Canım benim eşimin arkadaşınında sayı 20 mln falandı.çok kötüydü değerleri.iyi bie doktorla tedavi oldu şuan eşi hamile.qaliba önemli olan sayının 0 olmaması.
Sayı kötü değil. Takviyelerle iyi bi tedaviyle hamile kalabilirsin. Ama tabi biraz zaman alır. Çünkü tam anlamıyla sıfırdan başlıyorsunuz. Tüp bebek yerine aşılamayı deneyebilirsin vakit kaybetmemek adına. Hem daha az maliyetli. Tüp bebek hepten umutsuz olanlar için daha çok.
Valla anladığım kadarıyla sperm sayısı düşük , kürler ilaçlarla vs düzelebilir. bundan önemlisi hareket sayısı ben mi göremiyorum yok denecek kadar az mı eşinizin iyi bir doktorla görüşüp tedavi olması şart gibi
Valla anladığım kadarıyla sperm sayısı düşük , kürler ilaçlarla vs düzelebilir. bundan önemlisi hareket sayısı ben mi göremiyorum yok denecek kadar az mı eşinizin iyi bir doktorla görüşüp tedavi olması şart gibi
Evet sadece yerinde hareketli %10 ilaçla tedaviye başladık bitince nasıl bi sonuç olur bilmiyorum sadece bu değerlerle aşılama yapılabilir mi merak ediyorum
Evet sadece yerinde hareketli %10 ilaçla tedaviye başladık bitince nasıl bi sonuç olur bilmiyorum sadece bu değerlerle aşılama yapılabilir mi merak ediyorum
hım ileri hareketin en az %45 olması lazım diye biliyorum.
bence aşılamada acele etmeyin .eşinizin tedaviden sonuç almasını bekleyin. Değerler düzelir ve ya artış gösterirse işte ozaman aşılamayı konuşursunuz.