How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sen nefes alamiyorsun????

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Kızlar rahatsız olduğumu yazmıştım daha önce. Dün gece yutkunamadim ve sabah kulak burun boğaz kısmına gittim . Doktor profesör du. Kamera ile burnuma filan baktı. Senin burnunun içindeki kemik eğri dedi.
Ameliyat olman gerekiyor sen nefes alamiyosun dedi . Bunu daha önce de geniz den konuştuğum için şüphelenip bakıp bi kaç kez söylemiş lerdi ama ben burnumun şekli bozulur doye korkup yaptirmamistim .
Hiç olan var mı bu ameliyatı ????
Bi de iş yerinde çok bunaldim rapor almak istiyorum ameliyatı olup..
Kaç gün rapor verirler :))))))))

Son düzenleme:
ANNEM oldu. o zamanın şartlarında çok ağrılar çekti ama artık öyle değil. abim de geçen sene oldu. sadece birkaç gün yemek konusunda sıkıntı yaşadı :) korkacak bişi yok :)

Bana da aynısını soylemislerdi bir ara. Kemik egriymis. Zaten bu rahatsızlık çoğu insanda var. 4 kişiden birinde olur diye okumuştum. Ben idare ediyorum. Zor geliyor ameliyatı bana. Ama yaşam kalitenin etkileyecek kadar ileriyse düşünebilirsiniz ameliyatı tabi. Geçmiş olsun.

Burun şeklinde çok küçük farklılıklar olur,
Ama artık çok sıkıntı yaşatan bir ameliyat değil
normal hayata dönme süresi en çok 4 gün .
Çok sık rastlanan bir rahatsızlık çoğu insanda var .
Ciddi anlamda rahatsızlık vermiyorsa da ameliyat olmamayı da seçebilirsiniz .

Bende yazın olacağım inşallah geniz eti var egrılıkte var ama ıkısınımk halleder doktor bılmıyorum bakalım. Eakıden çok agrılı oluyordu annem olmuştu doksansekızde şimdi çok rahat oluyormuş

Benim de burnumda deviasyon var, ameliyat olacağım yakunda korkumu yenersem. Aslında çok kolay bir işlem. Sabah olup akşam hastaneden çıkacaksınız. Yatırmıyorlar bile. Burun şeklinde de siz istemediğiniz sürece değişiklik olmaz. İsterseniz burun estetiği ile birleştiriyorlar deviasyon ameliyatını. Bu arada bu ameliyatı olmadan hamile kalmamanız gerekiyor, bebeğe yeterli oksijen gitmeyebilirmiş.

ben 2 kez oldum...ilki 2005 aralık ayı hem kemik hem et ameliyatıydı..sonra 2013 eylülde oldum tekrarladı nefes alamıyordum..artık bu ameliyatlar kolay oluyor..10-15 gün rapor verirler..ben 2 hafta almıştım..bence sende öyle yap..çünkü burnun şiş oluyor..hiç korkma nefes almamak çok kötü..birkaç doktora git araştır..sonra karar ver..burun ameliyatını kışın olman daha iyi

Kızlar rahatsız olduğumu yazmıştım daha önce. Dün gece yutkunamadim ve sabah kulak burun boğaz kısmına gittim . Doktor profesör du. Kamera ile burnuma filan baktı. Senin burnunun içindeki kemik eğri dedi.
Ameliyat olman gerekiyor sen nefes alamiyosun dedi . Bunu daha önce de geniz den konuştuğum için şüphelenip bakıp bi kaç kez söylemiş lerdi ama ben burnumun şekli bozulur doye korkup yaptirmamistim .
Hiç olan var mı bu ameliyatı ????
Bi de iş yerinde çok bunaldim rapor almak istiyorum ameliyatı olup..
Kaç gün rapor verirler :))))))))
benimde aynı sorun vardı ve ben üniversite hastanesine gitmiştim. Kulak burun boğaz beni kabul etmedi plastik cerraha yönlendirdi. O zaman çok kızmıştım ben estetik istemiyorum ne alaka diye ama şimdi çok memnunum iyiki oraya gitmişim. Eşimde aynı ameliyetı kulak burun boğazda oldu şimdi yine olması lazım :( ben 2 sene önce oldum, hiç bir ağrım sızım olmadı bir hafta burnum alçıda kaldı biraz şişlik morluk ama inan hiç ağrı yok. Sonrasında da çok rahattı. 10 gün artı 7 gün rapor almıştım ben.

benim de dışardan gayet düzgün minicik bir burnum var ama içteki kemik maalesef eğri. :KK1: ama alıştım herhalde artık pek sorun yaratmıyor, doktor ameliyat olmalısın dedi ama korktum,çoğu yorumlarda bir süre sonra kemik eski halini alıyor ameliyat boşa gidiyor yazdıkları için istemedim.
Halamın da kemik eğriliği vardı, ameliyatla düzeltti hem estetik hem de eğrilik ameliyatı oldu,ilk birkaç hafta zorlandı ama şu an memnun :KK15: yaşam kaliteni çok düşürmediği sürece ameliyata gerek yok bence

Back