• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen olsan tavrın nasıl olurdu ?

Darknesrises

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
541
-50
28
27 yaşındayım,kendime ait bir aracım yok sınava gireceğim zaman ya da hasta olduğumda hastane tetkiklerim için hastaneye gitmem gerekiyor (çok sık gitmiyorum) bizim arabamız var (bizim diye sahiplenmeme nediyosunuz :) ) çünkü aileymişiz ya biz. Ne zaman babamdan rica etsem annem özel şoförün mü ? Sen bize neden yük oluyosun ? İşlerini kendin hallet gibisinden laflar ediyor işimi kendim halletsem de sorun bu değil kocamın dinlenmeye hakkı yok mu dinlenecek felan yapıyor (yaw abi ne alaka kocana kim ne dedi şimdi diye insan sorguluyor) yani uzun lafın kısası evde zehirlendigimde bile odamın kapisini açıp nasilsin birseyin var mi demediler hastaneye bile goturmediler normal olabilir felan tarzinda yaklaşmışlardi olaya. Ben onlara iyi ki muhtac degilim onlarin da bana muhtaç olacagi gun umarim elime dusmezler.

Yazım şekliniz çok kinci ve bencilce.

27 yaşındasınız, aracınız yok, ailenizle oturuyorsunuz. Gerçekten acil bir durum olmadıkça gerçekten kimse sizi hiç bir yere götürmek zorunda değil. Artık başınızın çaresine bakabiliyor olmanız gerek. Ehliyet alıp aracı benimle paylaşmıyorlar deseniz belki sizi anlayabilirdim.

Diğer taraftan zehirlenip evde yattığınız zaman kendi kendinize iyileşebildiyseniz pek de ciddi bir durumunuz yokmuş. İnsan hastayken daha fazla ihtimam bekler etrafından kabul ama fazla abartıyorsunuz. Bu kadar dramatik olmayın lütfen, hayat çok zor olur sizin için.

Benim evladım onu sağa sola arabamla götürmediğim için yaşlanıp eline düşmemi beklese valla kahrımdan ölürüm zaten eline düşmemek için. Yazık ebeveynlerinize.

Yazım şekliniz çok kinci ve bencilce.

27 yaşındasınız, aracınız yok, ailenizle oturuyorsunuz. Gerçekten acil bir durum olmadıkça gerçekten kimse sizi hiç bir yere götürmek zorunda değil. Artık başınızın çaresine bakabiliyor olmanız gerek. Ehliyet alıp aracı benimle paylaşmıyorlar deseniz belki sizi anlayabilirdim.

Diğer taraftan zehirlenip evde yattığınız zaman kendi kendinize iyileşebildiyseniz pek de ciddi bir durumunuz yokmuş. İnsan hastayken daha fazla ihtimam bekler etrafından kabul ama fazla abartıyorsunuz. Bu kadar dramatik olmayın lütfen, hayat çok zor olur sizin için.

Benim evladım onu sağa sola arabamla götürmediğim için yaşlanıp eline düşmemi beklese valla kahrımdan ölürüm zaten eline düşmemek için. Yazık ebeveynlerinize.
Öncelikle söyle diyebilirim yazım konusunda cok becerim yok dolayısıyla kendimi eksik ifade etmis olabilirim bu da benim bencil ve kindar olduğumu göstermez kaldı ki bütün yaşadıklarımı buraya yazsam kin beslemek icin bir hayli hakli sebebim var 27 yaşında olduğum ve ehliyeti almam gerektigi konusunda zaten hemfikiriz bu konuda birine muhtaçlık duymamak gerekiyor sadece arada ihtiyacim oldugunda kapida bi arabamiz var ve bunu babamdan istiyorum ? Burada anormal bi durum göremiyorum anormal olan annemin tavirlari bana gore.zehirlenme konusuna gelince bu sadece hayatımdan bir örnekti "aile" kavrami diyince gercekten insanin bir aile icinde oldugunu hissedebilmesi gerekiyor en azindan o gun kizim nasilsin ? Bi sikinti var mi hastaneye gidelim mi ? gibi yalandan bile olsa sormalari gerekiyor aksi takdirde neden kendileri en ufak hastalandiginda cocuk gibi ilgi alaka bekliyor o ilgi nedense bana geldiginde esirgeniyor hayat yeterince zor farkindayim ama keske diyorum ailem biraz olsun aile oldugunu hissettirebilseydi onlar isimi halletmediginde elime dusmesini bekleyecek kadar kotu biri degilim ama bana deger vermeyen insanlarin ailem olmasi en buyuk sanssizligim diyeceklerim bu kadar.

ehliyet alsanız arabayı almanıza da laf ederler mi? bana annenizin tutumu biraz garip geldi açıkçası. keyfinizden gezmek isteseniz evet kimse sizin şoförlüğünüzü yapmak zorunda değil ama hastane, sınav vs bunlar kabul edilebilir şeyler

ehliyet alsanız arabayı almanıza da laf ederler mi? bana annenizin tutumu biraz garip geldi açıkçası. keyfinizden gezmek isteseniz evet kimse sizin şoförlüğünüzü yapmak zorunda değil ama hastane, sınav vs bunlar kabul edilebilir şeyler
Yapacağım butun seylere elestirel ve olumsuz bakıyolar ona rağmen aracımı almayı düşünüyorum

Back