- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Kaç gün rapor alırım açaba :)))))ANNEM oldu. o zamanın şartlarında çok ağrılar çekti ama artık öyle değil. abim de geçen sene oldu. sadece birkaç gün yemek konusunda sıkıntı yaşadı :) korkacak bişi yok :)
benimde aynı sorun vardı ve ben üniversite hastanesine gitmiştim. Kulak burun boğaz beni kabul etmedi plastik cerraha yönlendirdi. O zaman çok kızmıştım ben estetik istemiyorum ne alaka diye ama şimdi çok memnunum iyiki oraya gitmişim. Eşimde aynı ameliyetı kulak burun boğazda oldu şimdi yine olması lazımKızlar rahatsız olduğumu yazmıştım daha önce. Dün gece yutkunamadim ve sabah kulak burun boğaz kısmına gittim . Doktor profesör du. Kamera ile burnuma filan baktı. Senin burnunun içindeki kemik eğri dedi.
Ameliyat olman gerekiyor sen nefes alamiyosun dedi . Bunu daha önce de geniz den konuştuğum için şüphelenip bakıp bi kaç kez söylemiş lerdi ama ben burnumun şekli bozulur doye korkup yaptirmamistim .
Hiç olan var mı bu ameliyatı ????
Bi de iş yerinde çok bunaldim rapor almak istiyorum ameliyatı olup..
Kaç gün rapor verirler :))))))))
walla abim kendi işi olduğundan 3. günü işe başlamıştı :) ama bence en az 10 gün yırtarsın işten :)Kaç gün rapor alırım açaba :)))))
hadi bakalım şimdiden korkunu yen. finallere denk getir bence :) final sorularını alırsınTamam kızlar sağolun ben bunu 2. Dönem vize veya final haftasına denk getireyim:)))
Ben oldum mis gibi çok memnunum 20 gün de rapor aldımTamam kızlar sağolun ben bunu 2. Dönem vize veya final haftasına denk getireyim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?