Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Semih Karaketir e burun ameliyatı olan var mi
- Konu Sahibi ezgi_cik
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burunesteği burunestetiği semihkaraketir
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben oldum, gözün kapalı git derim. yedinci ayım, ablam ve ben art arda olduk. Tam istediğimiz gibi, çok doğal, hiç düşme yok. Doktorun iletişimi iyi, sorularını yanıtlıyor. Bir de ben morarmadan korkuyordum, o da olmadı. Ben instagramdan ameliyat olanlara yazmıştım, memnun olmayan yoktu.Ameliyat olan biri çıkar umarım.
Bende kendisiyle görüştüm geçen hafta. Buraya yazdığımda daha gorusmemistim. Simülasyon yaptı biraz düz bir burun olmuş ama sanırım bunu da konuşursam daha istediğim gibi bir burun olacaktır.Ben oldum, gözün kapalı git derim. yedinci ayım, ablam ve ben art arda olduk. Tam istediğimiz gibi, çok doğal, hiç düşme yok. Doktorun iletişimi iyi, sorularını yanıtlıyor. Bir de ben morarmadan korkuyordum, o da olmadı. Ben instagramdan ameliyat olanlara yazmıştım, memnun olmayan yoktu.
Ben de simülasyon istemiştim, bana biraz kıvrımlı yapmıştı simülasyonda. ben sadece kemerin alınmasını istiyordum ve dümdüz olmasını. Ameliyat öncesi o şekilde söyledim. İstediğim gibi de oldu. Sizin de güzel olur umarım.Bende kendisiyle görüştüm geçen hafta. Buraya yazdığımda daha gorusmemistim. Simülasyon yaptı biraz düz bir burun olmuş ama sanırım bunu da konuşursam daha istediğim gibi bir burun olacaktır.
Bende düşme olmadı, 1.5 yıl oldu yaptıralı, valla hala korkuyorum düşecek diye ama inşallah düşmez bundan sonra :) kontrolde sorup durdum hep bunu ben deKızlar selam 1 hafta oldu semih beye ameliyat oldum .sürecim harika geçti.merak ettiğim şu semih beye ameliyat olupta üzerinden 1 yıl geçen war mı acaba? Nasılsınız burnunuzda düşme war mı?
- 6 Şubat 2024
- 18
- 27
- 3
Ben yaptırdım collum deniliyor sanırım orayı sarkık yapıyor genelde yani benimki öyle oldu. Onun dışında burnumun bi tarafı düştü gibi elleyince anlaşılıyor ama bakınca anlaşılmıyor söylediğimde biraz daha zaman geçsin duruma göre bakarız dedi. Burun deliklerim eşit o konuda çok iyi bence diğer hastaların da öyle gözlemledim. Aşırı doğal yapıyor benim estetik olduğum anlaşılmıyor bence bu çok da iyi bir şey değil… iletişim konusunda da çok yoğun olduğu için endişelenebiliyorsunuz bazı konularda doktora soramadığınız için. Benim burnum açısından vasatın üstü diyebilirim maalesef
Son düzenleme:
Merhaba rahatsız olmazsanız özelden fotoğraf atabilir misinizBen yaptırdım collum deniliyor sanırım orayı sarkık yapıyor genelde yani benimki öyle oldu. Onun dışında burnumun bi tarafı düştü gibi elleyince anlaşılıyor ama bakınca anlaşılmıyor söylediğimde biraz daha zaman geçsin duruma göre bakarız dedi. Burun deliklerim eşit o konuda çok iyi bence diğer hastaların da öyle gözlemledim. Aşırı doğal yapıyor benim estetik olduğum anlaşılmıyor bence bu çok da iyi bir şey değil… iletişim konusunda da çok yoğun olduğu için endişelenebiliyorsunuz bazı konularda doktora soramadığınız için. Benim burnum açısından vasatın üstü diyebilirim maalesef
Bana da atabilir misiniz foto eğer rahatsız olmayacaksanızBen yaptırdım collum deniliyor sanırım orayı sarkık yapıyor genelde yani benimki öyle oldu. Onun dışında burnumun bi tarafı düştü gibi elleyince anlaşılıyor ama bakınca anlaşılmıyor söylediğimde biraz daha zaman geçsin duruma göre bakarız dedi. Burun deliklerim eşit o konuda çok iyi bence diğer hastaların da öyle gözlemledim. Aşırı doğal yapıyor benim estetik olduğum anlaşılmıyor bence bu çok da iyi bir şey değil… iletişim konusunda da çok yoğun olduğu için endişelenebiliyorsunuz bazı konularda doktora soramadığınız için. Benim burnum açısından vasatın üstü diyebilirim maalesef
Umarım bundan sonra da bişeycik olmazBende düşme olmadı, 1.5 yıl oldu yaptıralı, valla hala korkuyorum düşecek diye ama inşallah düşmez bundan sonra :) kontrolde sorup durdum hep bunu ben de
Bir de özelden foto atabilir misiniz bana sakıncası yoksa.benim 3 aylık oldu burnum yan duwarlarımda hala ödem war we asimetrik duruyorUmarım bundan sonra da bişeycik olmaz
Merhaba, tabi atayım foto. Ama 3 ay daha çok erken. Benim burnum o zaman çok şişti merak etme canım ödem de asimetrik gösteriyorBir de özelden foto atabilir misiniz bana sakıncası yoksa.benim 3 aylık oldu burnum yan duwarlarımda hala ödem war we asimetrik duruyor
- 21 Haziran 2024
- 16
- 4
- 1
- 29
Merhaba. Siz acaba ameliyat oldunuz mu Semih beye? Ben de revizyon için düşünüyorum kendisini? Önerir misiniz?Bende kendisiyle görüştüm geçen hafta. Buraya yazdığımda daha gorusmemistim. Simülasyon yaptı biraz düz bir burun olmuş ama sanırım bunu da konuşursam daha istediğim gibi bir burun olacaktır.
Merhabalar ben de burnumu yaptırmak istiyorum fiyat konusunda endişem var msj attım ama dönmediler henüz.Siz kaça yaptırdınız acaba?Umarım bundan sonra da bişeycik olmaz
konuyu hortlatıyorum ama... ne durumdasınız acaba?Merhaba, tabi atayım foto. Ama 3 ay daha çok erken. Benim burnum o zaman çok şişti merak etme canım ödem de asimetrik gösteriyor
size de sorayım, şimdi nasıl oldu burnunuz? ödemler geçmiştir diye tahmin ediyorum. yamukluk, nefes sıkıntısı var mı?Ah çok teşekkür ederim henüz gidemedim kontrole bir sürü aksaklık oldu umarım dediğiniz gibidir