Bir de regl olunca neden herşeyden el etek çekiliyor onu anlamadım tam birleşme olmasa da gayet de verimli ilişkiler yaşanabilir
Banlanacağım şimdi daha yeni evlisiniz kısıtlamalar ile hayat bitmez
daha yeni evli ablası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de regl olunca neden herşeyden el etek çekiliyor onu anlamadım tam birleşme olmasa da gayet de verimli ilişkiler yaşanabilir
Banlanacağım şimdi daha yeni evlisiniz kısıtlamalar ile hayat bitmez
O cok ınatcıdır sınırlenıp gıttı sımdı yazsammı bılemedım
Ona bakarsan birlikte olurkende başkasını düşünebilir bilemezsin...Benı dusundugunu nereden bılecegım..
yaaa nıye dedın sımdı adamın ısmını hemen arama motoruna yazdım ısmını spartaıdakı adammıs galıba ben de baktım kocam gorup evı terketmesınnHer gün Gerard Butler a bakmazsam isim rast gitmez misal benim
bende simdi tanıştım kendileri ile sayende kültürsüz müyüm neyimHer gün Gerard Butler a bakmazsam isim rast gitmez misal benim
bende baktım iyiki kocam nöbette bugunyaaa nıye dedın sımdı adamın ısmını hemen arama motoruna yazdım ısmını spartaıdakı adammıs galıba ben de baktım kocam gorup evı terketmesınn
hemen arama kaydını sıl uyuya kalırsın falanbende simdi tanıştım kendileri ile sayende kültürsüz müyüm neyim
bende baktım iyiki kocam nöbette bugun
casus gizli sekme kullandimhemen arama kaydını sıl uyuya kalırsın falan