Sen kendini bilmezsen

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19
Tombulu, zayıfı ,genci,yaşlısı,daracık beyaz pantolon, üstüne kısacık bluz giymiş...
Ona sözüm yok,tercih onun..
Amma... Şu erkekler ne öküz,insana nasıl bakıyorlar dersen ,sözüm var..
Bakarlar canım bakarlar... Giydiğin yer çok önemli
Çarşı,pazarda açık saçık giyimli kadınlara,kızlara bakarlar
Toplum içinde nerede,nasıl giyinmesini bilmezsen,dünyanın neresinde olursan ol bakarlar.
Sadece erkekler değil çoluk çocuk,yaşlı,genç...Yadırgayarak bakarlar.
Sen kendini bilmez,düşersen yollara..Lâfta atarlar

İsterseniz kızın bana....Ben modernim ama her şeyin aşırısından nefret ederim...
Hastanelere,çarşıya,pazara,açık saçık gitmelere karşıyım...
Sebzecilerin önünde eğilip alışveriş yapmanın da adabı vardır..
Her pazara çıkışımda görüyorum,hadi dekolte giydin,eğilirken dikkat etsene be kadın
Kadın kadınlığını bilirse,gerisi kolay.
Yoksa bakarlar canım bakarlar,öküz gibi değil Yadırgayarak bakarlar..
Yeşilimin duygularıa.s.

çok doğrusun ablacım baktırmakta baktırmamakta kadının elinde bulunulan ortama göre giyinmek lazım bencede

Bence acik giyimissen bakilmayi göze almissindir.Bazen biz kadin oldugumuz halde gözlerimizi alamiyoruz.Madem rahatsiz oluyorsun giymiyeceksin arkadasim.giyersende dikkat edeceksin..Yokya Ablacim bence rahatsizlik felan yok .lafin gelisi öyle demek düsüyor..

Burda tanga modasi var ,bir gün arkadaslarla oturuyorduk.bir arkadas bana dediki.kizina aldinmi?.ben neye ugradigimi sasirsim.13 yasinda düsünsene bir.benden tepki alinca ne varki dedi..normalmis..
Biz aslimizi unuttuk Ablacim.ne oldum delisi olduk..cok güzel bir konuya deginmissin yine canim Ablam..

Aynen geçen gün gördüğümüz ve de konuştuğumuz gibi çok doğru
öperim :)

oh eline saglik yesilim bende cok kiziyorum.eger acik giyindiysen dikkat etmek lazim,sonrada bakti deyip kiziyorlar,haa birde böyle giyinip dikkat etmeyen insanlar ahlak dersi veriyorlarya cileden cikiyorum.

Ben de katılıyorum. Vücudu çok güzel bile olsa açık yerine biraz hanım hanımcık daha güzel oluyor.. Şu barbi oyuncağına bile bakın açık saçık etek giydirince hafif, basit, ama daha üstruplu şeyler giydirince hoş bir hatun endamlı falan oluyor. Ben çirkin bir kadın sayılmam ama bugüne kadar hiç bir erkeğin bana baktığını veya laf attığını görmedim Allaha şükür...

Bence olay birazda bakanı görmekte... Eğer yolda yürürken fildir fildir her yere her keze bakarsan (arıyor gibi) onlarda sana bakıyorlar. Halbuki yoluna bakıp işinle ilgilenince karışıp gidersin kalabalığa dikkatte çekmezsin. Benim düşüncem bu..

Malesef çoğu bayan , tipine kilosuna ,yakıştığına yakışmadığına bakmadan abuk subuk özellikle giyiniyorlar ki kendilerine baktırsınlar. Benim çevremden çıkardığım sonuç bu malesef. Bazen evli bayanlar bile öyle giyiniyorlar ki, yuh yani diyoruz , bunu evden çıkarken kocası görmedi mi ? :1shok:

Yakışana yine bir derece sözüm yok ta, benim gibi o etine dolgun balinalar da mini etekler sırıtıyor, selülitler fırlıyor. Hele bugün bir iş arkadaşımızı görmenizi isterdim. Ardından baktığımda içine anne donu dediğimiz kalın belli donlardan giymiş, o bile belli oluyordu. Sanki kıyafet transparan. O kıyafetle de bütün fabrikayı turlamaya çıkıyorki , herkesler onun güzelliğini görsün :dilcikar: Biz bayanlar bile arkasından bakıp kalırken ,erkekler nasıl bakmasın dimi ama ?

Biz aman bir tarafımız görünmesin diye uğraşırken, millet salıvermiş gitmiş.

bu sözün üstüne daha ne söylenir ki. a.s.

millet moda neyse onu giyyor..moda kavramı da tartışılır ya neyse...ama kardeşim senin göbek önden fırlıyor ama sen göbeğini aıyorsan , kocaman popona daracık tayt giymeye kalkıyorsan moda senin neyine be güzelim..

giyinmenin de adabı olduğunu düşünenlerdenim..mini etek de giyerim, dekolte de giyerim, şort da giyerim..ama yerine göre giyerim..ha orda laf eden erkeğe de cevabımı vermesini bilirim..ama çarşıda pazarda, olmadık yerde, senin dekolteni kaldıramayacak yerde giyersen işte o zaman gelen laflara da verecek cevabın yok malesef...

Ben evden çıkmadan önce kaç kez kontrol ediyorum kıyafetimi acaba kötü duran birşey var mı diye.Fiziğim müsait olmasına rağmen de kaçınıyorum sokağa çıkarken fazla dekolte birşey giymekten. Herşeyin yeri var zamanı var. Yakışıp yakışmadığına bakmadan moda olan herşeyi giyip sokağa fırlarsan görüntü kirliliğinden başka bişey olmuyor. Ondan sonra da niye bana laf atıyolar ya da niye bakıyolar demeyeceksin..

dogru soze ne denir..haklisin bin defa haklisin..insan giydigini kendine yakistirmali.moda diye her buldugun bez parcasini giymeyeceksin.olgun ve kendini bilen insan nerde ne giyecegini bilir.dekolte giyinmeyi marifet sananlar var..kalemine saglik yesilim..sen bizi hep anliyorsun:)

Tombulu, zayıfı ,genci,yaşlısı,daracık beyaz pantolon, üstüne kısacık bluz giymiş...
Ona sözüm yok,tercih onun..
Amma... Şu erkekler ne öküz,insana nasıl bakıyorlar dersen ,sözüm var..
Bakarlar canım bakarlar... Giydiğin yer çok önemli
Çarşı,pazarda açık saçık giyimli kadınlara,kızlara bakarlar
Toplum içinde nerede,nasıl giyinmesini bilmezsen,dünyanın neresinde olursan ol bakarlar.
Sadece erkekler değil çoluk çocuk,yaşlı,genç...Yadırgayarak bakarlar.
Sen kendini bilmez,düşersen yollara..Lâfta atarlar

İsterseniz kızın bana....Ben modernim ama her şeyin aşırısından nefret ederim...
Hastanelere,çarşıya,pazara,açık saçık gitmelere karşıyım...
Sebzecilerin önünde eğilip alışveriş yapmanın da adabı vardır..
Her pazara çıkışımda görüyorum,hadi dekolte giydin,eğilirken dikkat etsene be kadın
Yeşilimin duygularıa.s.

yerine göre gıyınmeyıbılmeyen oturup kalkamyı öğrenenmemıs bayanlara sözüm kıyafetle kendını gostermekle degıl kadın hanımlıgıyla bılınır anılırrr

Doğru söze ne denir ablacım katılmamak mümkün mü?Bunlara ilaveten ben de denize elbiseleriyle giren her yaştan hanım görüyorum ki sorma.Denizden çıkınca ne haldeler bir bilseler.Teyzelerin başlarındaki örtüye kadar sırılsıklam,giriyosan denize mayoysa mayo bikiniyse bikini ama yok lafa gelince asla giymem diyecek ya kıyafetiyle girer çıkınca üzerine yapışmış halde tüm vücut açıkta hele bugün bir bayan gördüm ki sormayın,denizden çıktı tişörtle altta iç çamaşır yok giyindi başına da türbanını taktı gitti,ne diyeyim ablam protesto ediyorum diye yazdım ama hala kızgınlığım bitmedi.

canım çok güzel bir konu bu çok haklısın herşeyin bir adabı vardır ve yerine göre giyinmelidir..
kocamannn öpüyorum seni klavyene saglık bitanem...

teşekkürler yeşilim öyle güzel anlattın ki her zamanki gibi...yüreğine sağlık...

Yesilim cok haklisin o kadar igrenc buluyorum ki kadinligimdan utaniyorum ne oturmasini bilirler ne egilip kalkmasini, giydigin kiyafeti tasiyamayacaksan ne giyiyorsun demek geliyor icimden, ama sana ne der tabiki, bu sana yakismiyor iste bas bas bagiriyor uzerindeki kiyafet, aynaya hicmi bakmazsin be kadin ne cirkin duruyor ama o kendini son modayi takip eden biri olarak sanip sokakta birde salina salina yuruyor ki, ona bakanlari begendikleri icin bakiyor saniyor gormuyorki hallerine guluyor herkes, hele acik giyinenler baska bir dert dekolte ama nereye kadar az olani daha cekici daha gizemli daha guzel, acik olana ragbet yok sakliya ragbet vardir, sen ortaya dokersen herseyi ne kaldi sakli gizli , bazi kadinlar kadinligina zerafetine yakisir gibi giyinse keske

Ceyhanlı,Cüvcüv,Havdur,Airforce,
Emez,Minerva,İstavrit,Seyhan,
Şirine4553,Ayşecik,Yağmur,Gülsem,
Katkılarınıza ,yorumlarınıza teşekkürler ediyorum.

yeşilim çok güzel ifade etmişsin düşüncelerini,nerde nasıl giyinilmesini bilmek gerekir.ellerine ssağlık...

X