• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sen hem o kadınların fotograflarına bak hemde evı terket bu arefe gunu!!!

Ben de belirli aralıklarla ben kingsley' in fotolarına bakıyorum , hep izlediğim filmlerini yeniden izliyotum adam babam yaşında ben de mi olgunlardan hoşlanıyorum yani

bunun haricinde peter sarsgaard, hugo weaving düzenli arattırdığım adamlar internette. Kötü birşey mi oyıncuları beğenmek

Benı dusundugunu nereden bılecegım..

Adamın düşüncelerine de mi karışacaksınız ?? Bu nasıl bir mantık çok pardon ama.
Sizin ruhunuz bile duymadan ve başka birilerini düşünerek eşiniz kendisini pek çok kez tatmin edebilir. Bundan sizene ??
Sizinle zaten birlikte oluyormuş adam. Yüz çevirdiği yok arkasını döndüğü yok. Kendi bedeniyle ve zihniyle ilgili şeylerin hesabını size vermek zorunda değil evli bile olsanız.
İnsanlar bu evliliği gözünde büyütüyor. Evlendiğiniz zaman karşınızda ki kişinin hem bedenine hem ruhuna hem aklına falan sahip olmuyorsunuz bilin istedim. O hala onun bedeni onun ruhu ve onun aklı. Sizinle paylaşmak isterse paylaşır yok istemezse de size tek kelime etmek düşmez.
1.5 aylık evlilikte böyle bir kavga çok yersiz.
Gereksiz kıskançlığınız da evliliğinizi çok yıpratır diye düşünüyorum.
Suç eşinizde değil.
Birilerini beğenmek suçta olmamalı zaten.

Merhaba kızlarr
Yenı evli oldugum ıcın abartıyomuyum bilmiyorum lakin belirtmek ısterım ben kıskanc bı kadınım malesef bu elimde degil..
Ben yukarda temızlık yaparken esım asagıda uyuya kalmıs sonra uyandı odememız gereken borclar var dedı bende altınları bozdururuz dedım onun telefonundan kura bakıcaktım karsıma ıkı tane yabancı kadın oyuncularmıs ama ıkısıde benzer tıpler onların fotograflarına bakmıs
Neymıs televızyonda fılmlerını gormuste ondan bakmıs nıye bakıyor efendım !
Soyleyıncede bagırdı cagırdı ıftara bekleme dedı cıktı gıttı.
Baktıgı kadınlarda olgun kadınlar
Benden once 42yaslarında bı kadınla bırlıkteymıs 8 sene..
Bana gecmıse sunger cektım dıyor ama olgunlardanmı hoslanıyor
Artık benı begenmıyor gıbı eskıden bıraz suslensem harıka olmussun neler neler sımdı ılıskıye bıle gırmıyor
Hatta ben regl donemımdeyım 2gun once bana senı dusunerek yapıcam dedı
Bende sınırlendım oda saka yapıuprum evli adama yakısmaz dedı
Baktım yularda yapıyordu
Daha 1,5 aylık evliyiz fok uzuluyorum sıldı arasammı aramassammı bilmiyorum
Bırak ne hali varsa gorsun , hep kadınlar mı kurtaracak bu evliliği. Onun zayıf yanlarını bulur onu ezmeye çalışırdım, bi onlar akıllı.

Seni düşünerek yapıcam dedi ve sinirlendin öyle mi??
Peki neden?? Başkasını düşünmeye itiyorsun onu. Çok afedersinz ama böyle durumlarda ilişkiye girmedende eşinizi tatmin edebilsinz.
Bnde çoook kıskancım. Söylemesi ayıp reklamlardaki kadınlardan bile kıskanıyorumm :KK22:

Ben de birçok ünlüye bakıyorum.
Hem de kadın...
Daha enteresan bir durum değil mi?
Kocam gördüğünde bambaşka şeyler düşünmüyor niyeyse.
Aranızda geçen konuşma şekli de bir tuhaf, yani çift olarak çok da normal sayılmayacak tavırlara sahipsiniz.
Ayrıca, evlisiniz diye birbirinizin tapulu 'malı' değilsiniz.
Siz önce bunu idrak edin, sonra bu kıskançlığının derecesi zaten azalır.

Tamam kıskanç olabilirsiniz ama kontrolsüz olmak zorunda değilsiniz.. Her kıskandığınız anda sorgulamayın.Her gördüğünüzü belli etmeyin.

Siz bildikçe, kızdıkça , o evi terk ettikçe laçkalaşacak bu iş. Artık ne sizin kızdığınızın anlamı kalır ne üzülmenizin.
Ayrıca eşinizi uyarın. Kavga anlarında evi terk edip gitmesin. En kızdığım şeydir bu. Bence yanlış.

canım bu kadar kıskanc olma.ınan bnde sen gbıydım.hatta senden daha cinstim.ama erkekler buna gelemıyor.bakmıs olabılır.hepımız bakıyoruz yanı.bunda bısı yok canını sıkma.ara kocanı bakim :)

Merhaba kızlarr
Yenı evli oldugum ıcın abartıyomuyum bilmiyorum lakin belirtmek ısterım ben kıskanc bı kadınım malesef bu elimde degil..................................fograflarına bakmıs
Neymıs televızyonda fılmlerını gormuste ondan bakmıs nıye bakıyor efendım !
Soyleyıncede bagırdı cagırdı ıftara bekleme dedı cıktı gıttı.
Baktıgı kadınlarda olgun kadınlar
Benden once 42yaslarında bı kadınla bırlıkteymıs 8 sene..
Bana gecmıse sunger cektım dıyor ama olgunlardanmı hoslanıyor
Artık benı begenmıyor gıbı eskıden bıraz suslensem harıka olmussun neler neler sımdı ılıskıye bıle gırmıyor
Hatta ben regl donemımdeyım 2gun once bana senı dusunerek yapıcam dedı
Bende sınırlendım oda saka yapıuprum evli adama yakısmaz dedı
Baktım yularda yapıyordu
Daha 1,5 aylık evliyiz fok uzuluyorum
sıldı arasammı aramassammı bilmiyorum

bence sizinki kıskançlıktan öte, kırmızı ile işaretlediğim sebeplerden "kendini değersiz hissetme" veya "kendine güvensizlik" sebebiyle hissettiğiniz duygular olabilir. bence önce bunlara bir çözüm bulmanız lazım, mesela 1.5 aylık evlilikte ilişkiye girmemek bir an önce çözülmesi gereken bir sorun...

şuna değinmeden geçemeyeceğim
40 yaşındayım ve yaş grubumu "olgunlar" diye tabir etmenizden hiç hoşlanmadım:KK12:

• Beğen
Reactions: K_G
Benı dusundugunu nereden bılecegım..

Ne dedin?
Beynine kilit vur o zmn ne diyelim.
Tovbe tovbee.
Uf cok sikici bi kadinsin.
Herseye kizilirmi yaa??
Bi zamn sonra gozunun ustunde kasi var diyede bagirirsin sen.

Hangimiz bakmiyoruz aktor resimlerine?
Seni dusunup tatmin olucam diyince kizmak ne demek?
Problemlerinmi var?
Seni dusunucem demis, dusunmeeeee.
Tm seni dusunmuycem baska kadinlari dusunucem askim.
Sen kasindin o zmn.
Her turlu isinide goruyordur. Elbet birini dusunuyodur.
Gercekten bak, kilit vur sen beynine.

:)) kk ya girmeden once Şükrü ozyildiz in hesabina girip baktim bende resimlerine neler Paylaşmis cok normal abartmata gerek yok. .ama illa seni düşünerek yapıcam demesine gerek yokmuş:)) gitsin tuvalettemi yapar banyodami artik kapasin kapısını kimi düşünürse artık:))

Back
X