Sen benim sebeb-i hayatımsın..

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.741
12.324
gamyoncuiremsu
:nazar: :asigim: Hediye gibi geldin , HOŞGELDıN! :asigim: :nazar:

En zor zamanlarımdan biriydi...Nasıl yaşamam gerektiğini bile bilmeyen bir robot gibiydim o aralar.
O kadar monoton ve sıkıcıydı ki hayat..Birine aşık olmak falan aklımın ucundan geçmezdi... :1closedeyes:​
Derken... aylar geçti ... bir gün hotmailime facebooktan mail gelmiş .. "Hasan XXXXX" seni ekledi diye.Baktım soyismimiz aynı.Adıda amcamın adı...Doğal olarak amcam sandım.Profil resmide uzaktan çekilmiş fakat o kadar amcama benziyor ki o sandım,hiç bakmadan profile kabul ettim.O aralar amcamda facebook açalım bana diyordu.Dedim herhalde kendi açtı,bakmadım epey ben profile.
Bir gün bu bana yazdı? "Mrb ekledim ama akrabayız diye düşündüm ortak arkadaşlarımızda 8 kişi olunca merak ettim hangi köydensin soyismimiz aynı olduğuna göre sendemi uzla lısın"dedi.Bende dedim allah allah noluyoruz :sm_confused: "Amca sen misin? Yoksa senin facebookundan başkasımı yazıyor?" dedim.O da " :) Sanırım sen beni amcan diye ekledin isim benzerliğinden dolayı.Benim ismimde Hasan fakat amcan değilim,rahatsız ettiysem sileyim kusurabakma"dedi.Bende "kusurabakma amcam sanarak kabul ettim ve o sandığım içinde profiline bakmadım hiç,sen kimlerdensin? uzlada kimlerdensin?" diye sordum.O arada resimlerine falan baktım tabi :kedi: O da anlattı falan ama yani annesini az çok biliyorum fakat o kadının oğlu olduğunu bilmiyodum...Babama sordum tanıyomusun baba böyle biri eklemiş falan dedim.Oda annesini babasını biliyo ama oğlunu bilmiyomuş akannehir Neyse biz tanıştık konuştuk falan.Bir akşam baktım msnime ekleme talebi gelmiş.Msn adresinde ismi yazdığı için anlamıştım onun eklediğini kabul ettim.Konuşmaya başladık.Bir akşam seni görebilir miyim dedi kamera açmamı istedi.Bende sende açarsan olur dedim.Davet gönderdi falan işte.Ben o akşam halsizdim çok kötü gözüküyordum falan ama bu allahım o nasıl bir gülüştü öyle :eek: Ben o an vurulmuştum ona..Ertesi akşam annem annenle konuşmak istiyo görüntülü konuşma yapabilirmiyiz müsaitsen dedi.Annemi çağırdım konuştular.Meğer annesi annemin babasının yanında büyümüş hep yardım edermiş köyde tarla işlerimize.Dedem çok severmiş onu.Annemin küçüklüğünü biliyo kadın kaydirigubbakcemile3 Epey konuştular falan işte.Sonra bizde hasanımla bir ay kadar konuştuk.bu yine bir akşam bana msnde selam verdi.konuşurken telefon numaranı alabilirmiyim dedi.neden dedim.sen ver söylerim arayınca dedi.tamam dedim verdim.konuştuk falan.benden hoşlandığını söyledi.tabi ben ona zaten vurulmuş bir vaziyette olduğum için bende hoşlanıyorum demesemde ters tepki vermedim sözlerinin hoşuma gittiğini söyledim tşk ettim.haftasonu buluşabilirmiyiz dedi.olur dedim buluştuk...o kadar yakışıklı olmuş ki o gün.benim yanıma gelicem diye süslenmiş püslenmiş kaydirigubbakcemile3 çok bakımlıdır bnm aşkım :kedi: o gün elimi tuttu.. biz başladık muhteşem bir aşka . daha sonra bir gün babaannesi vefat etti :gitme: çok üzgündü.o hafta sonu görüşemeyeceğimizi,zonguldağa gitmesi gerektiğini söyledi.bir şey diyemedim acısını paylaştığımı her zaman yanında oldğmu söyledm.döndkten bir hafta sonra annesi annemi aramış 7sini okutucam kurana gelrmsn dye...bizde gittik o gün aşkım aldı bizi onlara yakn bi caddeden..annesi bilmiyodu bizim konuştğmuzu.bnm annem bliyodu sadece.o gün kuranda ben çok çalıştım oturmadım yardım ettim bulaşıklara falan.sonra biz gittikten sonra yengeside ona demişki.bak gözünü aç ne güzel kız geldi hemde bizim köyden kaçırma kaçırma demiş kaydirigubbakcemile3 oda içinden zaten o bnm demiş tabi ama bişey dememiş gülmüş sadece kaydirigubbakcemile3 Derken günler birbirini kovaladı..Ablasıyla internette konuşmaya başladık web camda konuştuk beni çok sevdi..bir kız kardeşim yoktu şimdi oldu dedi,ablasıda evli.sonra bi gün ablasına götürdü bni onunla tanıştım.annesi biliyomuş bizim konuştuğumuzu ama kuranda bilmiyomuş bişey..annesiyle babasıda geldi daha sonradan ablasına :kedi: annesi dedi bilmiyodum ama çok memnun oldum falan kaydirigubbakcemile3
Derken ramazan girdi araya.onlara iftara gittik.onlar bize geldi...her geçen gün daha çok bağlandık birbirimize..Çok kavgalarımızda oldu üzdüde...üzdümde...ama herşeye rağmen kıskananlara rağmen çekemeyenlere rağmen MÜKEMMEL BıR AŞKIMIZ VAR..:asigim: Her buluştuğumuzda avcılardan evime kadar bırakıyo. 1 saat yolumuz var.geliyo biraz babacığmla sohbet ediyogece geç dönmek zorunda kaldğı halde sabah 6da kalktğı halde o kdar yolu gelir bırakır hep...aklı bende kalsn istemiyo yollarda..:kedi: Biz akraba olduğmz için değişk bi tanşma şeklimz yok.kuran vesilesi ramazan vesilesi v.b sebeplerle ailelerde epey kez bir araya geldiler..bu pazar günü yada önümzdeki en geç 1-2 hafta içindede istemeye gelicekler :asigim: canım kayınvalideciğim "ya aslı olucak yada kimse olmıycak ondan başkasını almam oğluma" diyomuş kaydirigubbakcemile3 ayyy cnmm kaynanamm bnm çok seviyorum onuda görümcemide kayınpederimide opuyorumnanaktan 3 gün önce midem ağrıyodu onunda aynı rhatszlığı war bni çok iyi anlıyo..onlara gttik oturmaya. sütlaç mideye iyi geliyo diye bana elinde sütlaçlar,pizzalar,çorbalar yapmış...kayınpederim taze köy mısırı almış gelinim gelcek diye kaydirigubbakcemile3
ÇOK SEVıLıYORUM VE ÇOKTA SEVıYORUM...
RABBıM BOZMA MUTLULUĞUMUZU...
BıZı ÇEKEMEYENLERı SEN ISLAH ET...
SEN NAZARLARDAN KORU BıZı RABBıM
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:nazar: :nazar: :nazar:

ASLI & HASAN

:nazar: :nazar: :nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
sevmek ve sevilmek...
aşk aşk aşk.......

:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

Maşallah Yaa ne kadar güzel bir ilişkiniz var :nazar:
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah a.s.
eyyy aşkk sakın bırakma bizlerii :asigim::asigim::asigim:

:asigim: :nazar: :asigim:
Onları bize veren rabbime şükürler olsun dimi kızlar ...
ıyiki varlar , iyiki bize bu mutluluğu yaşatıyorlar.

Efulimm katılıyorum canım ... SONUNA KADAR A-Ş-K...!

Bebegem teşekkür ederim canım sende hep mutlu ol!

Derenim canım benim amiinnn hepimizn canımmmm

ey feys :1rolleyes: sen nelere kadirsin . . .
Allah cc mutluluğunuzu daim etsin . . . opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ne de güzel anlatmışsın Aslıcım,
Çok güzeldi, okurken çok mutlu oldum.
Allah sizi bir ömür mutlu eder inş. canım.

:nazar::nazar::nazar:

Ne de güzel anlatmışsın Aslıcım,
Çok güzeldi, okurken çok mutlu oldum.
Allah sizi bir ömür mutlu eder inş. canım.

:nazar::nazar::nazar:

Sağol prensesim okuyan güzel gözlerinden öpüyorum
Amin inşallah sende çok mutlu ol her zaman canım :nazar:

Canım ne güzel bir tanışma hikayeniz var
Bir ömür boyu mutluluklar opuyorumnanaktan

ne büyük bi mutlulukk canım yaa opuyorumnanaktan

allahım nazarlardan saklasın:nazar:

sonsuza kadar mutlu olun emi :Saruboceq:

Eniştem benim ya süpriz yumurtadan hediye çıkar gibi çıktııı opuyorumnanaktan
Allah bozmasınn aslı yevvvrummmmmmhihoyyythihoyyyt

Eniştem benim ya süpriz yumurtadan hediye çıkar gibi çıktııı opuyorumnanaktan
Allah bozmasınn aslı yevvvrummmmmmhihoyyythihoyyyt

Yavrummm sen kocanla yemeğe gtmemişmiydn bakm kaydirigubbakcemile3
Tşkkr ederm bıtanem bnm
Hep yanmdaydn hep güç aldm senden
İyiki varsın

Canım benimmm hep yanında da olucam emin olll sositososito kocam gitti yine bende sipariş verdim gelicek inşallahhh yoksa düşüp bayılıcam açlıktannnakannehirakannehir

Canım benimmm hep yanında da olucam emin olll sositososito kocam gitti yine bende sipariş verdim gelicek inşallahhh yoksa düşüp bayılıcam açlıktannnakannehirakannehir

Oooy.. sen benim 2. sebeb-i hayatımsın :asigim:
ye tatlışım ye afiyet olsun
enişteme saygılar kaydirigubbakcemile3​

X