• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sen fakir misin?

• Konu Sahibi Konu Sahibi celibon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

celibon

Ziyaretçi
Hiçbir çaba sarf etmeden geldiğin şu dünyada yaşaman, hem de insan olarak yaşaman büyük zenginlik değil midir? İyiyi kötüden ayırabilen bir aklının oluşu zenginlik değil midir? Gözlerinin bir tanesi kaç dolara değiştirirsin? Güneşi doğarken ve batarken izleyebilmen, çiçeklerin kokusunu alabilmen, çocukların saçlarını okşaman, sevdiklerine sarılabilmen, insanlara iyilik yapabilmen, kimseyi kırmadan yaşabilmen, hiçbir cana kıymaman, helal kazanabilmen, insanları sevebilmen, arkadaşlarınla yaptığın sohbet, göbeğin hoplayana kadar gülebilmen, demli bir çaydan bir yudum alıktan sonra oh! diyebilmen, zenginlik değil midir? Şimdi söyler misin? Sen fakir misin​

Hiçbir çaba sarf etmeden geldiğin şu dünyada yaşaman, hem de insan olarak yaşaman büyük zenginlik değil midir? İyiyi kötüden ayırabilen bir aklının oluşu zenginlik değil midir? Gözlerinin bir tanesi kaç dolara değiştirirsin? Güneşi doğarken ve batarken izleyebilmen, çiçeklerin kokusunu alabilmen, çocukların saçlarını okşaman, sevdiklerine sarılabilmen, insanlara iyilik yapabilmen, kimseyi kırmadan yaşabilmen, hiçbir cana kıymaman, helal kazanabilmen, insanları sevebilmen, arkadaşlarınla yaptığın sohbet, göbeğin hoplayana kadar gülebilmen, demli bir çaydan bir yudum alıktan sonra oh! diyebilmen, zenginlik değil midir? Şimdi söyler misin? Sen fakir misin​

"Güneşi doğarken ve batarken izleyebilmen, çiçeklerin kokusunu alabilmen, çocukların saçlarını okşaman, sevdiklerine sarılabilmen, insanlara iyilik yapabilmen, kimseyi kırmadan yaşabilmen, hiçbir cana kıymaman, helal kazanabilmen, insanları sevebilmen, arkadaşlarınla yaptığın sohbet, göbeğin hoplayana kadar gülebilmen, demli bir çaydan bir yudum alıktan sonra oh! diyebilmen, zenginlik değil midir?"

En büyük zenginlik ama kaç kişiye ???
Çok güzeldi paylaşımına teşekkürler

"
En büyük zenginlik ama kaç kişiye ???
Çok güzeldi paylaşımına teşekkürler

ben dünyanın en zenginlerindenim.istediğimde gök yüzüne bakabiliyorum.
içim acıyana kadar nefes alabiliyorum,en güzel kokuları duyabiliyorum.
evime vardığımda soframda belkide sadece bir çorba olacak ama bu benişm için
en güzel yemeklerden olacak.çünki sağlıklıyım,aklım iradem yerinde,çocuğum en güzel emanet bana

mutluluk için bunlar yetiyor tabi zenginlik içinde

bizden zengini var mı kızlar. bir kere kklıyız hepimizşakkıdı:enbuyukkk:

çok güzel paylaşım.ellerinize sağlıka.s.

bu liste uzar gider.bunların hepsi fakir avuntusu.dünyada paradan başka zenginlikler de olduğunu anlatmaya çalışmak boş bişey.evet fakirim deyip işin içinden çıkmak daha kolay bence.bu sayılanların hepsi parası olanlara da verilmiş olmayanlara da.

Konu içerik nedeniyle taşınmıştır.

Back