semih özeren in hastası olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puck
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Puck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
59
0
96
Kocaeli
merhabalar herkese,

ben 8 haftalık hamileyim. Acıbadem Kocaeli hastanesinde Semih Bey e gidiorum. onun hastası olan veya daha önce onda doğum yapmış arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşabilirler mi? çok iyi bir doktor olduğunu duyduk ve ona gittik ama açıkçası çok kontağa geçemedik kendisiyle. tarzını da anlayamadık daha. 10 dk içinde muayene olup kalkıosun. belki biz fazla şey beklioruz ama sonuçta bu benim ilk gebeliğim ve heyecanlı ve de meraklıyız doğal olarak. kendisi çok konuşmuyor. hastaneyle de alakalı olabilir tabi. ama yine de 24 saat kendisine ulaşabilir miyim,bi problem olduğundsa cebinden arayabilir miyim.bunlar önemli. evet kızlar konu konuyu açar şimdilik bu kadar. bilgilerinizi bekliorum.ve tabi önerilerinizi de

merhabalar ben geçen sene bir sorun yaşadığım için semih beye gittim tavsiye üzerine. o zamanlar acıbademe başlamamıştı muaynehanesine gittik. kendisi çok yoğun bence bundan ilgilenememiştir. yoksa her konuda çok bilgili zaten prof. ben ona gittiğimde beni 45 dk. muayne etti bizim bebeğimizde problem vardı ondan yani. onun gözünden birşey kaçmaz merak etme bir problem oluncada paylaşır. prof olduğundan sanırım biraz uklalığı var tabi ama olur o kadar. çok iyi bir tercih yapmışsın bence devam et. keşke şimdi ben de izmitte olsam ve semih beye gitsem.

hadi ya saol arkadaşım. şimdi bi daha mı hamilesin? tebrik ederim. ya bilemedim ben de zaten bilgilidir muhakkak ama caba özel muayenehanesine mi gitsek hastanede belki ilgilenemiodur. tabi 45 dk inceleyemezki beni hastanede zaten onu da beklemiorum ama. neyse daha iki kere gittim zaten haftaya 3. gidicem. sence teklif etsemmi muayenehanenize gelmek istiorum die. ayrıca çok önemli bir soru daha. bu doktor normal doğum taraftarımı yoksa sezeryan mantıklı mı. sen doğum yaptınmı semih beyde yaklaşımını merak ettim. tekrar saol cevapladıın için beni

diğer başlıkta yazdığım yazıyı aynen paylaşıyorum...
semih özerene 2 ay önce muayene olmaya gittim . hamile olmayı düşündüğümü kontrol amaçlı gittiği söyledim. suratıma nie geldinde vaktimi aldın der gibi baktı. yalandan bir muayene 1 elevit hap hadi güle güle. zaten daha önceki arkadaşlarımdanda semih beyle ilgili oldukça negatif yorumlar duyarak gitmiştim. eşim doğumu acıbademde yapmam ve prof. seçmem konusunda ısraracı olunca kendim gidip tanımak istedim. ilk intiba oldukça kötüydü. 15 gün içinde muayene hakkım olduğu için verdiği test sonuçlarını göstermek bahanesiyle eşimle gidip tekrar konuşmak istedik. fakat kendisi bize telefonla bilgi vermeyi tercih ettiği için çıkıp gitmiş ve bunu yarım saatlik yoldan hastaneye vardığımızda öğrendik. acıbadem kocaeline konuyla ilgili bütün şikayetlerimizi bildirsekte kimse bize dönüş yapmadı. üstelik bi doluda param gitti. acıbadem sigortamıda hemen iptal ettim. kesinlikle tavsiye etmiyorum. bu kadar para verip bu iş için en iyisini arıyosanız anadolu sağlık merkezi bir alternatif olabilir. telefonla aradığımda bile semih beyden çok daha fazla yardımcı oldular.

ben bu doktora gidiyorum memnun muyum değil miyim bilmiyorum arkadaşlar ama izmitte başka iyi profesör de yok gibi. perinatoloji konusunda uzman? öneriniz var mı?

Ben ayrıntılı için Semih Bey'in özel muaynehanesine gitmiştim. Sekreteri inanılmaz negatif biri içeri girene kadar doktor da öyle mi diye düşünceler içerisindeydim. Ama çok pozitifti ve incelerken hep bilgi verdi. Şakalaştı vs. Ben memnun kaldım şahsen.

ben bu doktora gidiyorum memnun muyum değil miyim bilmiyorum arkadaşlar ama izmitte başka iyi profesör de yok gibi. perinatoloji konusunda uzman? öneriniz var mı?

Canım ben de araştırıyorum. Ama sana eray çalışkan öneririm. Çok güzel ilgilenir.benim durumum farklı olduğu için ben de Prof. Dr.semih özeren i araştırıyorum. Bende rahim ağzı yetmezliği var ve 12.haftamda serklaj attırmam gerekiyor. Bi fikrin varmı başarılı bu konuda.muayene ücreti ne kadar.eray çalışkan in 250 tl.

peki eray bey normal doguma sıcak bakan biri mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…