- 28 Nisan 2022
- 541
- -50
- 28
- Konu Sahibi Darknesrises
-
Öncelikle söyle diyebilirim yazım konusunda cok becerim yok dolayısıyla kendimi eksik ifade etmis olabilirim bu da benim bencil ve kindar olduğumu göstermez kaldı ki bütün yaşadıklarımı buraya yazsam kin beslemek icin bir hayli hakli sebebim var 27 yaşında olduğum ve ehliyeti almam gerektigi konusunda zaten hemfikiriz bu konuda birine muhtaçlık duymamak gerekiyor sadece arada ihtiyacim oldugunda kapida bi arabamiz var ve bunu babamdan istiyorum ? Burada anormal bi durum göremiyorum anormal olan annemin tavirlari bana gore.zehirlenme konusuna gelince bu sadece hayatımdan bir örnekti "aile" kavrami diyince gercekten insanin bir aile icinde oldugunu hissedebilmesi gerekiyor en azindan o gun kizim nasilsin ? Bi sikinti var mi hastaneye gidelim mi ? gibi yalandan bile olsa sormalari gerekiyor aksi takdirde neden kendileri en ufak hastalandiginda cocuk gibi ilgi alaka bekliyor o ilgi nedense bana geldiginde esirgeniyor hayat yeterince zor farkindayim ama keske diyorum ailem biraz olsun aile oldugunu hissettirebilseydi onlar isimi halletmediginde elime dusmesini bekleyecek kadar kotu biri degilim ama bana deger vermeyen insanlarin ailem olmasi en buyuk sanssizligim diyeceklerim bu kadar.Yazım şekliniz çok kinci ve bencilce.
27 yaşındasınız, aracınız yok, ailenizle oturuyorsunuz. Gerçekten acil bir durum olmadıkça gerçekten kimse sizi hiç bir yere götürmek zorunda değil. Artık başınızın çaresine bakabiliyor olmanız gerek. Ehliyet alıp aracı benimle paylaşmıyorlar deseniz belki sizi anlayabilirdim.
Diğer taraftan zehirlenip evde yattığınız zaman kendi kendinize iyileşebildiyseniz pek de ciddi bir durumunuz yokmuş. İnsan hastayken daha fazla ihtimam bekler etrafından kabul ama fazla abartıyorsunuz. Bu kadar dramatik olmayın lütfen, hayat çok zor olur sizin için.
Benim evladım onu sağa sola arabamla götürmediğim için yaşlanıp eline düşmemi beklese valla kahrımdan ölürüm zaten eline düşmemek için. Yazık ebeveynlerinize.
Yapacağım butun seylere elestirel ve olumsuz bakıyolar ona rağmen aracımı almayı düşünüyorumehliyet alsanız arabayı almanıza da laf ederler mi? bana annenizin tutumu biraz garip geldi açıkçası. keyfinizden gezmek isteseniz evet kimse sizin şoförlüğünüzü yapmak zorunda değil ama hastane, sınav vs bunlar kabul edilebilir şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?