayi dusunuyorum bi alamadim:gitme:
erdal demirkiranin diger kitaplarini okuduktan sora iyice merak ettim eminim cok manyak bi sekilde anlatmistir iliskileridelikafadulden
bide bagir tasi olayi super:roflol:
Çok basit, komik, bir o kadar da eğlenceli bir kitap ben bir çok kişi gibi düşünmüyorum beğendim güzeldi :roflol: :jeyyar: Sadece yazarın ben dünyanın en zeki adamıyım söylemleri itici geldi o kadar naniknanik